- Konu Sahibi Beltin
placenta şampuan banada hiç yaramadı saçlaımda acayip kaşıntı ve kepek yaptı herkese uygun olmuyor demek ama saçlarım boyalı ondanmı acaba bilemedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saçları sertleştiriyormuymuş?ya arkadaşım bende kullanıyorum ve hakikaten saçlarım sert oluyor.demekki şampuan yapıyormuş.başka saçları sertleşen varmı.saç dökülmesine karşı çok da etkili olduğunu söyleyemeyeceğim ama dr tavsiye ettiyse faydalı demektir
arkadaşlar iki defa yıkadım saç dökülmem durdu 3 defa yıkadım yeni saç çıktı tarzı yazılara itibar etmeyin dünyada hiçbir yöntem dediğiniz kadar kısa sürelerde bu denilenleri yapmıyor tek kelime ile bizimle dalga geçiyor bu beltin denilen arkadaş saçmalıkdan başka birşey değil bu iş bu kadar kolay olsa idi millet binlerce dolar verip saç ektirmez gider bu şampuandan alırdı kendinizi kandırmayın lütfen
teşekkürler arkadaşlar bu arada bu ürün sadece eczanelerde değil kozmetik shoplarda da bulunuyor.hatta bazen kampanya oluyor 3 tanesi 30 ytl.haberiniz olsun
amaniiiiiiiiiiiiiiiiiii Ankarada da kampanya yapalar var mı ki.Eczaneler pahalıya satıyor.gecen gun sordum bir tanesi 22.5 ytl idi,höst dedim almadım.halbuki tek ben kullanıyorum ve en az 3-4 ay gidiyor.bazen insan ne sacma cimrilikler yapıyor.