- 3 Kasım 2016
- 690
- 1.094
- 33
Ben de çok beğendim. Rengi de şekli de çok hoş.Kızlar ben çok güvenilir bi kuaföre gittim antalyada 26 bin takipçisi vardı instada ne bilim sahte olduğunu neyse benim çok uzun saçlarım yoktu ama omzumun aşşağısındaydı şimdi bu saçıma renk aticam derken yaktı ve küt kesti ben kısa saçı kadında hiç beğenmem ama başıma geldi depresyona girdim resmen kendimi hiç beğenmiyorum buraya foto koyucaktım saçlarımın ama kendini gösteriyosun felan derler diye koymicam. Çok kötü hissediyorum kendimi
Bence YakışmisKızlar benim yüzüm büyük küçük değil hiç yakışmadı allahından bulsun 250 tl verdim çıktım lanet olsun ya
bence çook güzel olmuş yakışmışKızlar ben çok güvenilir bi kuaföre gittim antalyada 26 bin takipçisi vardı instada ne bilim sahte olduğunu neyse benim çok uzun saçlarım yoktu ama omzumun aşşağısındaydı şimdi bu saçıma renk aticam derken yaktı ve küt kesti ben kısa saçı kadında hiç beğenmem ama başıma geldi depresyona girdim resmen kendimi hiç beğenmiyorum buraya foto koyucaktım saçlarımın ama kendini gösteriyosun felan derler diye koymicam. Çok kötü hissediyorum kendimi
Bende vermicektim maşa yaptılar güzel gözüktü kandırdılar resmen duş aldım ve hüsran!!
çok modern olmus saclarınKızlar kaynak postiş sevmiyorum midemi bulandırıyo hemde kafa derim çok hassas kuru o yüzden yara çıkıyo çoğu zaman yani kullanamam. Çok üzülüyorum çıkamıyorum depresyondan resmen 3 gündür ağlıyorum
Emin ol eski halinden daha güzel ( yani profil fotografi)Kızlar benim yüzüm büyük küçük değil hiç yakışmadı allahından bulsun 250 tl verdim çıktım lanet olsun ya
kaynakla hallet sıkma canınıKızlar ben çok güvenilir bi kuaföre gittim antalyada 26 bin takipçisi vardı instada ne bilim sahte olduğunu neyse benim çok uzun saçlarım yoktu ama omzumun aşşağısındaydı şimdi bu saçıma renk aticam derken yaktı ve küt kesti ben kısa saçı kadında hiç beğenmem ama başıma geldi depresyona girdim resmen kendimi hiç beğenmiyorum buraya foto koyucaktım saçlarımın ama kendini gösteriyosun felan derler diye koymicam. Çok kötü hissediyorum kendimi
Gayet guzel bence... oh ferah ferah dolasirsin kökü sende nasil olsa dert etme...Kızlar benim yüzüm büyük küçük değil hiç yakışmadı allahından bulsun 250 tl verdim çıktım lanet olsun ya
Fotoğrafta hiç depresyonda gibi durmuyorsunuzKızlar benim yüzüm büyük küçük değil hiç yakışmadı allahından bulsun 250 tl verdim çıktım lanet olsun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?