- Konu Sahibi Calliopeia
-
O zaman yaptığımız kürleri falan yazalım buraya aldığımız sonuçları.Destek ekibi kuralım. :))
O önerdiğin ilacı araştıracağım internetten falan satan site varsa sipariş edeyim ok teşekkürler önerin için.
canlarım ben tam 1,5 aydır etilerde bir kuaförde sığır iliği maskesi yaptırıyorum yeni saçlarım çıkmaya başladı .ayrıca ek olarak solgar 5000 kullanıyorum çok dökülme vardı şuan durdu,solgar saç kalitesini artırır düzenli 3 ay kullanmak gerek sormak istediğiniz varsa yanıtlarım baya araştırdığım bir konu çünki.
Merhaba kızlar,
Ben kötü kuaför kurbanı bir insanım saçlarım boyadan ve açıcıdan o kadar yıprandı ki kestirmek zorunda kaldım saçım şuan kulak memesi civarında. Hani derler ya "benim saçım belime kadardı da..." işte ben onu bile diyemiyorum saçım hiç belime kadar olmadı
Şuan saçıma argan yağı sürdüm birazdan havuç suyu süreceğim 2 saat bekletip sinameki suyuyla yıkayacağım.
Aylar önce denediğim bakımlar,
Bemiksli evingenli sinamekili kürü denedim.
sarımsaklı şampuanı denedim, çam terebentinli şampuanı denedim.
Uzamıyor da uzamıyor yahu :'(
Saçımın kısa özeti; açıcıyla açıldı yanlış renge boyandı sonra da uçları yandı ki zaten pek uzun değildi saçım.Diğer kuaförüm de keselim başka türlü düzelmez deyince kendi saç rengime boyayıp bob modeli kestik.
Şuan da pek öyle hızlı uzamıyor anca ayda 0,5 cm uzuyordur. Herhalde başka bir şey yapmam lazım. Bana vitamin takviyesi falan olarak ne önerirsiniz açımı hızlı uzatmak için. Ya da başka hangi formüş güçlü diyorsunuz?
Bu arada bir blog yazısında bir kız saçına sığır iliği sürmüş. Valla kara kara düşünüyorum bunu mu yapsam diye gülmeyin çok ciddiyim
Bugün 2. kez sinamekiyle duruladım saçımı.+sarımsaklı şampuan.bakalım sonuçlar ne olacak :)
Merhaba kızlar,
Ben kötü kuaför kurbanı bir insanım saçlarım boyadan ve açıcıdan o kadar yıprandı ki kestirmek zorunda kaldım saçım şuan kulak memesi civarında. Hani derler ya "benim saçım belime kadardı da..." işte ben onu bile diyemiyorum saçım hiç belime kadar olmadı
Şuan saçıma argan yağı sürdüm birazdan havuç suyu süreceğim 2 saat bekletip sinameki suyuyla yıkayacağım.
Aylar önce denediğim bakımlar,
Bemiksli evingenli sinamekili kürü denedim.
sarımsaklı şampuanı denedim, çam terebentinli şampuanı denedim.
Uzamıyor da uzamıyor yahu :'(
Saçımın kısa özeti; açıcıyla açıldı yanlış renge boyandı sonra da uçları yandı ki zaten pek uzun değildi saçım.Diğer kuaförüm de keselim başka türlü düzelmez deyince kendi saç rengime boyayıp bob modeli kestik.
Şuan da pek öyle hızlı uzamıyor anca ayda 0,5 cm uzuyordur. Herhalde başka bir şey yapmam lazım. Bana vitamin takviyesi falan olarak ne önerirsiniz açımı hızlı uzatmak için. Ya da başka hangi formüş güçlü diyorsunuz?
Bu arada bir blog yazısında bir kız saçına sığır iliği sürmüş. Valla kara kara düşünüyorum bunu mu yapsam diye gülmeyin çok ciddiyim
Ya ben sığır iliği bulabilsem yapcam valla koydum kafaya. Şuan sadece sarımsaklı şampuan ve sinamekiyle devam ediyorum, ama işe yarıyor gibi saçım kısa olduğu için kolay oluyo aradaki farkı görmek. 3. kürümü uyguladım bu gün. 2 hafta daha sinameki yapayım hazırlayan kasap bulabilirsem iliğe başlayacağım. Ama bulamıyorum :'(Merhaba Calliopeia bende geçen yıl saçımı çok kısa kestirince kürler yapmaya başladım.Geçen yıl temmuz ayında kestirdim kulak hizamda idi Ekim ayı gibi de sinemaki kürüne başldım,turplu kür yaptım ,sığır iliği yaptım.Aralarında en faydasını gördüğüm sığıriliği idi.2 kere yaptım alnımda ki bebek saçlardan inanılmaz uzadığını farkettim, kesinlikle tavsiye ederim.Ben kasaba gitmeye utandığım için devam etmedim :) Yakında tekrar yapmaya devam edeceğim.Kokusu falanda gayet güzel ,eğer et seviyosan tiksinmezsin hatta pişerken karnın bile acıkIr
Uzatmış ya bence.
bende dün 2 . kürü uyguladım http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...ograflarimizi-paylasalim-19.html#post33355530 burda fotolarım var kızlarrrrrr
Benim geçen yıl Temmuz ayında senden biraz daha kısaydı saçlarım.O günden sonra bir 5 cm falan arkadan,önden de 9cm falan kestirdim çünkü asimetrik kesimdi.Kasım ayında fotoğraf ekledim sütten hizama gelmişti 1 yılda.Hatta bulursam linkini paylaşayım.
verdiğin linkteki halini gördüm bu kür hakikaten işe yarıyor
Dolunaya göre nasıl kestiriyorsun? Mesela yeniay döneminde mi kestiriyorsun hızlı uzasın diye?Açıklayabilir misin biraz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?