saç boyatmak ve gebelik

yasmin canım bence de sen şimdilik hiç risk alma ilk 3 aylık dönem çok önemli bebişin organları açısından ben hamile olsam kesinlikle düşünmem boyatmayı.3 ay geçsin sonra boyat...

canan27 haklısısn canım cuma günü doktora gidicem bakalım tam olarak kaç haftalık ondan sonra karar veririm

gebelikten önce boyatabilirsin bi sorun olmuyo ardından gebe kalsan
bende tam röfle yaptıracaktım adet olmayı bekliyodum ama olmadım meğer meleğim gelmiş konmuş göbüşüme :)) yaptırmadım tabiki doğumdan sonraya artık..

yasmin evet doktoruna danışman en iyisi olacak...

guldeseker 2 gün sonra boyatacağım canım adetin bitmesini bekliyorum. boş gebelik geçirmiştim ve o adetten sonrada röfle yaptırmıştım oyüzden insan korkuyor ....

ben boya değilde, bir süre sonra balyaj yaptırmak istiyorum. balyajda saç diplerine değmiyor ya, bir zararı dokunmuyormuş. Aslında önceki hamileliğimde hiçbirşey yaptırmadım saçıma, bunda da yaptırmasam olur ama okadar sıkıldım ki, bir değişiklik olsun istiyorum. bakalım dr. izin verirse tabii

kızlar benim saçlarım da beyaz var ve çok fazla. ben boyatmak zorundayım ama bi süre daha beklemliyim sanırım.

ben daha 3.ayıma girmedim.Doktoruma sordum sakıncası yok dedi.
Herkez 3 aydan sonra boyatın dio benim ki boyatabilirsin dio kafam çok karıştı:bbo:

ben daha 3.ayıma girmedim.Doktoruma sordum sakıncası yok dedi.
Herkez 3 aydan sonra boyatın dio benim ki boyatabilirsin dio kafam çok karıştı:bbo:

s3nna bende ikinci ayımdayım ama boyatmak istiyorum doktorum hayır dedi senin doktor neden öyle dediki acaba bende boyatsam mı

valla ben boyatmıyorum saçlarım rengarenk oldu bebeğim için hiç risk alamıycam benim dr kesinlikle boya yok dedi
boyatan boyatsın kimse bişey dememz ama gerek yok bu benim düşüncem

aynnen sana katılıyorum loveli benimde şuan saçımda 3 renk war hiç hoşuma gitmiyor ama bebişim için idare ediyorum fedakarlık diyorum :) büyüyünce anlatıcam ona şakası bi yane sakıncalı normalken bile yani hamile değilken orial'in kokusu,cilanın kokusu nekkadar ağır düşünsenize bebişiniz buna maruz kalıcak.nekadar organik deselerde inanm ıyorum ben hangi şeyin organiğini buluyoruz boyanınkini bulalım saçma bencee :1hug:

kızlar benim saçlarım da beyaz var ve çok fazla. ben boyatmak zorundayım ama bi süre daha beklemliyim sanırım.

sanırım bebeğiniz 7 haftalık eğer öyleyse sakıııın boyatmayın çünkü ilk 3 ay için kesinlikle diyorlar tam gelişim yine de siz bilirsiniz ama tavsiye etmiyorum

s3nna bende ikinci ayımdayım ama boyatmak istiyorum doktorum hayır dedi senin doktor neden öyle dediki acaba bende boyatsam mı

Bende çok muallakta kaldım.Doktorum iyi bir doktor.Zarar vericek birşeye onay vermez diye düşünüyorum ama dediğim gibi kafam çok karıştı

Yorumlarınızı okudumda her doktordan bir ses cıkmıs anlasılan:)
Bende suanda 3 ay 7 günlük hamileyim.Saclarım oriel tamamen platin sarısı.Suan diplerim siyah siyah uzadı.Doktoruma sordugumda bana 3 ay sonra boyatabilirsin dedi.Oriele nasıl izin veriolar anlamadım.Sonucta bebek olmadan once boyattıgımda kuaforde canım cok acıyodu ve direk kana karısıo bebek ne yapsın:S

arkadasım hamılelığımde ıkı kere boyatan bırı olarak asla yapma dıyorum boyatma canım suan 5 aylık kızım var benımde doktorum aynı tarıhten ıtıbaren boyat dedi suan 5 aylık kızım var kızımın doktoruna sordum kendı benı karsısına alıp anlattı ve resmen şok oldum hamılelık boyunca aldığın bütün kımyasallar bebeğın böbrek üstü bezlerınde toplanıyo sonrası o hastalığın ismini bıle söylemeye dılım varmıyo yapmayın nolur her hastalık dakıkada göstermıyo kendını zaten yedıklerımızden sampuanlardan alıyoru bılerek bari yapmayalım sevgıyle kalın cici hamısler hayırlı doğumlar

haklısın kesinlikle kaatılıyorum yazık günah gerek bile yok bence.Allah kızını sana bagıslasın canım.Güzel dileklerin icinde tşklerler öpüyorum:) sevgiyle kal

Bnm dr.umda bn sormadan kendi söledi ilk 3 ay ve son 3 ay saçımızı boyamıyoruz dedi. (gerçi bnm diplerimn çıktını görünce sorcamı anlayıp sölemiştir büyük ihtimal:)))))

valla arkadaşlar bende 15 haftalık hamileyim. Saçlarım karamel ve çoook beyazım var. Bende kahverengi rimeli (kendi saçımda kahverengi) diplerine sürüyorum. Beyazlarımı bayağı kapatıyor. Ben böyle bir çözüm buldum.

ben de doktoruma danışarak 19. haftamda saçımı boyatmıştım - ki kendisi acaip pimpirikli ve hassastır.
şu an doğuma kadar da açıkçası boyatmayı düşünmüyom

bENİMDE DİPröfle yaptırmam gerek. . doktorum 12.haftadan sonra problem olmaz dedi. bu haftanın sonunda 4.ayım bitiyor biraz daha sabredip 5 veya altıncı ayımda yaptırıcam doğuma kadarda ellemicem bi daha

bende 3 aylıkken dr sormustum bekleyelim demişti. simdi 8 ay oldu ve saclarımın yarısı sarı,yarısı kahverengi 1 ay daha dayansammı diyorum.yoksa dogumdan hemen önce boyatsammı düşünüyorum.zaten kac aydır zor dayandım cok bakımsız görünüyor. ama bebişede zarar gelsin istemiyorum

Bende aynen böyle düşünüyorum. Doğumdan 1-2 gü önce gidip boyatayım, doğumdan sonra eve gelip aynaya baktığımda kendimi iyi hissedirim diye düşünüyorum.bakalım inşallah o günleri görürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…