- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
- Konu Sahibi limonatam
-
- #1.341
Arkadaşlar ben de Remington S2024 saç düzleştirici ile Arzum Brina Ar538 arasında kararsız kaldım. İçinizde Arzum kullanan var mı? Ayrıca Remington nun kenarındaki tarak gibi olan şekilleri kafamı kurcaladı. Aynı zamanda bukle de yapmak istiyorum çünkü.. Yardımcı olursanız sevinirim)
Arkadaşlar ben de Remington S2024 saç düzleştirici ile Arzum Brina Ar538 arasında kararsız kaldım. İçinizde Arzum kullanan var mı? Ayrıca Remington nun kenarındaki tarak gibi olan şekilleri kafamı kurcaladı. Aynı zamanda bukle de yapmak istiyorum çünkü.. Yardımcı olursanız sevinirim)
Saç düzleştiricilerde o kadar çok çeşit varki, insanın kafası karışıyor. Galiba saç tipine görede memnuniyet değişiyor. Benim saçım kalın telli, pek dalgalı değil. Bir ara babylıss
de düşündüm. Bir kaç güne kadar kesin kararımı verip alıcam galiba. Şu anda Arzum Brina ağır basıyor. Kullanıcı yorumlarını bekliyorum kızlaaaarr) benim için önemli..
Saç düzleştiricilerde o kadar çok çeşit varki, insanın kafası karışıyor. Galiba saç tipine görede memnuniyet değişiyor. Benim saçım kalın telli, pek dalgalı değil. Bir ara babylıss
de düşündüm. Bir kaç güne kadar kesin kararımı verip alıcam galiba. Şu anda Arzum Brina ağır basıyor. Kullanıcı yorumlarını bekliyorum kızlaaaarr) benim için önemli..
remington canım dediğim gibi taraği falanda yok:lepi:
Ceylan sana bir kaç sorum olacak remington ile ilgili. Saçların nasıl, Kıvırcık, düz?? Arkadaşımda remingtonun başka bir modeli vardı, 2. yapışta benim saçlarımı düzleştirdi. Seninkide öyle mi, hemen düzleştiriyormu? Bu modelinde iyon özelliği var yazıyor. Elektiriklenmeyi önlüyormuş, doğru mu? Cihazın olumsuz yanları var mı? Pişman olmak istemiyorum)
canım saçlarım gür kalın telli dalgalı ve uzun gerçekten ikinci çekişte dümdüz yapıyor
yalnız daha alalı 1 hafta bile olmadı o yüzden çokta emin konuşmak istemiyorum ama şuanda memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?