Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bi bakıverin nolur... iki arkadasımdada bu düzleştiriciden var memnunuz diyolar ama sizlere sormak istedim sizce nasıl bunlar cok pahalıda degil hem iş görür mü dersiniz yorumlarınızı bekliyorum...

Arkadaşlar ben bugün es2 ile düzleştirmeyi denedim. Ancak bir türlü beceremedim bu işi. Kiminiz 10 dk.da filan yapıyor evet benimde 10 dk.da bitti ama hiç düzleşmemiş gibi oldu. Acaba ben mi bilmiyorum pratiğini filan. Lütfen yardım edin...

saçlarımı 1 sene boyunca hergün düzleştrdm we şu anda düzleştirici görmek istemyrm. fön seti alcam saçlarım dalgalı. fönle düzgün dalgalar yapcam.artık yapışık dümdüz saçlardan çok sıkıldım. bu sene de dalga dalga saçlarla gezym bakalımhihoyyyt

bende babyliss pro 230 kullaniyorum 150ye almistim oldu bayaa ve cok memnunum tavsiye ederim
selam kızlar ben aranıza yeni katıldım bende babyliss pro 230 buharlı aldım memnunum 185 ve 170 arasında kullanıorum ama böle kuaförden cıkmıs gibi olmuyo saçım krem 7/24 kullanıorum çeşitli bakım yağlarıda kullanıorum acaba ısıyımı artırmam gerekiooÇok üzgünüm çoook

ben 2 yıldır FAKİR i kullanıyorm çok memnunum seramık başlığı sayesende yanmayı önlüyor 60-80 ytl arası bir şey :teytey:

bu ürünü kulalnan fikri olan var mı arkadaşlar?
bir de bi site buldum fiyat 39 ytl
oysa başka yerlerde 100'ün biel üzerine çıkıyor!!!

Philips HP 4625/00 Saç Düzleştirme Seti **Kozmetik Trimmer Hediyeli

kızlar ben king in saç düzleştiricisini aldım 40 ytlye okdr memnunumki anlatamam...benden görüpte bisürü tanıdıgımda aldııı..valla alacak olan varsa bi baksın derim..3 yılda garantili fiyatıda uygun bence..

bütün saç düzleştiricileri iyi kötü işe yarıyor ben rowentayı kullanıyodum çok memnundum fakat hepsi saçı çok yıpratıyor arkadaşımda braun var o da yıprattığını söylüyor saçlar yanıyor zamanla.ben 2 kere straight therapy yaptırdım çok memnun kaldım herkese tavsiye ediyorum yarın 3.kere yaptırıcam defriz işlemiyle karıştırmayın straight therapy harika bakım yapıyor saçlara

benim saclarım kıvırcık.bende philips kullanıyorum iyi güzel düzleştiriyo fakat ne kafdar ısısını ayarlarsan ayarla sacların yıpranmasına engel olmuyor. bi süğre sonra dökülmeye bile başlıyorlar ve hiçbir kuaför tavsiye etmem her ne siklde olsada düzleştiriciyti

babyliss pro 230 kullananlar nerdesinizzz:sm_confused:

kızlar bi yardım edin lütfen..

bende arzum lastro var.Ama saçlarımın arkası çok zor oluyo ya =( siz nasıl yapıyorsunuz arkaları?

Ben şuan Rowenta Lissima kullanıyorum. İlk saç düzleştirme maceramde zaten Sinbo'nun işe yaramayan makinesini aldm pişman oldum. Sonra Philips aldım, baya yıllar götürdü. Hediye olarakta Rowenta Lissima alındı o zman yaşadım zaten

arçelik K-4127 kullanıyordum ( çok memnunum ama bu aralar hiç kullanmıyorum çünkü rowenta aldım onunla daha kolay yapıyorum :dance: )

buda rowenta

ya kizlar bende su an bissürü sac aleti war bi rowenta lissima
bi kalin masali remington un
birde incesi war...ince sac düzlestricisnden cok memnun kaldim ama rowenta yi ya kullanmasini bilmyiorum yada kötü...siznde tavsiyelerinizi okuynca beceremedimi anladim

Rowenta Lissima daha çok kıvırcık ve sık dalgalı saçlar için ya da çok posuranlar için sanırsam, ya da bnm islenimlerm öle olsa gerek benim saçlarım küçükkn zatn kıvırcıktıda çocukken dümdüzdü sonra yine kıvırcıklaştı, anladılr baş edemiyorm artk hediye olrk geldi

sinbo shd-2668 aldım bugün =) 20 ytl ye .Güzel walla ama ben arkaları yine yapamıorum =( senağlama

benim doğuştan düz saçlarım hatta pırasa diyebiliris sırnaşık şey ama ben kıvırcıklaştırmaya çalışıyorum. neden insan hep kendinde olmayanı ister ki :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…