- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 773
- Konu Sahibi Calliopeia
-
işte bemiks badem yagı sinamek hepsini sürüp bekliyordum ne kadar çok beklersen o kadr iyisüper etki umarım 3 ayda benimde 10-11 cm uzar öyle sabırla devam.. sen sinemaki kürünü nasıl kullanıyordun
işte bemiks badem yagı sinamek hepsini sürüp bekliyordum ne kadar çok beklersen o kadr iyi
sornada çam terebentinli şampuanımla yıkıyordum.
evetçamterebentini de aldım şampuanıma eklicem onunla yıkicam doğru yoldayım o halde :))
evet
birşey daha söyleyeyim
lavanta çayı iç her akşam yemekten iki saat sonra 15 gün boyunca
saça cilde sağlığa acayip fydası var.
o dönemde içmiştim şimdi gene başladım.
profilime gel
albümler kısmına tıkla
Eki Görüntüle 909734 Eki Görüntüle 909735
Fotoğraflarımı koyuyorum bakalım 2 hafta aralıklarla koyacağım fark edilir derecede uzayacak mı göreceğiz :)
Bu arada saçımı 2 ay önce kestirdim. Şuan da baya kırık var. Modelliydi ama modeli falan kalmadı kırıklar kopup girince.
Morcadı umarım uzar ya kısa sürede o üzüntüyü ben bilirim, şık bir yere gitmek istersin saçını toplayamazsın toplasan 100 tane tokayla ancak başka birşey de yapamazsın ama ben bir yalancı topuz yapıyorum herkes saçlarım uzun sanıyor :) saçın 1-2 cm daha uzasın sen de rahata yapabilirsin öyle.
benim saçımın arkalarıda çok kısa maalesef(
ben 2 haftada bir resim paylaşıcam. Ah bir de şu birden kafama esip saçımı kestirme huyum olmasa çok iyi insanım da bunu kendime niye yapıyorum hiç anlamıyorum :) Ünlülerin resimlerine bakıyorum güzel bir saç modeli görüp hemen koşa koşa kuaföre gidiyorum "yok bu sana olmaz kızım senin saçların yanmış böyle kesemeyiz" diyorlarsa da dinletemiyorlar :))
aynen öyle bi tutturamadım kuaförü...aslı enver in kısa saç fotosuna baktım canım sen aslı enver dediysen onlar da böyle kestiyse haklısın yani, ben kuaförlerle ne kavgalar ettim biri saçımı yaktı hem de yakmasına rağmen istediğim rengi çıkartamadı bende para ödemem dedim hem saçımı kestircem senin yüzünden hem maymun totosuna döndü kafam. Hep derim doğru kuaförü bulmak ruh eşini bulmak kadar zor..
Sen kuaföre bir saç anlatıyorsun ama o kafasına göre yapıyor ben de Yasemin Allen saç rengi için gtmiştim o zaman uzundu saçlarım da, sen öyle bir saç rengi için açtı bir platin yaptı neye uğradığımı şaşırdım eve gittim annemi aradım anne ne yapacağım dedim annem git hesap sor dedi. O günden beri saçımı boyatmıyorum ben, zaten artık uzun bir süre boya yasak bana yoksa kel kalıcam :) Ama Yasemin Allen'ın saçı çok güzel değil mi ya hem uzun hem bal rengi gibi doğal kumral böyle
Eki Görüntüle 909788
Bu 3 ay zor geçecek ama 3 günde 1 bir tane saç maskesi yaparsan arada da ara verirsen bi de vitamin kullanırsan uzar gibime geliyor. Valla şuan umut edebiliyorum ancak :) Yaza bomba gibi olmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?