Saç Uzatma Yöntemleri Saç Çilesi

Calliopeia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
223
26
48
Merhaba kızlar,
Ben kötü kuaför kurbanı bir insanım saçlarım boyadan ve açıcıdan o kadar yıprandı ki kestirmek zorunda kaldım saçım şuan kulak memesi civarında. Hani derler ya "benim saçım belime kadardı da..." işte ben onu bile diyemiyorum saçım hiç belime kadar olmadı
Şuan saçıma argan yağı sürdüm birazdan havuç suyu süreceğim 2 saat bekletip sinameki suyuyla yıkayacağım.
Aylar önce denediğim bakımlar,

Bemiksli evingenli sinamekili kürü denedim.
sarımsaklı şampuanı denedim, çam terebentinli şampuanı denedim.
Uzamıyor da uzamıyor yahu :'(

Saçımın kısa özeti; açıcıyla açıldı yanlış renge boyandı sonra da uçları yandı ki zaten pek uzun değildi saçım.Diğer kuaförüm de keselim başka türlü düzelmez deyince kendi saç rengime boyayıp bob modeli kestik.

Şuan da pek öyle hızlı uzamıyor anca ayda 0,5 cm uzuyordur. Herhalde başka bir şey yapmam lazım. Bana vitamin takviyesi falan olarak ne önerirsiniz açımı hızlı uzatmak için. Ya da başka hangi formüş güçlü diyorsunuz?

Bu arada bir blog yazısında bir kız saçına sığır iliği sürmüş. Valla kara kara düşünüyorum bunu mu yapsam diye gülmeyin çok ciddiyim

bana bunları dönem dönem yapıp uzamayınca bıraktın gibi geldi ?
örneğin sinamekiye ne kadar süre devam ettin

Sinamekiye 2 ay ciddi bir şekilde sonra da ara ara devam ettim. Şuan yine başladım mucize beklemiyorum ama ne bileyim normal insan kadar uzasın ya şuan ayda 0,5 cm anca uzuyor

aynı dertten muzdarip biri olarak benim saçlarım belimdeyken saçma sapan bi kuaför kurbanı oldu saçlarım.. benimde saçlarım şuan kulak hizamda ve aptal bi model mevcut... bugün itibariyle bende sinameki kürü yapmaya başladım hatta şuanda saçımda mevcut... 1,5 saat sonra yıkicam..

haer hafta saçı yormadan bi sürü bakım kürü yapmaya kararlıyım..bunun yanı sıra beslenmeyede dikkat etmek lazım..tabi uzama işinin genetik olduğunuda unutmayalım

Sinamekiye 2 ay ciddi bir şekilde sonra da ara ara devam ettim. Şuan yine başladım mucize beklemiyorum ama ne bileyim normal insan kadar uzasın ya şuan ayda 0,5 cm anca uzuyor
o zaman içten destekle
solgarın saç ve tırnaklar için olan bir vitamini var
büyük eczaneler sor. ben sinameki ile 3 ayda 10 11 cm flan uzatmıştım resimlerimde vardı.

o zaman içten destekle
solgarın saç ve tırnaklar için olan bir vitamini var
büyük eczaneler sor. ben sinameki ile 3 ayda 10 11 cm flan uzatmıştım resimlerimde vardı.
öncesi ve sonrası halini göstermen mümkünmü acaba?? merak ettim fotoları moral olması açısından bize

Al benden de o kadar ((((( bu arada sığır iliğini bende duydum bi ara düşündüm hatta ama cesaret edemedim Solgar'ın vitamini gerçekten işe yarıyor mu ?

O zaman yaptığımız kürleri falan yazalım buraya aldığımız sonuçları.Destek ekibi kuralım. :))
O önerdiğin ilacı araştıracağım internetten falan satan site varsa sipariş edeyim ok teşekkürler önerin için.

hemen bildiklerimi listeliyorum o halde

Saçları Uzatmak İçin Maske 1;
Malzemelerimiz;
· 10 gr Entele Otu,
· 2 Su Bardağı Elma Sirkesi,
· 2 Su Bardağı İçme suyu,
Entele otumuzu elma sirkesini ve suyumuzu bir tas içersine koyarak kaynatıyoruz. Tasdaki suyun yarısı buharlaşıp boşalana kadar kaynatın. Sonra soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra saç diplerimize masaj yaparak sürüyoruz. Bir iki saat kadar saçımızda bekletip ılık suyla yıkıyoruz. Haftada 3 kez uygulamanız yeterli gelicektir.
Saçları Uzatmak İçin Maske 2;
Malzemelerimiz;
· 10 Gram Entele Otu,
· 1 Şişe Badem Yağı,
· 1 Şişe Bepanthene,
· 1 Adet Saç Bonesi,
Saçlarımızı güzel şekilde yıkayarak temizliyoruz. Aktardan aldığımız 10 gram entele otunu bir kahve cezvesinin 4/3 ünü suyla doldurup içersine atıyoruz ve kaynatıyoruz. Kaynadıktan sonra süzerek ılımaya bırakın. Aktardan aldığınız badem yağımızı ve bepanthene’i entele otu suyuyla karıştırarak saç diplerimize masaj yaparak uyguluyoruz. Başınıza bir bone takarak 20 dakika fön makinası ile kurutuyorsunuz. Fönlemede bittikten sonra 10 dakika daha bekleyin ve boneyi çıkarıp saçlarınızı yıkayın.

SİNAMEKİ KÜRÜ:
· 1 tutam sinameki 1 çay bardağı suda kaynatılacak.
· 5-10 dakika demlenecek.
· Süzülüp ılıdıktan sonra içine bir kapak tatlı badem yağı + bir bemiks ampul koyulacak.
· Saç diplerine masaj yapılarak sürülecek.
· 4-5 saate yakın bekletip yıkanacak. Poşet, sıcak havlu vs. sararsanız daha etkili olur.
· Kuru saçlar için bu formüle menekşe yağı ve hint yağıda ekleyin.
Bu kür 8 hafta boyunca haftada 1 defa yapılacak. Sonra 2 hafta ara verilecek.
Tabi bu tür bakımları doğru zamanda uygulamak daha olumlu sonuçlar elde etmemizi sağlayacak.

HAFTADA 1 UYGULANABİLİR
Gerekli Malzemeler:
- 2 tane orta boy havuç
- 1 tane yumurta
- 3 su bardak su
Yapılışı ;
- Havuçlar rendelenir,
- 3 su bardak su kaynatılır,
- Ardından rendelenmiş havuçlar kaynayan suya koyulur.
- Su 25-30 dk kaynatılır.
- Sonra su süzülerek,
- Yumurtayla çırpılır.
- Maskemiz hazır.
Uygulama:
- Karışım saça sürülür ve yaklaşık 1 veya 1 buçuk saat saç sarılmış bir şekilde bekletilir.
- Sonrada saç ılık suyla şampuanlanarak yıkanılır.

süper etki umarım 3 ayda benimde 10-11 cm uzar öyle sabırla devam.. sen sinemaki kürünü nasıl kullanıyordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…