Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar sinbo saç düzleştirici muhteşem hemde sadece ve sadece 20 ytl. merinos gibi bir saçım var ve yarım saat içinde hiç kab armayan dümdüz bir saçım var artık.Kuaförlere fön için dünya para kazandırdım ancak bu düzleştirici sayesinde rüzgarda uçuşan kabarmayan ve tam 3 gün boyunca bozulmadan kullandığım düz saçlarım var. Dia-sa marketlerde de satılıyo 2 yıl garantili boşuna dünyaparalar vermeyin düzleştiricilere.:sm_cool:

arkadaşlar sinbo saç düzleştirici muhteşem hemde sadece ve sadece 20 ytl. merinos gibi bir saçım var ve yarım saat içinde hiç kab armayan dümdüz bir saçım var artık.Kuaförlere fön için dünya para kazandırdım ancak bu düzleştirici sayesinde rüzgarda uçuşan kabarmayan ve tam 3 gün boyunca bozulmadan kullandığım düz saçlarım var. Dia-sa marketlerde de satılıyo 2 yıl garantili boşuna dünyaparalar vermeyin düzleştiricilere.

haftada 1-2 kez kullanıyorum bende kırıyo saçları ya ama ek olarak saç bakım ürünleri kullanmakta yarar var

canlarım bende bu site dahil her yerde araştırdım. tüm kullancıların memnun olduğu tek bir marka vardı braun es2!!!! hemen aldım. 5 aydır kullanıyorum muhteşem sonuçlar alıyorum. eskiden bende ütü kullanırdım. saçlarım çok yıprandı. ama braun es 2 nin ion teknolojisi sayesinde artık kadife görünümlü saçlarım var
şampuanıma da biraz çam terebentin yağı ekledim onun hakkınıdı yiyemem :) yerimseniben :smiley-cool:

babyliss kullanıyorum ve memnunum ama ıslak saca yapınca kırıyor oda ayrı bı konu dikkat etmek lazım!!

benim saclarim mahfoldu ya önceden ütülerdim simdi ütülemiyorum ama düzlestiriciler ütüden daha fazla yakiyo galiba ya

ben simbo aldım hem uygun hemde güzel

babyliss kullanıyorum ve memnunum ama ıslak saca yapınca kırıyor oda ayrı bı konu dikkat etmek lazım!!

aynen bende babyliss aldım ve çok memnunun..zaten kullanım kılavuzunda ıslak saça uygulamayın yazıyor..ıslak saça uygulanınca hem saçı yakıyor hem de saçı sünük sünük yapıyor..:çok üzgünüm:

burdaki önerilerden hareketle braun es2 aldım ben de,böööle kıvır kıvır saçlarım var kalın telli dümdüz yapıyo valla...parayı verdim 2-3 ay oldu belki ama hakkını fazlasıyla aldım.yıpratma payı var tabi her ründe olduğu gibi..tavsiye ediyorum kesinlikle

bende evdiden aldım hemde 9.95ytl ye..... premier 2 yıl garantili.....hem 2 ayrı plakası var. biriyle kızıma tost yapıyorum diğeri ilede saçımı düzleştiriyorum.......

arkadaşlar düzleştirici alcam ama o kadar çok yorum okudum ki iyice kafam karıştı :uhm: bide set olarak satılanları var onların içinden çıkan düzleştiriciler işe yarıyomu kullananlar varsa lütfen msj yassınlar şimdiden tşk. yerimseniben

cnm bende duzlestırıyorum ama malesef saclarımız mafoluyo cok sık yapmamaya gayret lutfenn

Cnm ben internetten raks'ın saç şekillendirme setini aldım, birkaç sayfa önce göstermiştim. Benim saçım düz olduğu için düzleştiricisi hakkında çok birşey diyemem sonuçta benimkini de şekillendirip düzleştiriyor parlaklaştırıyor ama aşırı kıvırcık saçın varsa bilemiyorum. Ama maşası, tost aparatı, dalgalı saç aparatı vs. çok güzel muhtemelen düzleştiricisi de iyidir. Seramik kaplama ayrıca saçı yakmıyor.

öncelikle cvp yazdığın için tşk. a.s. Benimde saçlarım düz raks'ı araştırcam fiyatı ve modeli nedir ?

Philips In Düzleştiricisini Almiştim Internetten Bir Sitede .86 Ytl Idi .süper Düzleştiriyor. 205 Dereceye Kadar Sicakliği Artabiliyor.

benimkisi remington cok memnunum fazla yapmiyorum ama yaptigim zaman bi kac gün gidiyo hic bozulmuyo dümdüz ilk gün ki gibi....

Kızlar bende philips in düzleştiricisini kullanıyorum çokta memnunum fakat yazın nasıl düzleştiriyorsunuz malum havalar sıcak duştan çıktıktan sonra temiz saçta daha iyi sonuç verdiği için kurutmak lazım düzleştirene kadar kan ter içinde kalıyorum..Birde ilk yapımda iyiyken bir kaç saat sonra karışıyor gibi oluyor saçlarım sizdede aynı şey oluyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…