Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben fakir aldım o da gayet güzel arkadaşlar birkere geçiyorum tekrar tekrar yapmama gerek kalmıyor

Ya duzlestırıcımı degıstırmek ıstıyorum braun kullanıyordum para sıkıntım yok ama bısey var babyliss mi almalıyım gamamı gama markasının cok ıyı oldugunu saclara hemde fazla zarar vermedıgını duydum acaba bu dogrumudur 250 lıraya ornegın bablıyss mı almalıyım gamamı

Rowenta Cf 7650 Sublıme Saç Düzleştirici ... 1 saat önce aldım hemen paylaşmak istedimçok hoşuma gitti saçlarım tam belimde, maşşallahı var çok gür. inanın bana sadece 10 dakika sürdü, 10 ay taksit olduğu için biraz fazlaya geldi ama olsun, helal olsun Tek kelimeyle mükemmel

Ben arçelik kullanıyorum gayet memnunum. Yalnız bir sorum var sizlere, kardeşim geldiğinde saç düzleştiricimi kullandı, onun saçlarında sarı boya var lakin o kullandıktan sonra saç düzleştiricimde kahverengi lekeler oluştu. Benimde saçlarımda kahverengi boya var yıllardır kullanıyorum bende böyle birşey yapmadı. Sorum şu saç düzleştiricimi nasıl temizleyebilirim??? Nemli bezle silmem fayda etmedi. Ne önerirsiniz???

kızlar bence babyliss cok guzel super yapıyo sacları . . .ben uzun zamandır onu kullanıyorum hem duzlestırıcısını hem masasını almstım ama masayı kardesıme werdım duzlestryle bıle cok guzel kıvırcık yada dalgalı yapabılıyorum masayla daha rahat ama duzlestrylede cok gzl oluyo . .

bende bu ürünü almak istiyorum yalnız iyon özelliği yok!! bu sorun oluyormu arkadaşlar yada varmı böyle bi özellik???(((kafamçokkarıştı

normalde buraya yazma huyum yoktur, ama bi vefa örnegi gösterip yazmak istedim. saclarım cok kıvırcık, tülerik, yıpranık düzleştirme işlemine en uzak sactı anlıyacagınız. daha önceki duzlestırıcımle (roventanın 2-3 sene öncekı bı modelı) uzun zaman bogustuktan sonra vazgecmıstım bu ugrastan ve tulerıkte olsa joleleyıp kullanıyordum, daha sonra tamamen burdakı yorumlardan yola cıkarak "remington S1051 "i aldım 129 tl ye teknosadan. ve sonuca gercekten ınanamadım, imkanı yok duzlesmıyor dedıgım saclarımı en fazla 20 dkda koaför fönü gibi yapabılıyorum, benım ıcın resmen bı devrımdır bu. meger oncekı duzlestırıcım duzlestırıcı felan degıl, tulertıcıymıs :) yorumlarını paylasanlara gercekten teşekkur edıyorum. umarım benım yorumumda baskalarına faydalı olur.zemuszemus

bende daha önce roventa lissima kullandım saçlarım elektrikleniyordu.<faka daha sonra bayblisi aldım iyonlu çok menunum hepinize tavsiye ederim.Benim saçlarım dalgalı ve ince telli.Bayblisi bütün arkadaşlara tavsiye ederim.

Philips salonstraight pro xl. Tek geçerim kesinlikle. Kuaföre föne gitmiyorum üç senedir doğru düzgün. Üç senedir röfle de yaptırdığım halde yıpratmadı saçlarımı. Ütü yapmışım gibi dümdüz oluyor.

arkaşlar merhaba bende saç düzleştirici almak istıyorumm arzum marka kullanan varsa yorum yaparsa cok sevınrım bende sinbonun var hiç memnun değilim

Benim saç düzleştiricimin plakaları soyuldu.Acaba yeni bi tane almalı mıyım?

benimde saçlarım dalgalı düzleştiricim roventa düzleştiriyor ama kalıcı değil bir saat bile kullanamıyorum elektriklenip bozuluyo tavsiye edeceğiniz ve kalıcılığı kesin dediğiniz bir düzleştirici önerirmisiniz o kadar uğraşıyorum değmeyince moralim bozuluyor

sonunda kararımı verdim haftaya alacam remington S9550 almaya karar verdim araştırdıktan sonra buna akarar verdim.
inşallah iyidir.
Başka model kullananlar varmı ve ya remington S9550 nasıl

Son düzenleme:
hem jilet gibi olsun istiyorum hemde fönlü gibi dursun saçı içe kıvırınca felan düzgün dursun istiyorum
ben arçelik kullanıyorum. kalın olduğu için içe kıvırdığım zaman kare şeklini alıyor hoş durmuyor hemde plakaları soyuldu saçımı çok kırıyor. acilen yenisini almam gerekiyor.

sonunda kararımı verdim haftaya alacam remington S9550 almaya karar verdim araştırdıktan sonra buna akarar verdim.
inşallah iyidir.
Başka model kullananlar varmı ve ya remington S9550 nasıl

Ben aldım bundan dün akşam netten.Daha gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…