Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesine karşı Placenta Şampuan

• Konu Sahibi Konu Sahibi Beltin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
placenta şampuan banada hiç yaramadı saçlaımda acayip kaşıntı ve kepek yaptı herkese uygun olmuyor demek ama saçlarım boyalı ondanmı acaba bilemedim.

bende uzun zamandır kullanıyorum ama ben sadece dökülmesini önlemek için kullanıyodum saç çıkarma etkiside varmış çok sevindim ancak bir ara bırakmıştım saçım çok kurudu ve cansızlaşmaya başladı. Bu şampuan gerçekten saçları besliyor bırakmak gibi bir akılsızlığı niye yaptım bilemiyorum ama tavsiye ederim kesinlikle kullanın fiyatıda uygun zaten. Ayrıca saç dökülmesi için cilt doktorumda bana bunu önermişti.

doktor tavsiyesi üzerine bu şampuanı bugün bende aldım ve denemeye başlayacağım.eczaneden alırken saçımı çok sertleştireceği söylendi ama bilmiyorum daha kullanmadım ama bir faydası olursa mutlaka sizinle paylaşırım.

saçları sertleştiriyormuymuş?ya arkadaşım bende kullanıyorum ve hakikaten saçlarım sert oluyor.demekki şampuan yapıyormuş.başka saçları sertleşen varmı.saç dökülmesine karşı çok da etkili olduğunu söyleyemeyeceğim ama dr tavsiye ettiyse faydalı demektir

ne güzel yaa bi çok kişide işe yaramış! bende bi ara kullanmıştım losyonuyla beraber fakat hiç faydasını görmedim çok kısanıyorum artık şunu kullandımda dökülme durdu diyenleri ben bi bulamadım çareyi yaa puffffsenağlama

bu sampuan saclari beyazlatmiyor halam senelerdir kullaniyor hatta kendisi acik tenli saclari daha önce acik renkti simdi siyah olmus durumda ayrica sac dökülmesi icinde iyi diye biliyorum

saçları sertleştiriyormuymuş?ya arkadaşım bende kullanıyorum ve hakikaten saçlarım sert oluyor.demekki şampuan yapıyormuş.başka saçları sertleşen varmı.saç dökülmesine karşı çok da etkili olduğunu söyleyemeyeceğim ama dr tavsiye ettiyse faydalı demektir

bi dönem bende kullanmıştım saç köklerini besleyici etkisi var sanıyorum.ancak sertleşme yapıyor gerçekten.ama bu tarz şampuanların tamamının özelliğidir bu.kozmetik şampuanlarda olan zararlı pek çok şey bunlarda olmadığından diye düşünüyorum ben çünkü kozmetik şampuanların amacı saça bakım yapmak falan değil sadece para kazanmak bence..

teşekkürler arkadaşlar bu arada bu ürün sadece eczanelerde değil kozmetik shoplarda da bulunuyor.hatta bazen kampanya oluyor 3 tanesi 30 ytl.haberiniz olsun

bende bitkisel bi şampuana geçmek istiyorum artıkın.bende önünüzze ne geliyosa kim ne diyosa denedim dökülme durmuyor.ama bu sertleştirme ve saçı koyultma konusu kafamı karıştırdı.saçı koyltuyomu şimdi.vede saçı banyodamı sertleştiriyo.eğer banyoda ıslakken sertleşiyosa taraması çok güç olur.kırarım saçları.kullananlardan cevap istiyorum.ona göre alıcam

ben de placenta şampuanı kullanmaya başlayacağım galiba.
Çünkü çarşamba doktora gittim, cuma da sonuçları alacağım; kan testi yaptırdı belki demir eksikliği vardır diye. Ama eğer yoksa bu şampuanı kullanmaya başlayacağım.
Ben 6 aydır bioxcin şampuan kullanıyordum ama son 2 aydır saç dökülmesi yine eskisi gibi olmaya başladı yani çok dökülüyor.
Doktor deneyerek saçına hangisinin iyi geldiğini bulmalısın dedi. Priorin ile Placenta denemediklerim. İnşallah Placenta iyi gelir de bu son olur.

bende priorin kullanıyorum ama çok yağlandırıyor birde plesanta deniycem inş işe yarar

ben 3-4 haftadır kullanıyorum şimdilik çok faydasını gördüm diyemiycem ama eczaneden alırken de uzun süre kullanırsam etkili olacağı söylendi o yüzden devam ediyorum kullanmaya . saçlarımı yumuşacık yapmıyor ama söylendiği gibi saçlarımı rahatsız edecek derecede sertleştirmiyor

Arkadaslar o ılk kullandıgım urundu sac dokulmem oldugu ıcın duydum ve aldım, fakat bır uzmandan bu sampuan hakkında hıc ıyı seyler duymadım bu sampuan zamanla sac migmentlerını olduruyormus yanı kısaca saca renk veren migmentler ve sac beyazlama yapıyormus o yuzden 1 kere kullandım ve sampuanı dogru cope attım onun yerine bioxin aldım ve cok memnunum cıddı oranda sac dokulmesını engellıyor, dıger sampuana gore biraz pahalı ama bence beyazlamasındansa o parayı vermeye deger zaten yogun bır yapisi oldugu ıcın 1 ay gıdıyor sacım uzun olmasına ragmen...

merhabalar
placenta şampuanı uzun süre kullandım bende. fakat çok bir fark olmadı malesef :1no2: dökülme ilk başlarda kısmen azaldı ve daha sonra yine yeni yeniden dökülemeye başladı

üstelik 5-6 ay sürekli bu şampuanı kullandım . ben memnun kalmadım .
şuan ısırgan otu suyu yapıyorum. ve çooooook faydasını gördüm üstelik daha ucuz yerimseniben
bununla ilgili forumda bir link bulunuyor

Bende placenta kullanıcısıyım. Saclarım yaglı ve kepeklı ayrıca kasıntı problemım oluyor. Ama placenta kesfettım baska sampuan dusunemıyorum bile cunku cok sampuan degıstırdım hıcbırı kepek ve kasıntı sorunumu gıdermedı loreal clear pantene vs ne varsa denedım. Ama bu sampuanı yaklasık 3 yıldır kullanıyorum. Herhangı bır yan etkısıne rastlamadım. Sac dokulmem var cok oluyordu kullanmaya baslayınca mınımuma ındırdı. Tavsıye ederım.

arkadaşlar iki defa yıkadım saç dökülmem durdu 3 defa yıkadım yeni saç çıktı tarzı yazılara itibar etmeyin dünyada hiçbir yöntem dediğiniz kadar kısa sürelerde bu denilenleri yapmıyor tek kelime ile bizimle dalga geçiyor bu beltin denilen arkadaş saçmalıkdan başka birşey değil bu iş bu kadar kolay olsa idi millet binlerce dolar verip saç ektirmez gider bu şampuandan alırdı kendinizi kandırmayın lütfen

canım çok dogru söylemişsin bu şampuanı bende kullandım o kadar etkili değil ayrıca saçı da inanılmaz inceltiyo kalın telli saçtan şikayetçi olan varsa onlar kullanabilir ben 7 ay gibi bir sürede kullandım bu şampuanı kafamdan saçlar fışkarması gerekiyordu arkadaşın dediğine göre ama bir tel bile çıkmadı üstelik anagen solüsyon ve besin takviyesi ile birlikte kullandım a.s

Cilt doktorumun kesinlikle PLECENTA kullanacaksın demesiyle plecenta kullanmaya başladım.Dökülme durdu,yeni saclar cıktı,calı gibi olan saclarım nemlendi,kırıklar yok oldu fakat ben ne yaptım pahalı diye kullanmayı bıraktım.Şimdi saclarım avuc avuc dökülüyor,saclarım mısır püskülüne döndü.Bitki plesentasından yapılan mucizevi ve ancak eczanelerde satılan bu şampuanı kullanmakta kimse tereddüt yasamasın.gereksiz sorularda sormasın.Hersey ortada.Bayram tatilinden hemen sonra şampuanımı alacagım yine ve bırakmak diye bir delilik yapmayacagım birdaha.

teşekkürler arkadaşlar bu arada bu ürün sadece eczanelerde değil kozmetik shoplarda da bulunuyor.hatta bazen kampanya oluyor 3 tanesi 30 ytl.haberiniz olsun

amaniiiiiiiiiiiiiiiiiii Ankarada da kampanya yapalar var mı ki.Eczaneler pahalıya satıyor.gecen gun sordum bir tanesi 22.5 ytl idi,höst dedim almadım.halbuki tek ben kullanıyorum ve en az 3-4 ay gidiyor.bazen insan ne sacma cimrilikler yapıyor.

amaniiiiiiiiiiiiiiiiiii Ankarada da kampanya yapalar var mı ki.Eczaneler pahalıya satıyor.gecen gun sordum bir tanesi 22.5 ytl idi,höst dedim almadım.halbuki tek ben kullanıyorum ve en az 3-4 ay gidiyor.bazen insan ne sacma cimrilikler yapıyor.

merhaba arkadaşım.ben ilk kullanmaya başlayınca 25 ytl idi fiyatı.sonradan 17,5 falan oldu.şuanda 17,5 sanırım.22,5 falan verme.istanbulda bazı kozmetikçilerde satılıyor.örneğin watson falan varsa oralara bakabilirsin.yalnız benim saçlarım biraz sertleşti.ben bu şampuana bağladım.şuanda elseve arı sütlüye döndüm.bakalım memnun kalacakmıyım.

Back
X