Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cnm çok yardımcı oldun tekrar tşk. :1hug: Fiyatı çok uygunmuş gerçekten diğer aparatlarda işime yarar :1rolleyes: aradığımı buldum sanırım :sm_cool:

Ben gayet memnunum umarım sen de memnun olursun cnm. Sonuçta herkesin saç yapısı farklı benimkiler düz ve ince telli olduğundan tutuyor olabilir. Ama şunu söyleyeyim; geçenlerde saçıma duştan sonra düzleştirici ile şekil vermiştim. Ertesi gün maşa yapayım dedim hiç tutmadı inanır mısın :smiley-cool: Biraz olur gibi oldu bi saate bütün dalgalar düştü dümdüz oldu yine sanırım bu da düzleştiricisinin başarılı olduğunu gösterir. Çünkü önceden de maşa yapmıştım bukleleri de iki gün dayanıyor. Neyse cnm umarım işine yarar :1hug: a.s.

remingtonu tek gecerim arkadaslar....1 yıldır kullanıyorum süper

mrb arkadaslar bende saç düzleştirici almak için ayrıntılı bır araştırma yaptım,buradakı tavsıyelerınız gercekten çok yardımcı oldu,gecen hafta remıngton aldım ve çok memnunum nıe daha once almamısımki sankii :) çok teşekkürler

ben de philipsin düzleştiricisini kullanıyorum ama yıprandığını düşünüyorum saçlarımın sanki her defasında tiftikliği artıyo gibi oluyo

maalesef yıpranma oluor sürekli kullanmamak gerek,alışınca bıraz zor oluor ama benneyaptımki yağlarla bakım yapıcaz artk bi şekilde tatlicadiarzu

satin hair - braun onerırım harıka bısey hemde kesınlıkle sacı yıpratmıyo ben kullanıyorum cok memnunum
ama bırz pahalı 250 kusure almıstım oda tanıdık bı yerden ama tam set benımkı

bende yaklasık 2 senedir sinbonun düzlestiricisini kullandım cok ii oldugunu söyleyemem cabuk bozuldu hatta bi keresinde elektrk carpıodu :))))ama işimi gördü arkadasımda philipsin salonStraight pro xl ini kullandım harikaydı seramik tabanlı olanlara bakarsan daha ii olur bence

ben yaklaşık 2 sene önce philips'in şekillendirici setinden aldım. içinde 2 tane maşa düzleştirici tost gibi aparatları var. saçlarım düz gibi olduğu için düzleştiricisini tam bilmiyorum ama maşaları iyi gibiydi ama ısınması biraz uzun sürüyor. daha çok maşa özelliği istediğim için rowenta'nın straight&curl modelini aldım şu anda memnunum. philips'in seti evde duruyor kullanılmadan napıcam bilmiyorum belki satarım bi ara :)

ben 3yılldr philips düzleştrici kullanıorum SÜPER ötesi saçlarım normalde çok düz olmasa bile bu makina sayesinde düz oluo zaten seramik tabanlıda ama malesef her düzleştricide olduu gibi buda yıpratıo we alışınca bırakamıosunuz ama remingtonda ii kardeşimde war çnkü GENEDE PHİLİPSİ TEK GEÇERİM BU KONUDA HEM digitalde süper yani almak istiyenlere twsiye:teytey:

ben remington diyorum saclar muhakkak yipraniyo ama mecburen yapiyoz iste ona bakarsaniz fönde saci yipratiyo bizde önlüler gibi sac bakimi yapsak kuaförden cikmasak bizim saclarada bisey olmaz ama evde yapilinca muhakkak yipraniyo iste..

ben babyliss kullanıyorum. arkadasımda öyle saçları kıvırcık iki sürmede dümdüz oluyor.
saçlarınızın dibini nasıl yapıyorsunuz.ben orayı tam düzleştiremiyorum. hoş durmuyor. beceremedim bir türlü.siz nasıl yapıyorsunuz...

biz lisedeyken yazları saçlarımızı ütülüyoduk ( evet yaptım böyle bi cahillik), diplerine fazla yaklaştırmaya korktuğumuz için iz olurdu.. ablamlar hep dalga geçerlerdi Kat izi olmuş, buhar sıksaydınız falan diyee... neyse, kızlar ben ES2 alıcam hala.. memleketime gitmeyi bekliyorum, buralarda göremedim de.. zaten 3-4 gün kaldııı, tatil kadar düzleştirici için heyecanlanıyorummm

phlıps i oneriyorum bende..cok guzel gercekten

a.s güzelim bende çok aradım çok ürün aldım fakat sonuç koca bir sıfıırdı philips salon straight pro xl aldım. bir ay önce saçlarım dalgalı çok memnun kaldım.205 dereceye kadar ısınıyor.benim dümdüz oldu çok memnunum tavsiye ederim. umarım memnun kalırsın
a.s.

:enbuyukkk:

güzelim mavi su saç bakımı yapan kırılmayı önleyen fönün rahat çekilmesini sağlayan
bir malzeme.ben selective in ürününü aldım kullandım memnunda kaldım.şu an kullanıyormusun dersen kullanmıyorum. daha temel bakımları tavsiye ederim a.s

:enbuyukkk:

kesınlıkle remington u önerıyorum.mükemmel bi araç.10 sn de ısnıyor.ayarı otomatik.ve bence cok guzel düzleştiriyor.ben ınt den aldım.fıyatı 73 ytl idi.

ben bunu almayı düşünüyorum düşüncesi olan varmı kullanan veya bilgisi olan hem maşa hem düzlestirici cok işlevli ve fiyatı hakkında da bilgisi olan varsa ve sölerse sevinicem :)

valla okudum tüm sayfaları excel tablosu bilem yaptım hatta size puanlamayı açıklıyabilirim gerçi son sayfalara doğru saymayı bıraktım o yüzden philips ve braun eşit olabilir.
1-Philips
2-Braun
3-Babyliss
4-Remington çıkmış
Babylissle remington da eşit gibi
ben nedense babyliss le braun es2 arasında kaldım saçlarım kıvırcık ama çok rahat şekil alır o yüzden rahat düzleşeceğini düşünüyorum zaten arada sırada evde kullanıcam kapalı olduğum için aparatlı falan bişi olsun da bukle falan da yapabiliyim istiyordum bakalım akşam çıkıcaz artık orda karar vercem seramik ve ion özellkli olmasına karar verdim sayenizde

kızlar arçelik alın bence diğer marklar pahalı arçelik 70 ytl ve gerçektende çok güzel ben kullanıyorum ablamda çok memnun bu aleti iyi almışsız diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…