Saç Uzatma Yöntemleri Saç Çilesi

Saç çilem bitmiyor, şuan saçımı uzatmayı bari düzgün bir model kestirebileyim diye istiyorum çünkü saçlarım neredeyse dipten yanmıştı ve hala kopa kopa bitmiyorlar. Şöyle güzel bir uzasa güzel bir Bob modeli kestireceğim ama nerde anca ensem uzuyor, tepeler uzamıyor öyle olunca da eşek tıraşına benziyor saçım pek bir model olmuyor yani :) Bugün buna çok taktım ya

kizlar ben sinemakiyi ve badem-hint yagini uyguladim uzun sure ama fark su; onceden ayda 0.2 cm uzuyorsa simdi 0.4 cm uzuyordur :d rezilim ya... uzamiyor bir turlu.

bewildhavefun ben de öyleyim tam bir dünya markasıyım bu konuda ya, millet ikinciye açını kestirir o sürede ben hala aynı

Ah ah bi kadinlar ...bende sacimi siyah himt kimasindan altin karamel e cevirdim tabi saclar yiprandi.simdi toparla toparlayabilirsen... zeyyin yaginin içine sarımsak ezip koydum h saci uzatıp h onariyomus bakalim gorucez

Ah ah bi kadinlar ...bende sacimi siyah himt kimasindan altin karamel e cevirdim tabi saclar yiprandi.simdi toparla toparlayabilirsen... zeyyin yaginin içine sarımsak ezip koydum h saci uzatıp h onariyomus bakalim gorucez
sarımsağı yağlarla ezip şampuanının içine koyarsan dha pratik olur hem de her banyo yaptığında düzenli olarak uzamasını etkilemiş olursun ben öyle yapıyorum canım. birkaç damla da çam terebentin yağı damlattım şampuanıma o zaman baya yardımcı olmuştu. ma çam terebentini az kullanmak lazım yoksa saçı kurutuyor.

Sarimsak cok kotu koktu yaa.. sacima surdum inan ev lea gibi koktu hu havada yarim saat heryeri havalandirmak zorunda kaldim sacimida yikadim hemen hande polat in sitesinde bi karisim var onu uygulucam propolis sinemaki yagi ile yapilio ayda 4 cm uzama grantisi var bi incele istersen

Herkes bana soruyor saçını kendin nasıl boyuyorsun,ben de onlara soruyorum asıl siz kuaföre nasıl boyatıyorsunuz..saç bakımıyla çok ilgilenen biri olarak çoğu kuaförün kullandığı boyaların çok ama çok kötü olduğunu gördüm özellikle de açıcılar saçı geri dönüşü olmayan şekilde yıpratıyor...eğer saçlarınıza önem veriyorsanız lütfen kuaförünüzü araştırın kullandığı boyalara bakın müşterilerinin saçlarına bakın..olmadı kendiniz boyayın,araştırarak deneyerek çok güzel renkleri saçınızı kırmadan,yıpratmadan elde edebilirsiniz..

Saçınızın uzamamasının sebebi sağlığına kavuşmamış olması olabilir..sağlıklı saç uzar.. kullandığınız şampuan saç kremi bile önemli..bence öncelikle bir doktora görünün şampuan veya vitamin önerebilir kan değerlerinize bakarak.. saç şekillendiricisi çok kullanmayın,banyodan sonra uç kısımları tam kurutmayın nemini alsın..onun dışında kk da bir sürü saç bakım ve uzatma konuları var,bence uzatmadan çok yıpranmış saçlar bölümünü inceleyin..

Uzuuuun bir aradan sonra saç kürlerine geri döndüm japongülü nickli arkadaşın tarifiyle. Bu sefer kararlıyım ama "uzamıyor ya" diye bırakmak yok 3 ay devam edeceğim. Saçlarını benim gibi bob modelinden uzatmaya çalışan arkadaşlar varsa beraber tüm formülleri deneyelim. Saçları uzun arkadaşlar destek grubu oluşturuyor moralim bozuluyor canım, biz kısa saçlılar ne yapsın :)

Dax supergro'yu aldım bugün ve kullanmaya başladım. Aynı zamanda kendim araştırıp bulduğum bi yağ karışımım var onu yapıyorum. Saçlarımda iki kat hızlı uzama farkettim. İsteyenlere yağ tarifini yazayım. Bu kez kararlıyım rapunzel gibi saçlara sahip olmadan durmak yok !! :)

tarifini verir misin

tarifini verir misin
Bu karışımı yapmak için birkaç yağa kesinlikle ihtiyaç var, diğerlerini isterseniz alıp ekleyebilirsiniz onların da dolaylı yoldan faydası oluyor.

Saçın Hızlı ve Sağlıklı Uzaması+ Gürleşmesi İçin Kendim Deneyerek Bulduğum Karışım

Zaruri Yağlar:
Keten tohumu yağı(1 çay kaşığı)
Jojoba Yağı(1 çay kaşığı)
Lavanta Yağı(yarım çay kaşığı)
Tatlı badem yağı(1 çay kaşığı)
Hint yağı(1 çay kaşığı)

Arzu ederseniz bu karışıma 2 damla da çam terebentin yağı katabilirsiniz ama daha fazlasını ASLA koymayın çünkü çam terebentin fazla veya tek başına kullanıldığında saç derisini tahriş eder. Birkaç damla tarçın ve limon yağı da ekleyebilirsiniz. bu yağların da saç sağlığına katkısı var dolaylı olarak saçın sağlıklı uzamasına da yardımcı oluyor.

Bu yağlara 2-3 dk az içme suyunda demlediğim 5 yaprak sinameki yaprağının suyunu da ekliyorum. Bunların hepsini fısfıslı küçük bir şişeye koyup çalkalıyorum. Dilerseniz bunun içine bemiks ampul, e vitamini gibi vitaminler de ekleyebilirsiniz ancak uyarayım bemiks in kokusu 2 gün saçtan çıkmıyor :)
Bu karışımı banyodan en az 3 saat önce saç diplerime sürüp masaj yapıyorum 5 dk kadar 3 saat bekletiyorum havluya sarıp. Daha sonra önce kendi yaptığım sarımsaklı şampuan ile sonra da sarımsaksız başka bir şampuan ile yıkıyorum saçımı.
Aynı zamanda biotin kapsülü kullanıyorum.

Benim saçım sürekli kırılan, asla uzamayan bir saçtı, bu saçı bile normalin 2 katında uzatan bu formül saçı normal hızda uzayan birinin saçını daha hızlı uzatır diye tahmin ediyorum. Tabii ki kullandıktan 10 gün sonra falan mucize beklemeyin arkadaşlar, 6 hafta bu yağ karışımını uygulayıp 2 hafta ara vererek saçınız istediğiniz uzunluğa gelene kadar tekrarlayabilirsiniz. Ben çok faydasını gördüm umarım size de faydalı olur :)

ben sinameki kürünü uyguladım 1 sene bıraktıktan sonra daha çabuk uzadı saçım
yöntem aynı farklı yağlar eklenmiş sadece
teşekkür ederim ^-^

ben sinameki kürünü uyguladım 1 sene bıraktıktan sonra daha çabuk uzadı saçım
yöntem aynı farklı yağlar eklenmiş sadece
teşekkür ederim ^-^
rica ederim. Bu arada bu yağ karışımı ile sinameki kürü ayrı şeyler ben sadce üşendiğim için ikisini aynı anda yapıyorum. Sinameki saçına iyi gelmiyorsa sadece yağ kürünü deneyebilirsin

rica ederim. Bu arada bu yağ karışımı ile sinameki kürü ayrı şeyler ben sadce üşendiğim için ikisini aynı anda yapıyorum. Sinameki saçına iyi gelmiyorsa sadece yağ kürünü deneyebilirsin
denerim teşekkürler :)

Sacinizi haftada iki kere sovan suyunla yikayin cok faydasi var ve sampuaniniza dogum control hapi ekleyiniz sacinizi hem besliyor hemde dokulmesini engelliyor

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…