Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
guclubacismile
ayyyy..bu kadar olur geçen hafta brina aldım harika yaaa...

hiç yakmadı saçlarımı tavsiye ederim bu arada 53 e aldım.ama arzumla bukle yapılmaz

tarak değil canım o altındada tırtıllı bi şekil var sadece.desen gibi bişey yani

Çoook teşekkür ederim canım. Benim için kullanıcı tavsiyesi her zaman çok önemlidir. Kararımı verdim. Brina....

Saç düzleştiricilerde o kadar çok çeşit varki, insanın kafası karışıyor. Galiba saç tipine görede memnuniyet değişiyor. Benim saçım kalın telli, pek dalgalı değil. Bir ara babylıss
de düşündüm. Bir kaç güne kadar kesin kararımı verip alıcam galiba. Şu anda Arzum Brina ağır basıyor. Kullanıcı yorumlarını bekliyorum kızlaaaarr) benim için önemli..

selam valla konu saç şekillendirme olunca babyliss ve remingtonda başka marka tanımam her ikiside profesyonel ürünler kuaförlerin kullanıdığı ve saç şekillendiriciler konusunda uzman markalar ürün alırken asıl uzmanlık alanı hangisi olduguna bakmanda yarar var ve saç şekillendiricide remington ve babyliss uzman markalar benim saç düzleştiricm remington 8102 saç maşam babyliss nanoteknolojik olan her ikiside harika ürünler kalıcı saçı yıpratmıyor ve parlaklığını koruyor saçlarım kızıl boyalı oldugu halde rahatlıkla kullanabiliyorum her iki markayıda gönül rahatlığıyla alabilirsin

remington canım dediğim gibi taraği falanda yok:lepi:

remington canım dediğim gibi taraği falanda yok:lepi:

Ceylan sana bir kaç sorum olacak remington ile ilgili. Saçların nasıl, Kıvırcık, düz?? Arkadaşımda remingtonun başka bir modeli vardı, 2. yapışta benim saçlarımı düzleştirdi. Seninkide öyle mi, hemen düzleştiriyormu? Bu modelinde iyon özelliği var yazıyor. Elektiriklenmeyi önlüyormuş, doğru mu? Cihazın olumsuz yanları var mı? Pişman olmak istemiyorum )

ben de baya kararsız kalmıştım almadan önce bir sürü çeşit var çünkü pişman olmak falan var sonucunda ama ben remington aldım bayadır kullanıyoum çok memnunum kabarma elektiriklenme falan yapmıyo bende. fiyatı da uygundu. remington pro slim ceramic 230 muş alırken hiç bakmamıştım modeline falan tavsiye edebilirim.

rwemingtonun 8102 ıslak kuru kullanılabilen düzleştiricisini kullanıyorum saçlara hem parlaklık veriyor hem tabakalarının saçı koruma özelliği fazla hemde elektriklenme yapmıyor kesinlikle pişman olmazsın

canım saçlarım gür kalın telli dalgalı ve uzun gerçekten ikinci çekişte dümdüz yapıyor
yalnız daha alalı 1 hafta bile olmadı o yüzden çokta emin konuşmak istemiyorum ama şuanda memnunum

canım saçlarım gür kalın telli dalgalı ve uzun gerçekten ikinci çekişte dümdüz yapıyor
yalnız daha alalı 1 hafta bile olmadı o yüzden çokta emin konuşmak istemiyorum ama şuanda memnunum

Anladım canım. İnşallah çok memnun kalırsın. Hayırlı olsun. Bilgiler için çok teşekkürler..

Arkadaşlar bugün en sonunda kararımı verim ve Arzum Brina saç düzleştirici aldım. Eve gelir gelmez kullandım. Beklentimin üstünde bir makine çıktı. Çok güzel düzleştirdi saçlarımı. Üstelik 180 derece kullandım. Bu cahazla aynı zamanda kalın bukleler de yapabiliyorsunuz. Saçlarım çok uzun olmadığı halde bukle yapabildim. Maşaya bile gerek yok. Arzum marka konusunda kararsızdım ama aldığıma deydi. Bence çok pahalı cihaz almak gereksiz. Bu modelin fiyatı da cazip (ben 65 e aldım)işlevide güzel. Düşünenlere tavsiye derim

hayırlı olsun canım

Ben kullanmıyorum artık düzleştiricimi... kırıklarımı aldırdım saçlarım yumuşacık oldu... bir süre dinlensin saçlarım hiç uğraşmıycam düzleştirici ile.... hem saça zararlı hem vakit kaybı ...

babyliss 88e almıştım denedim ve herkes hayran kaldı. saçlarıma dalga verdik kuaförden çıkmış gibi oldu. çok çabuk ısınıp hemen düzleştiriyor. görünüş olarak da çok güzel.

bende hem pliphs var hemde babylise.ama bablise i tek geçerim.yalnız ben gama alıcam çünkü iyonizer plakası var yani saça fazla zarar vermiyor ve profesyonel.kuaförlerin kullandığı o ve kuaför malzemeleri satan yerlerde bulunuyor normalinin 2 katı ama kaliteli.en son 240 tl idi.şimdi nedir bilmiyorum.almak isteyenler önce onu bi düşünsün derim

bende philips kullanıyorum 3-4 yıldır alacaksanız paraya kıyıp en iyisini almanızı tavsiye ederim ve tabi ki profesyonel olanı almak en iyisidir her zaman tabi şunuda eklemeliyim ki en güzeli hiç bulaşmamak düzleştiriciye saçlarınız mahvetmekten başka birşey yapmıyor ve bağımlılık gibi bir şey saçınız mahvolduğu için bi süre sonra başka çareniz kalmıyor ayrılamıyorsunuz şimdi ki aklım olsa asla kullanmazdım saçı kırıp bütün hücrelerini öldürüyor ve saçın tüm canlılığı ortadan kalkıyor ve bunu ortadan kaldırmanın bi çareside yok eski haline gelene kadar sürekli saçlarını kestirmen gerekiyor valla bazen keşke icat edilmeseydi diyorum.

babyliss pro 230 u tek gecerim kalın telli uzun ve yıpranmış kıwırcık saçlı biiri olarak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…