Seramik ve titanyum kaplamalı geniş plakalar
LDC Ekran
170-230 dereceye kadar ısınma imkanı
İyonik sistem sayesinde saç tellerindeki ellektiriklenmeyi önleyerek kırmadan düzleştirir.
Buharla saçı nemlendirerek daha düzgün saçlar elde etme imkanı
bu ürünü almayı düşünüorm kullananlar yorum yapabilir mi
Kızlar haftasonu, arkadaşımda Sinbo marka saç düzleştirici kullandım..
Arkadaşım sürekli kullanıyordu ve tavsiye ediyordu..Gitmişken bir deneyim dedim..
Süper..........
20 ytl ya almış, kendimde denedim..Şok oldum çünkü bu saç düzleştici muhabbetini hiç ciddiye almamşıtım bugüne kadar..Kuaförde fön olayını hallederim ama çok pratik geldi bana..
Ben denedim fiyatı da çok uygun, komik bir rakam..
Başka markalara daha fazla para ödemenize hiç gerek yok...Ayrıca ısı ayarı da var..
Tavsiye ederim..
eger saclarınız cok kıvırcık ve kalın tellı degılse ıse yarıyor bende sanırım 18 mılyona almıstım ama eger cok kıvırcık ıse ve sızde kuaforden cıkmıs gıbı dumduz bır sac ıstıyorsanız ben tavsıye etmem hıc bır ıse yaramıyor yukarıda yazdıgım gıbı 3 makına kullandım ama 3u de ıse yaramadı sonuncusu neysekı cok gusel :teytey:
Saçlarınız çok kıvırcıksa, saç düzleştiricilerin hiçbirisi tam istediğiniz sonucu vermez ki..
Bu durumda yapılacak tek şey kuaförde fön çektirmektir zaten..
Benim saçlarım pırasa gibi olmasa da zaten düzdür..O yüzden tam bir fön havası elde ettim..
pek katılamayacagım saclarım gercekten cok kıvırcık ve kullandıgım urunden memnunum tıpkı kuaforde fon cektırmıs gıbı ..hihoyyyt
kalın telli, kolay şekil alan ve dalgalı saçlarım var..sinbonun bi modelini kullanıyorum..ısınması gayet iyi, güzel de sonuç veriyor uğraştırmıyor.. saçımı yıpratır mı sık kullandığım için diye düşünmüştüm ama hiç sorun çıkarmadı.. fiyatı da gayet uygundu; bikaç ay önce 20 liraya almıştım.. resmi şu hatta:
O zaman şöyle diyelim, sizin gibi çok kıvırcık saçlı arkadaşlar sizin tavsiyenizi uygulasınlar..
Bizim gibi düz ve düze yakın saşlı arkadaşların da , o kadar para vermesine gerek yok, 20 ytl ye sinboyu güvenle kullanabilirler..kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?