Saç Uzatma Yöntemleri Saç Çilesi

canlarım ben tam 1,5 aydır etilerde bir kuaförde sığır iliği maskesi yaptırıyorum yeni saçlarım çıkmaya başladı .ayrıca ek olarak solgar 5000 kullanıyorum çok dökülme vardı şuan durdu,solgar saç kalitesini artırır düzenli 3 ay kullanmak gerek sormak istediğiniz varsa yanıtlarım baya araştırdığım bir konu çünki.

çabuk uzatıyor mu fark etti mi??

canım merak ettiklerini sorabilirsin bana

Oslem05 ya Eskişehir'de yok maalesef sığır iliği kullanan bir kuaför hatta kasapta sığır iliği bile hazırlamıyorlar "biz size koyun kemiği verelim siz kırın" dediler böyle..
Bir de benim saçlarım çok gür, bayaaa gür yani böyle aslan yelesi gibi kuaförler fön çekerken fenalık geçirirdi:) yeni saç çıksın ya da daha çok gürleşsin istemiyorum sadece hızlı uzasın istiyorum. Onun için neyi önerirsin?

Bugün 2. kez sinamekiyle duruladım saçımı.+sarımsaklı şampuan.bakalım sonuçlar ne olacak :)

Merhaba Calliopeia bende geçen yıl saçımı çok kısa kestirince kürler yapmaya başladım.Geçen yıl temmuz ayında kestirdim kulak hizamda idi Ekim ayı gibi de sinemaki kürüne başldım,turplu kür yaptım ,sığır iliği yaptım.Aralarında en faydasını gördüğüm sığıriliği idi.2 kere yaptım alnımda ki bebek saçlardan inanılmaz uzadığını farkettim, kesinlikle tavsiye ederim.Ben kasaba gitmeye utandığım için devam etmedim :) Yakında tekrar yapmaya devam edeceğim.Kokusu falanda gayet güzel ,eğer et seviyosan tiksinmezsin hatta pişerken karnın bile acıkIr

Arkadaslar ben de sacimi kisa kestirmistim ve cok kabardigi icin sacimi duzlestrmek zorunda kaliyordum, haliyle cok yiprandi ve dokuluyordu.benimde tanidik vesilesiyle bi karisim ogrendm
Corekotu yagi, badem yagi,susam yagi ve kekik yagi bunlar bi kabin icnde karistirip sacima uyguladm 20dk oyle bekleyp yikadim.siseler bitinceye kdr yaptm sadece.sonuc parlak sacim olmustu ve cabuk uzatti saclarimi.tabi 2yil onceydi. Yine islemlerden yiprandi tekrarlamam gerek.insallah faydasini gorursunuz:)

Ya ben sığır iliği bulabilsem yapcam valla koydum kafaya. Şuan sadece sarımsaklı şampuan ve sinamekiyle devam ediyorum, ama işe yarıyor gibi saçım kısa olduğu için kolay oluyo aradaki farkı görmek. 3. kürümü uyguladım bu gün. 2 hafta daha sinameki yapayım hazırlayan kasap bulabilirsem iliğe başlayacağım. Ama bulamıyorum :'(

maviyengeç baya uzamış hakikaten.

1 hafta arayla yapsan birşey olmaz hatta haftada 2 kez de yapabilirsin.

Ben de bugün çok parlak olduğunu farkettim, benim saçıma iyi geldi sinameki..

verdiğin linkteki halini gördüm bu kür hakikaten işe yarıyor

verdiğin linkteki halini gördüm bu kür hakikaten işe yarıyor

Teşekkür ederim.Dediğim gibi o fotoğraf kestirmiş halim.Dolunayla yaşam tarihlerine göre kestirdim umarım aynı şekilde uzamaya devam eder.Şuan ara verdim 1.5 hafta sonra tekrar fotoğraf çektirip koyacağım inşallah uzama bariz şekilde belli olur.Saçlarım bazen düz bazen de dalgalı oluyor yanıltabiliyor.

Dolunaya göre nasıl kestiriyorsun? Mesela yeniay döneminde mi kestiriyorsun hızlı uzasın diye?Açıklayabilir misin biraz :)

Dolunaya göre nasıl kestiriyorsun? Mesela yeniay döneminde mi kestiriyorsun hızlı uzasın diye?Açıklayabilir misin biraz :)

Dolunay epilasyonu veya kozmik bakım bloguna belki denk gelmişsindir.Orada aycangül ve melek arkadaşlarımız saç kesme, saç uzatma dönemleri ,epilasyon vs. birçok tarih veriyorlar.Her ay da bunu tekrar düzenliyorlar.Anladığım kadarı ile ikiside baya bir emek harcıyarak bizim için bu tarihleri çıkarıyorlar.Ben saç kesimini ilk defa bu tarihlere bakarak yaptım ama 3 kere düzenli olarak o tarihlerde epilasyon yaptım ve gerçekten etkisini gördüm.Hem tüy çıkması olsun hem az çıkması olsun.Umarım saç kesimide işe yaramıştır.Bir daha ki hafta fotoğraf eklediğimde faydası olup olmadığını görüceğiz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…