Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
babyliss pro 230 kullananlar nerdesinizzz:sm_confused:

ben babylıss pro 230 kullanıyorum kırmızı buharlı olan ve acaıp memnunum bundan once rowenta lıssma kullandım MEMNUN DEGILDIM daha once sımbo ve baska bı markanın ucuz duzlestırıcılerınden kullandım MEMNUN DEGILDIM yıne ama rowenta lıssıma cok memnunummm :))a.s.

peki kaç derecede kullanıosun?? ben 185 te kullanınca istediiim gibi oldu

Öncelikle mrb arkadaşlar ben yeni üyeyim buda ilk mesjm olcak inşllah:) Ben BABYLISS 2086CTE pro 230 kullanıyorum buharsız olanı,ama aldğm günden beri çok memnunum kuaförde fön çektirmiş gibi oluyor 10 dak.da,herkese tavsiye ederim...

birsürü saç düzleştiricisi kullanmış biri olarak diyorum ki , remington sadece saç bakımı hakkında üretim yapan bir firma olduğundan başarısı bu kadar fazladır..önceden philips kullanıyordum geniş tabanlı.çok memnundum, 3.5 yıl kadar kullandım kendiliğinden bozuldu ama çok rahattı...çok kaliteli kesinlikle.
ardından remington aldım saçlar ıslakken de kullanılabilen modelini.size şöyle söyliyim, 20dakikada saclarımı düzleştiren ben , 10 dakikada inanılmaz sonuclar aldım.fön cekmis gibi oluyor ve parlıyor..(derseniz ki braun da ii.remington kullanmamıssınız ya dagörmemissiniz derim) ve sunu da söyliyim, saclarım acayip gür ,kıvırcık ve uzun ,kolay kolay söz dinlemeyen saclardır... philips kullanırken ilk acemilik zamanlarımda 10dakikada eski haline dönüyordu.ancak remington bir şaheser.hem cok güzel parlatıyor,saça çok az zarar veriyor ve uzun solukta kullanılıyot saçlar.benim saclarımı yola getirdiyse herkes memnun kalır diye düsünüyorum..zaten ince plakalılar az saclılar için daha pratik bunu aldığınız yere sorarsanız bilgilendirirler sizi.

birsürü saç düzleştiricisi kullanmış biri olarak diyorum ki , remington sadece saç bakımı hakkında üretim yapan bir firma olduğundan başarısı bu kadar fazladır..önceden philips kullanıyordum geniş tabanlı.çok memnundum, 3.5 yıl kadar kullandım kendiliğinden bozuldu ama çok rahattı...çok kaliteli kesinlikle.
ardından remington aldım saçlar ıslakken de kullanılabilen modelini.size şöyle söyliyim, 20dakikada saclarımı düzleştiren ben , 10 dakikada inanılmaz sonuclar aldım.fön cekmis gibi oluyor ve parlıyor..(derseniz ki braun da ii.remington kullanmamıssınız ya dagörmemissiniz derim) ve sunu da söyliyim, saclarım acayip gür ,kıvırcık ve uzun ,kolay kolay söz dinlemeyen saclardır... philips kullanırken ilk acemilik zamanlarımda 10dakikada eski haline dönüyordu.ancak remington bir şaheser.hem cok güzel parlatıyor,saça çok az zarar veriyor ve uzun solukta kullanılıyot saçlar.benim saclarımı yola getirdiyse herkes memnun kalır diye düsünüyorum..zaten ince plakalılar az saclılar için daha pratik bunu aldığınız yere sorarsanız bilgilendirirler sizi.

Ben Della Turbo Jb3200 kullanıyorum çok memnunum tavsiyede ederim.

Babyliss pro230'u kullanıyorum (buharsız ve iyon özelliği yok yalnız) Ben çok memnunun, 230 derecede kullanıyorum, saçımda herhangi bir problem olmadı, dümdüz ve yumuşacık her zaman..

ya arkadaşlar lütfen bana yardım edin çoook zor durumdayım 1 yıl önce braun es2 aldım ama kullanamıyorum düzleştirmesinden geçtim kıvırcıklaştırıyomuş onu hiçç beceremiyorum verdiğim paraya üzülüyrum şimdi de lütfen şu dalgalandırmayı nasıl yapıcağımı tarif edinnnn

ben arzum kullanıyodum.. gayet iyiydi memnundum yani.. 2 gün öncede phılıps aldım buda çok güzel arzumun verdiği düzlük biraz doğal duruyodu sanki saçımn kendi dzlüğüymş gibi ama phılıps de kuaför yapmış gibi oluyor.. kaydirigubbakcemile2

Düzleştireceğin saç tutamını, fönde kullandığın fırçayla tara, saçını ucundan tut ve düzleştiriciyi geçir. Bu şekilde kullanırsan kuaförden çıkmış gibi fönlü olur.. Kıvırcıklaştırmayı ben de beceremiyorum, onun için maşa lazım....a.s.

Arzum kullaniyorum..Herhangi bir sikayetim yok..fiyatida uygun..50-60 arasi bisi gibi kalmis aklimda

Philips HP 4625/00
KULLANAN YOK MU Kİ ???

SADECE MARKA DEĞİL MODELİNİ DE YAZIN ARKADAŞLAR
YOKSA BİR ANLAMI KALMIYOR((

ben hala blu house'un BRIDGET (BH153HS) renkli düzleştiricilerine takmıs durumdayım ama hala kullanan ve yorum yapan yok galiba resimde koymustum üstelik.. yada herhangi bi modelini kullanan yokmu ya =(

fakir almayın kullandım cok kotu..
philipsin taraklı seramik versiyonunu da denemeyin derim
sinbo seramik plakalı aldım 3 4 ay sonra etkisi gitti..
rowenta almayı dusunuorm simdi.. bu arada sac duslestiricilerin hepsinin bi omru varmıs seramik kalitesine gore...sinbo baslarda cok gusel calısıordu mesela.. braunların 7 8 yıl omru varmıs ayrıca..
bu arada arkadaslar sac duslestiricisini her gun kullanmayın derim ...saclar hiç uzamıor uzun bi sure... 6 aydır kuafore gitmiorm normalde 2 ayda bi giderdim saclarım cok uzardı..
seyrek kullanmanısı tavsie ederim :)

Bende braun es2 ile düzleştiriyorum yumuşacık ve parlak oluyor saçlar hemde iyon özelliği sayesinde saçlarım hiç kabarmıyor. Normalde neredeyse elektrik çarpmış gibi gezen ben şimdi yumuşacık ve yatışmış saçlarla geziyorum. Herkese şiddetle tavsiye ederim

kzLar bn braun es2'yi kullanıorm harbidn süper bşi mnyaq düsLşdiri0 tawsiye ederm yni hrkese.!!

Arzum kullaniyorum..Herhangi bir sikayetim yok..fiyatida uygun..50-60 arasi bisi gibi kalmis aklimda

Ben 80ytl ye aldım ama cok memnunum zor kıvırcık sacım var.Yalnız tek basıma düzleştiremiyorum arkadaslarımdan yardım alıyorum 3-4 gün gidiyorr

mrb kızlar biz de ablamla geçen hafta braun s2 almak için çıktık. gezdik tozduk neyse 120 ye bi yerde bulduk adamla inatlaştım ben biraz in diye inmedi. bendeki inat kimsede yok. almadım :) sonra bi alışveriş merkezinde Remington düzleştiricileri gördük. Ablam orada s2014 modelini denedi. lüle saçlar dümdüz oldu.ben de s1031'i merak ediyodum. baktık fiyatlar uygun. ablam s2014 aldı ben de s1031 aldım. dün ikisini de denedik. ablamın saçlar dümdüz ve parlak. benmkiler de muhteşem:) ikisi arasındaki afrkı sorarsanız s1031in plakalar daha güzel çabuk kayıyo saç ve dış kısmı ele diğeri kadar yakmıyor. ayrıca s1031in saklama kutusu çok şık. mücevher kutusu yaptım ben kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…