Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bnde düzleştirici almayı düşüyorum.hep philipsi tavsiye ediolar ama korkuyorum genede uçları çabuk yıpranır mı die!!!!

ben philipsin bi modelini kullandım ama pek memnun kalmadımm bencee kuaför malzemeleri satan bi yerden düzleştirici alman daha mantıklı kuzenim aldı ve memnun ama düzleştiriciler de saçı baya kırıyoo fönden farkı yok..bide bence prfsynel bi fön makinesi daha güzel şekil veriyo ama tabi tercih senin

bendede Fakir'in saç düzleştiricisi var. seramik plakalı. epilasyon aletiyle hediye vermişlerdi. 5-6 ay oldu 1 kere kullandım. çok güzel yapıyo fakat kuaförüm hiç önermiyo düzleştiricileri. bonus kafa gibi çık dışarı ama yinede kullanma diyo. çok zararlıymış saçı yıpratıyomuş. keçe gibi olur saçların dedi bana. korktum daha kulanamıyom. çok pratik çok hoşuma gidiyo ama bu sebepten kullanmak istemiyorum.

kızlar bende philps duzlestırıcı almayı dusunuyorum ama sacları kırar ve yıpratmasından korkuyorum yardm plss..

bende de var aynsı,, ama ben kendim almıştım ucuz baya ama güzel yapıyo.

Kızlar bugün bir dükkana gittim ve ES1 ile ES2'yi denedim. Aralarında hemen hemen hiçbir fark yoktu. Ordaki kızda zaten bir fark olmadığını söyledi. Sadece es2'nin daha fazla reklamı yapıldığı için pahalı olduğunu söyledi. Bende es2 almayı düşünüyordum kafam karıştı şimdi. Sizce ne yapayım es1 mi yoksa es2'mi?? Nolur yardım edin...

ya kızlar çok şaşırıyorum sizin saçlarınızın böyle düzleşmesine.
kullanmadığım ürün kalmadı. gerçi ben yıllar önce almıştım.
ama üç tane saç düzleştiricisi kullandım farklı.
hiçbirindede kuaförden cıkmışım gibi düzleşmedi.
saçlarım dalgalı ve uzun. ben mi beceremiyorum acaba diyeceğim ama gerçekten çok emek harcadım. pes ettim sonundada.

Bende braun ve rowentanın var :S
İkiside duruyor boş boş beceriksizim sanırım olmuyor
Saçlarım dalgalı ve kalın telli
Mecburen kuaföre gidiyorum föbe

pink paradise ve corel aynen bende sizin gibiyim.saçlarım uzun dalgalı,
iki tane düzleştiricide bende var. birisi tost gibi yapandan seramikli olandan,
diğeride fırçası dönen rowentanın.
ama ikiside öylece duruyor. ben yine kuaföre gidiyorum.

Kızlar nihayet uzun bir araştırmanın sonucunda siparişimi verdim ve Braun es1 aldım. Aslında çok kararsızdım es1,es2,babyliss pro230 arasında gidip geliyordum. En ucuzu es1'di. Zaten es2 ve es1'i bir dükkanda denemiştim ve açıkçası pek bir fark yoktu. Şimdi heyecanla bekliyorum,tek isteğim elektriklenmemesi saçlarımın ve işlemin kısa sürmesi. Ben 42 ytl'ye aldım,açıkçası 100 ytl filan vermeye kıyamadım. İnşallah umduğumdan daha fazla çıkar. Alır almaz deneyeceğim,yorumlarımı sizlerede aktarırım..

ben braunun 132 ytl lik olanını almıştım ama saçların uçlarını kırdı ama bunu hepsi yapıyormuş tüm düzleştiriciler yani ama genelşne mükemmel bi parlaklık verdi ayrıca yumuşacık kuaför yapınca bile biraz elşektrikleniyo bunda hiç öle bişiy yok mükemmel yani philips ten 3 kat daha iyi bnm philips kullanan arkaşlarımda var onların saçı gittikçe bayatlıyo benim ki ise parlıyorsengözlerimebaksanab:dance:

düzleştirici çok pratik amaa bi okadardaa yıpratan bi ürün hangisi olursa olsun hepsi şaç uçlarını yıpratiıoooo benimkinide çok kötü yaptı kullanmamaya özen gösteriyorumm

sinbo 2668 modelini aldım yorumlara bakarak tek kelime ile berbat 200 derece ısınmasına rağmen saçım düzleşmedi hiç ayrıca ışığı yanıp dönüyor üretim hatalı mı nedir

Türkiyedeyken kardesime cetinkayadan promosyondan görüp sinbo marka almistim.Viyanaya geri geldigimde kendim icin siparis verdim.Grundig marka dijital ekranli falan cok hosuma gitti.210 dereceye kadar isitilabiliyor.Sabah geldi birazdan denemesini yapacagim.Türkiyede kardesime aldigimida cok denedim.Gercekten cok hostu.Kuaföre gitmis gibi düzlestirdi saclarimi.
Cevremdede alan arkadaslardan bilyiorum eger ince uzun ve keramik ise güzel düzlestiriyor.Fakat reklamlarda felan görüyorum kalin el kadar aparati olan düzlestiriciler pek iyi degil gibime geldi..

kızlar hediye olarak braun sac düzlestirici almak istiyorum ama es1 ile es2 arasında cok fark varmı.. alacagım kişinin sacları düz gibi ama dalgalanma var kabarıyo banyo sonrasında rahat fön tutan ve cabuk yatısan bi sacıda var es1 alsam ne olur.. cokta pahalıya kacmak istemiyorum.. es1 de iimidir...

Canım ben çok ilginç bir olay yaşadım anlatayım hemen. 2 gün önce es1 siparişi verdim (daha doğrusu öyle düşünüyordum) ama daha önceleri kafamda hep es2 vardı. Neyse sipariş verdim birde baktımki daha önceden es2'yi sepete atmışım!! Yani ikisinide almış oldum. İkiside geldi ve es1'i denedim (bu arada saçım kabarığa yakın gür ve ince telli). Açıkçası hiç düzleştirmedi gibi oldu ve biraz kabarık gibi oldu. Hiç düzleştirmedi diyemem ama fönle çok daha az uğraşırım yani. Sonra meraktan es2'yi denedim ve inanırmısın tek indirmede dümdüz oldu ve yumuşacık yaptı saçımı.Çokta parlak durdu ayrıcayerimsenibenBende aynen senin gibi düşünüyordum yani saçım çok kıvırcık değil,biraz dalgalı,ama es1 hiç güzel olmadı yani ben beğenmedim. es2 ise resmen belli etti kendini. Bu yüzden ikisinide denemiş biri olarak es2'yi şiddetle tavsiye ederim.. Yani tam işini görmeyen bir ürüne 40-50 ytl vermektense 100 ytl verip gerçekten işe yarayan bir makine almanı tavsiye ederim. Tabi genede sana kalmış.Umarım yardımcı olabilmişimdira.s.

Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır Rowenta elite model look kullanıyorum..
Tek kelimeyle HARİKA..tavsiye ederim

braun SS KULLANIYORUM GAYETTE MEMNUNUM DÜZLEŞTİRİCİDE ARADIGINIZ TÜM ÖZELLİKLER VAR.BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN DA PRATİK OLMASI VE PARLATMASI..BRAUN SS TAVSİYE EDERİM.

bi önceki msjlarındada bi fark yok demiştin... neyse artık tesekkürler dikkate alınabilir nitelikte bilgiler saola.s.

bi önceki msjlarındada bi fark yok demiştin... neyse artık tesekkürler dikkate alınabilir nitelikte bilgiler saola.s.

Evet cnm haklısın söylemeyi unuttum o gün kirli saç üzerinde uygulamıştım ve benim saçım kirlendiğinde zaten düz oluyor. Yani iki tarafta düz olduğu için ben öyle sanmışım. Ama temiz ve kabarık saçıma uyguladığımda farkedebildim ancakyerimseniben

seramık ısı ayarlayıcılı aldım gecen sene bır tane hala daha kullanıyorum fon yapmaktan daha ıyı bence sac ıcın daha az yıpratır artık zaten eksısı gıbı yakıcıda degıl seramık saca duyarlı yapılıor en eskıden utulerdım sacımı bunların cıkması daha ıyı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…