- 21 Mart 2015
- 186
- 166
- 53
- 38
- Konu Sahibi mujimujgan
-
Çinko kürü nedir anlatırmısınMerhaba saç dökülmemi durdurdum çok şükür.dışarıdan yaptığım hiçbir formül işe yaramadı.yediklerim içtiklerim ve stresi ortadan kaldırmamla çözüldü iş.biyotin çinko kürü yaptım.antidepresn kullandım.stres faktörünü ortadan kaldırdım.
Demekki çok para verip kullandığımız ürünler saç teli kalitesini etkiliyormuş.kronik dökülmeyi sadece içten halledebiliyormuşuz.
Bu arada mezoterapi de yaptırmıştım.mezoterapi sırasında biraz dökülme duruyodu.3 gün sonra tekrar başlıyodu.yani mezoterapi dahi yanıt vermedi maalesef.bi de çektiğim acıyla kaldım.
İnşallah faydalı olabilmişimdir. Sizlere de Allah şifa versin saçlarınıza kavuşursunuz inşallah.
Çinko kürü dediğim hap olarak.yani 3 ay boyunca biyotin ve çinko hapını ya da bu bazı firmaların hazır tırnak saç için takviyeler var.yemekle beraber alabilirsiniz. Belirtmem gerekir ki vücuttaki diğer kılları da gürleştiriyor.bi de kilo probleminiz varsa biyotini 1 ay kadar kullanıp bırakın.iştah açıyo baya.Çinko kürü nedir anlatırmısın
Ben de aynı senin gibiydim 2 ay boyunca aşırı saç döktüm.kullanılabilecek tüm yöntemleri kullandım.cildiyeye gittim.yaptığınız saç maskeleri çok kökleri etkiler.daha çok saç teli kalitesini arttırır dedi. He bi de bepantene nin enjeksiyonunu verdi.mevsim değişimlerinde kendisine de yaptırıyormuş.3 gün üst üste yaptırıyormuşsun.ben yaptırdım da çok etkisi olmadı.sonra terapiye gittim.uykuyu düzenleyip stresi azalttık ve geçti.kelliğim gitti.Bende son 10 gündür aşırı saç dökülmesi ile uğraşıyorum ama anlatılır cins değil duş alırken giderden su geçemiyor yatarken moralim bozuluyor ağlıyorum sinirden şampuana doğum kontrol hapı dediler yapıyorum ama bir sonuç yok lütfen yardım
Dökülen saçların yerine yeniden saç çıkıyor mu böyle iki tutam saçım kaldı bende her yolu denedim sonuç yokBen de aynı senin gibiydim 2 ay boyunca aşırı saç döktüm.kullanılabilecek tüm yöntemleri kullandım.cildiyeye gittim.yaptığınız saç maskeleri çok kökleri etkiler.daha çok saç teli kalitesini arttırır dedi. He bi de bepantene nin enjeksiyonunu verdi.mevsim değişimlerinde kendisine de yaptırıyormuş.3 gün üst üste yaptırıyormuşsun.ben yaptırdım da çok etkisi olmadı.sonra terapiye gittim.uykuyu düzenleyip stresi azalttık ve geçti.kelliğim gitti.
Hay ALLAH ben zaten dışardan kan demir ve b vitamini takviyesi alıyorum vitamin deposu gibi olmam lazım ama kuru ağaç gibiyimÇinko kürü dediğim hap olarak.yani 3 ay boyunca biyotin ve çinko hapını ya da bu bazı firmaların hazır tırnak saç için takviyeler var.yemekle beraber alabilirsiniz. Belirtmem gerekir ki vücuttaki diğer kılları da gürleştiriyor.bi de kilo probleminiz varsa biyotini 1 ay kadar kullanıp bırakın.iştah açıyo baya.
Yanlış yazmışım cnm.maskeler sadece saç telini etkiliyo kökünü değil.Dökülen saçların yerine yeniden saç çıkıyor mu böyle iki tutam saçım kaldı bende her yolu denedim sonuç yok
Yeni saçların çıktığını nasıl abladın peki benim de çıkar mı nasıl anlarımYanlış yazmışım cnm.maskeler sadece saç telini etkiliyo kökünü değil.
Şuan benim yeni saçlarım çıktı.10-15 cm uzadı hatta.şuan psikolojim düzeldi iyiyim.çok çok şükür
İlk başta bende anlamadım da uzadıkça kafamın üstünde gürlük oluştu.uçlar sönük hala.biraz daha uzasın altları kestircem.sendeki problem ne tam olarakYeni saçların çıktığını nasıl abladın peki benim de çıkar mı nasıl anlarım
Teşhisi koyabildiniz miYeni saçların çıktığını nasıl abladın peki benim de çıkar mı nasıl anlarım
Yok canım koyamadık demir eksikliği bende 15 yıldır falan var fakat hayatımda hiç böyle olmadı doktorda kan la ilgili ciddi problem yok dedi stresten desem aşırı stres yapmıyorum ki bilmiyorum ama çok üzülüyorumTeşhisi koyabildiniz mi
Bende de belirgin değildi.ama stres çıktı.yani yol psikiyatr ve antidepresan ooldu.hafif bi antidepresanla kurtardık.az bi süre kullandım.şimdi iyiyim.Yok canım koyamadık demir eksikliği bende 15 yıldır falan var fakat hayatımda hiç böyle olmadı doktorda kan la ilgili ciddi problem yok dedi stresten desem aşırı stres yapmıyorum ki bilmiyorum ama çok üzülüyorum
Maalesef yaşadığım şehirde psikolog yok var fakat her hafta farklı bir doktor geliyormuş gerisini sen anla gidenler her birine tekrar dert anlatmaktan bıkmış ilaçlar desen fiyasko yani derdime derman gene ben olmalıyımBende de belirgin değildi.ama stres çıktı.yani yol psikiyatr ve antidepresan ooldu.hafif bi antidepresanla kurtardık.az bi süre kullandım.şimdi iyiyim.
Hmmm o zmn bitkisel çözümlerle ve kitaplarla stres yönetimi yapman lazım sanırım.çünkü ilaçlar doktor kontrolü olmadan alınması pek uygun olmaz.bu ilaçların herkese farklı etkileri oluyor.doktor lazım.bi de bu demir eksikliği olayını takip etmeye devam etmelisin. Yaş kaç bu arada.Maalesef yaşadığım şehirde psikolog yok var fakat her hafta farklı bir doktor geliyormuş gerisini sen anla gidenler her birine tekrar dert anlatmaktan bıkmış ilaçlar desen fiyasko yani derdime derman gene ben olmalıyım
31Hmmm o zmn bitkisel çözümlerle ve kitaplarla stres yönetimi yapman lazım sanırım.çünkü ilaçlar doktor kontrolü olmadan alınması pek uygun olmaz.bu ilaçların herkese farklı etkileri oluyor.doktor lazım.bi de bu demir eksikliği olayını takip etmeye devam etmelisin. Yaş kaç bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?