Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
philips'in salon straight pro xl'ini tavsiye ediyorum reyhan. ben bir hafta oldu alalı neredeyse. teknosa dan aldım fiyatı her yerde 130 ytl, boynerde fln. ama teknosada kampanya var 99 ytl ye alabilirsin hala vardır sanıyorum.. orada philips dışında braun u da bulabilirsin çeşit çeşit. hepsi de kampanyada. dışarıdan daha ucuz. yerinde olsam philips alırdım. seramik plakaları var. ve ben gerçekten iyi ki aldım diyorum. tabi ki zararlı eğer çok sık yaparsan, braun da aynı philips de vs de... sen sık yapmamaya çalış, ve ne alırsan al seramik plakaları olsun, derecesi ayarlanabilsin (bazıları sabit)... benim makinem sanırım 220 dereceye kadar çıkıyordu..ben 120 derece ile yapıyorum düşün! makine dijital.. derecesini artırıp azaltasbiliyorsun.. ekranında bide 6 tane çubuk var her 10 dakikada bir, çubuklardan biri sönüyor.. bu da demektir ki 6 çubuk söndüğünde makine 1 saat açık kalmış aslında...makine 1 saat sonunda kendini kapıyor.. güvenlik açısından da çok iyi bu..benim işim bittiğinde ekranda iki seferdir 5 çubuk kalıyo:) yani şöyle düşün, aslında 15 dakika yetiyor bana..benim saçlarım kıvırcık olmadığı için derece de yetiyor dakika da yetiyor... bu arada makinenin güvenlik kilidi de var, diğer markalarda da vardır elbet, açık kalmıyo yani kolayca kiilitleyip taşıyabiliyorsun.. kısacası ben çok memnunum sana da tavsiye ederim gidip içine sinmeyen bi rşey alacağına 20-30 koy 2 ay sonra al yine de istediğini al.. sevgiler :)

ben philips kullanıyorum 2 yıldr memnunum hergun duzleştrıyorum sacımı bi zarar görmedim kestrncede gidiyo kırıklar

arzumunkini aldm ama gecici bi düzlestirme olduğu icin her zaman yapmaya üseniyorum bence gereksz birsey...

kızlar BABYLISS PRO230 2088E İYONİK SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ uygun fiyata var, bugün indirimin son günü, almayı ciddi anlamda düşünüyorum çünkü, iyonik+ seramik ve titanyum plakaları var, 230dereceye kadar çıkabiliyo, ayrıca dore çok şık çantası varr... napıyım yaa.. alıp beğenen var mı??

canım bahsettiin ürünü gecen hafta aldım inanılmaz memnunum sana da tavsiye ederim

ama bugüne kadar hep braun ES2yi düşünüyodum.. kime sorduysam onu duymuştum. ne yapacağımı bilemiyorum yaa.. benim için çok zor bir karar çünkü yıllar önce sinbonun ilk çıkardığı düzleştiricilerden aldım ve o gün bugündür saçım kendine gelemedi.. paraya kıyarım yeterki hakkını versin.. bunun ES2den bi eksiği varmıdır acaba?

kızlar aşkım aklın karışmasın braun ES2 alırız dedi :sm_cool: Şeniz ayın 16sından itibaren yorumlarımı yazarım a.s.

bende braun un satin hair serisindeki saç düzleştiriciyi kullanıyorum .. inanılmaz derecede memnunum . ve saçlarım sertap erenerin kıvırcık halinden bile daha beter .. yarım saatimi alıyor sadece..

iki ay önce aldım ve çooookkkkkk memnunum. harika yapıyor..ve verdiği parlaklıkta cabası...:teytey:

evet..babyliss parlaklığı süper..bende kullanıyorum ve çok memnunum..

arkadaşlar ben de sinbonun saç düzleştiricisini aldım seramik olandan pembe renkli.az önce denedim saçlarım zaten düz sayılılır ama memnun kaldıgımı söyleyebilirim.en düşük ısıda çalıştırdım güzel oldu.çok kıvırcık saçlarda nasıl olur bilemem ama.:1closedeyes:

kızlar bu düzleştiriciyi her banyodan sonra mı kullanıyorsunuz? saçınız yıpranmıyormu? ben artık çam terebentin kullanıyorum ona güvenerek saç düzleştiricide kullanıyorum. Umarım yıpranmaz saçım tekrar

ben haftada 1 kullanmaya çalışıyorum..her banyodan sonra zarar verebilir bence..

canım her banyodan sonra zararlı olabilir. ben haftada 1 düzleştiriyorum. bazande 2 haftada bir. sok sık kullanmak bence sakıncalı. tatlicadiarzu

PHLIPS ÇOK GÜZEL.
BEN KULLANIYORUM.
SAÇLARIM ZATEN DÜZ, BiRDE BUNU KULLANINCA ÇOK DAHA GÜZEL OLUYOR...

PHILIPS 4647

FİYATI : 90 - 110 YTL ARASINDA DEĞİŞİYOR.

bende bunu kullanıyorum saçım çok kıvırcık ama dümmmdüzz yapıyor.fön bile böle güzel olmuyor benim saçımda.şiddetle bende philips i tavsiye ederim kızlar.yerimseniben

philips salon straight pro xl çok güzel hemde çoook. Üsteki resimdekinden değil siyah ve iyi düzleştiriyor.

Ben kizkardesime ütülettiriyordum saclarimi.. simdi görümcem düzlestiricisiyle düzlestiriyor sagolsun.. markasini unuttum ama :)
ben de bir kac arkadastan Phillip´in cok iyi oldugunu duydum

kızlarr ben bayağı bi araştırma yaptım netten bu düzleştiricilerle ilgili
babyliss almaya karar verdim ve babylissin 2088E PRO230 iyonik olan markasını sipariş ettim.bugün elime ulastı.ve gelir gelmez kıvırcık saclı bi arkadasımda denedim.hemde tam ısınmadan ve en alt derecesinde inanın sonuç mükemmel gözüküo.
akşama gier gitmez kendimde hemen uygulamaya koyulcam.kitapçığında diyoki kalıcı olması için,cok az briyantin yada köpük uygulayın ama asla saçlarınızı fırcalamayın.

arkadaşlar saş düzleştirici almak istiyorum.saşım omuzlarımda ince telli.ama vakit almayacak 1 kerede çabucak düzleştirsin istiyorum.80-85 civarı önerebileceğiniz bir marka varmı?

fazla sık kullanmayın arkadşlarr elimden geldigince az kullanmaya çalışıoomm

zararlııı kırıklar ı artıooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…