Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Dökülmesine Denemeli Çözümler

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Yaşıtmışız aslında.çocuk falan var mı. Bazen hormonal dengesizlikler falan da etkili olabiliyomuş.bende bilmiyorum da.
Sahi bi formül var sana da söyleyeyim.saç dökülmesini baya engelliyo.30 -40 tane zeytin çekirdeğini 21 gün sirkede bekletiyosun.güneş görmeyen bi yerdeydi sanırım.sonra onu süzüp sprey şişesine koyuyosun.yani biz öyle yaptık.temiz saça uyguluyosun. Ama yıkamıyosun öle duruyo 1 gün falan. Sonra yıkıyosun.sadece saç diplerine.saç deri florasına iyi geliyo.dökülmeyi belli oranda durduruyo.bu tarifi uygulayan kişiler hep memnun kalmış.ama uzun sürede etkisi daha belirhin görülüyomuş.yani 3 ayda falan saçlarım gürleşti diyenler var.ben çok düzgün kullanmadım ama kullandığımda dökülmenin durduğunu gördüm açıkçası.tavsiye ederim.

Eve iki tane de kızım var sizin çocuk var mı bu tarifi denicem sirke elma sirkesi mi üzüm sirkesi mi bir de ne sıklıkla yapılmalı

Eve iki tane de kızım var sizin çocuk var mı bu tarifi denicem sirke elma sirkesi mi üzüm sirkesi mi bir de ne sıklıkla yapılmalı
Ben elma sirkesi kullandım.2 günde bir saçımı yıkıyodum.her seferinde kullanmak lazımmış.ama dışarı çıkınca falan koku oluyo biraz.o yüzden yapabildiğim kadar yaptım.zaten bi zararı yok.ben saçımı yıkadıktan sonra iyice havluyla ıslaklığını alıp diplere sürüyodum.sonra saçlarımı kurutuyorum.gece yatıyorum.kokusu hafifliyo sanki biraz.ama gündüz pek yapmadım o yüzden.
Bende çocuk yok.inşallah sonra Allah nasip eder.

Amin canım inşallah. Elma sirkesini ben son durulama suyuna koydum ama pek fayda olmadı sarımsak kürü yaptım bir kereye mahsus fayda oldu kokuyu çıkarmak ondan daha mesele oluyor öyle yani

Amin canım inşallah. Elma sirkesini ben son durulama suyuna koydum ama pek fayda olmadı sarımsak kürü yaptım bir kereye mahsus fayda oldu kokuyu çıkarmak ondan daha mesele oluyor öyle yani
Elma sirkesini ananem yapmıştı bizim.ben onunla denedim.o kadar koku olmuyo.yengem market sirkesi kullandı.onda biraz daha koku oldu.ama emin ol sarımsak gibi olmamıştır Sarımsağı çıkartmak zor olmuştur hakikaten.bence sarımsağı denediyseniz bunu daha rahat yaparsınız.valla denemekten zarar gelmez.

Valla saçımıza sürüp beklemeliymişiz zahmetli oluyor kapı falan çalar diye korkuyorum hafta içi okul sebebi ile olmuyor hafta sonu çocuklar hoşlanmıyor

Valla saçımıza sürüp beklemeliymişiz zahmetli oluyor kapı falan çalar diye korkuyorum hafta içi okul sebebi ile olmuyor hafta sonu çocuklar hoşlanmıyor
Ya dediğim gibi o kadar koku olmuyo.bi kısmı saç kurutmayı tutunca uçuyo kokunun.ben ev yapımı sirkeyi uyguladığımda gece sürdüm yattım sonra yıkamadım.kimse anlamadı.yaklaşıp koklayınca anlaşılıyo.onu da saçının dibine kdar kimse gelip koklamaz.

Zaten aktarlardaki şampuanlarda öyle güzel kokmuyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…