- 31 Ocak 2013
- 223
- 26
- 48
- Konu Sahibi Calliopeia
-
o zaman içten destekleSinamekiye 2 ay ciddi bir şekilde sonra da ara ara devam ettim. Şuan yine başladım mucize beklemiyorum ama ne bileyim normal insan kadar uzasın ya şuan ayda 0,5 cm anca uzuyor
öncesi ve sonrası halini göstermen mümkünmü acaba?? merak ettim fotoları moral olması açısından bize
o zaman içten destekle
solgarın saç ve tırnaklar için olan bir vitamini var
büyük eczaneler sor. ben sinameki ile 3 ayda 10 11 cm flan uzatmıştım resimlerimde vardı.
göstereym ama buraya eklemiyim çünkü çoğu yere ekledim aynı resmiöncesi ve sonrası halini göstermen mümkünmü acaba?? merak ettim fotoları moral olması açısından bize
ekledim ki :26:
göstereym ama buraya eklemiyim çünkü çoğu yere ekledim aynı resmi
heryerde benim kafa var kkda
arkadaş olarak ekle albüm yapayım
aynı dertten muzdarip biri olarak benim saçlarım belimdeyken saçma sapan bi kuaför kurbanı oldu saçlarım.. benimde saçlarım şuan kulak hizamda ve aptal bi model mevcut... bugün itibariyle bende sinameki kürü yapmaya başladım hatta şuanda saçımda mevcut... 1,5 saat sonra yıkicam..
haer hafta saçı yormadan bi sürü bakım kürü yapmaya kararlıyım..bunun yanı sıra beslenmeyede dikkat etmek lazım..tabi uzama işinin genetik olduğunuda unutmayalım
ben kullanmadım ama içeriğini begendim canımAl benden de o kadar((((( bu arada sığır iliğini bende duydum bi ara düşündüm hatta ama cesaret edemedim Solgar'ın vitamini gerçekten işe yarıyor mu ?
ben kullanmadım ama içeriğini begendim canım
hemen bildiklerimi listeliyorum o haldeO zaman yaptığımız kürleri falan yazalım buraya aldığımız sonuçları.Destek ekibi kuralım. :))
O önerdiğin ilacı araştıracağım internetten falan satan site varsa sipariş edeyim ok teşekkürler önerin için.
profilime gelnereye ekledin şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?