- 31 Ocak 2013
- 223
- 26
- 48
- Konu Sahibi Calliopeia
-
sarımsağı yağlarla ezip şampuanının içine koyarsan dha pratik olur hem de her banyo yaptığında düzenli olarak uzamasını etkilemiş olursun ben öyle yapıyorum canım. birkaç damla da çam terebentin yağı damlattım şampuanıma o zaman baya yardımcı olmuştu. ma çam terebentini az kullanmak lazım yoksa saçı kurutuyor.Ah ah bi kadinlar ...bende sacimi siyah himt kimasindan altin karamel e cevirdim tabi saclar yiprandi.simdi toparla toparlayabilirsen... zeyyin yaginin içine sarımsak ezip koydum h saci uzatıp h onariyomus bakalim gorucez
Nasıl uzyabildi mi şu zamana kadar biraz, ben benimkine baktım uzamamışkizlar ben sinemakiyi ve badem-hint yagini uyguladim uzun sure ama fark su; onceden ayda 0.2 cm uzuyorsa simdi 0.4 cm uzuyordur :d rezilim ya... uzamiyor bir turlu.
tarifini verir misinDax supergro'yu aldım bugün ve kullanmaya başladım. Aynı zamanda kendim araştırıp bulduğum bi yağ karışımım var onu yapıyorum. Saçlarımda iki kat hızlı uzama farkettim. İsteyenlere yağ tarifini yazayım. Bu kez kararlıyım rapunzel gibi saçlara sahip olmadan durmak yok !! :)
Bu karışımı yapmak için birkaç yağa kesinlikle ihtiyaç var, diğerlerini isterseniz alıp ekleyebilirsiniz onların da dolaylı yoldan faydası oluyor.tarifini verir misin
ben sinameki kürünü uyguladım 1 sene bıraktıktan sonra daha çabuk uzadı saçımBu karışımı yapmak için birkaç yağa kesinlikle ihtiyaç var, diğerlerini isterseniz alıp ekleyebilirsiniz onların da dolaylı yoldan faydası oluyor.
Saçın Hızlı ve Sağlıklı Uzaması+ Gürleşmesi İçin Kendim Deneyerek Bulduğum Karışım
Zaruri Yağlar:
Keten tohumu yağı(1 çay kaşığı)
Jojoba Yağı(1 çay kaşığı)
Lavanta Yağı(yarım çay kaşığı)
Tatlı badem yağı(1 çay kaşığı)
Hint yağı(1 çay kaşığı)
Arzu ederseniz bu karışıma 2 damla da çam terebentin yağı katabilirsiniz ama daha fazlasını ASLA koymayın çünkü çam terebentin fazla veya tek başına kullanıldığında saç derisini tahriş eder. Birkaç damla tarçın ve limon yağı da ekleyebilirsiniz. bu yağların da saç sağlığına katkısı var dolaylı olarak saçın sağlıklı uzamasına da yardımcı oluyor.
Bu yağlara 2-3 dk az içme suyunda demlediğim 5 yaprak sinameki yaprağının suyunu da ekliyorum. Bunların hepsini fısfıslı küçük bir şişeye koyup çalkalıyorum. Dilerseniz bunun içine bemiks ampul, e vitamini gibi vitaminler de ekleyebilirsiniz ancak uyarayım bemiks in kokusu 2 gün saçtan çıkmıyor :)
Bu karışımı banyodan en az 3 saat önce saç diplerime sürüp masaj yapıyorum 5 dk kadar 3 saat bekletiyorum havluya sarıp. Daha sonra önce kendi yaptığım sarımsaklı şampuan ile sonra da sarımsaksız başka bir şampuan ile yıkıyorum saçımı.
Aynı zamanda biotin kapsülü kullanıyorum.
Benim saçım sürekli kırılan, asla uzamayan bir saçtı, bu saçı bile normalin 2 katında uzatan bu formül saçı normal hızda uzayan birinin saçını daha hızlı uzatır diye tahmin ediyorum. Tabii ki kullandıktan 10 gün sonra falan mucize beklemeyin arkadaşlar, 6 hafta bu yağ karışımını uygulayıp 2 hafta ara vererek saçınız istediğiniz uzunluğa gelene kadar tekrarlayabilirsiniz. Ben çok faydasını gördüm umarım size de faydalı olur :)
rica ederim. Bu arada bu yağ karışımı ile sinameki kürü ayrı şeyler ben sadce üşendiğim için ikisini aynı anda yapıyorum. Sinameki saçına iyi gelmiyorsa sadece yağ kürünü deneyebilirsinben sinameki kürünü uyguladım 1 sene bıraktıktan sonra daha çabuk uzadı saçım
yöntem aynı farklı yağlar eklenmiş sadece
teşekkür ederim ^-^
denerim teşekkürler :)rica ederim. Bu arada bu yağ karışımı ile sinameki kürü ayrı şeyler ben sadce üşendiğim için ikisini aynı anda yapıyorum. Sinameki saçına iyi gelmiyorsa sadece yağ kürünü deneyebilirsin
hangi sampuana canım faydasini gördün mubende perşembe günü 2.sini yapıcam ..bende ısırgan otlu şampuanımın içine çamterebentini katıyorum öyle yıkıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?