M
Morrpapatya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi limonatam
-
bnde düzleştirici almayı düşüyorum.hep philipsi tavsiye ediolar ama korkuyorum genede uçları çabuk yıpranır mı die!!!!
bendede Fakir'in saç düzleştiricisi var. seramik plakalı. epilasyon aletiyle hediye vermişlerdi. 5-6 ay oldu 1 kere kullandım. çok güzel yapıyo fakat kuaförüm hiç önermiyo düzleştiricileri. bonus kafa gibi çık dışarı ama yinede kullanma diyo. çok zararlıymış saçı yıpratıyomuş. keçe gibi olur saçların dedi bana. korktum daha kulanamıyom. çok pratik çok hoşuma gidiyo ama bu sebepten kullanmak istemiyorum.
kızlar hediye olarak braun sac düzlestirici almak istiyorum ama es1 ile es2 arasında cok fark varmı.. alacagım kişinin sacları düz gibi ama dalgalanma var kabarıyo banyo sonrasında rahat fön tutan ve cabuk yatısan bi sacıda var es1 alsam ne olur.. cokta pahalıya kacmak istemiyorum.. es1 de iimidir...
Canım ben çok ilginç bir olay yaşadım anlatayım hemen. 2 gün önce es1 siparişi verdim (daha doğrusu öyle düşünüyordum) ama daha önceleri kafamda hep es2 vardı. Neyse sipariş verdim birde baktımki daha önceden es2'yi sepete atmışım!! Yani ikisinide almış oldum. İkiside geldi ve es1'i denedim (bu arada saçım kabarığa yakın gür ve ince telli). Açıkçası hiç düzleştirmedi gibi oldu ve biraz kabarık gibi oldu. Hiç düzleştirmedi diyemem ama fönle çok daha az uğraşırım yani. Sonra meraktan es2'yi denedim ve inanırmısın tek indirmede dümdüz oldu ve yumuşacık yaptı saçımı.Çokta parlak durdu ayrıcayerimsenibenBende aynen senin gibi düşünüyordum yani saçım çok kıvırcık değil,biraz dalgalı,ama es1 hiç güzel olmadı yani ben beğenmedim. es2 ise resmen belli etti kendini. Bu yüzden ikisinide denemiş biri olarak es2'yi şiddetle tavsiye ederim.. Yani tam işini görmeyen bir ürüne 40-50 ytl vermektense 100 ytl verip gerçekten işe yarayan bir makine almanı tavsiye ederim. Tabi genede sana kalmış.Umarım yardımcı olabilmişimdira.s.
bi önceki msjlarındada bi fark yok demiştin... neyse artık tesekkürler dikkate alınabilir nitelikte bilgiler saola.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?