- 6 Aralık 2009
- 439
- 213
- 323
- Konu Sahibi limonatam
-
- #1.301
chico sana çok ama çokk teşekkür ederim. iyi ki soruma cevap verdin. yoksa o makine öyle aldığım gibi duracaktı. gerçekten dereceyi yükselttin mi harika ve uğraştırmıyor... çevremdekilerden de olumlu tepki aldım saçların çok güzel olmuş diye... doğru bir seçim yapmışım :) tekrar teşekkür ederimmm
philips SalonStraight Pro XL Düzleştirici alalı çok uzun zaman oluyor... toplasam 10 kere anca kullanmışımdır. Ben hiç memnun kalmadım bu üründen... hem zarar veriyor hemde düzleştirmiyor. saçlarım dalgalı ve sarı kaç derecede kullanmılıym ki? ben mi kullanmasını bilmiyorum acaba...
yanar saçlarınız falla dikkat edin..benimki normalde 230 a kadar ısınıyor ama 180 yetiyor..ama bu ürün harika bir ürün ben de kullanıyorum 205 derecelik ısı veriyor kimisi 220 derecelik ısı veriyor içine bonfile koy pişirir valla :lepi:
yanar saçlarınız falla dikkat edin..benimki normalde 230 a kadar ısınıyor ama 180 yetiyor..
yanar saçlarınız falla dikkat edin..benimki normalde 230 a kadar ısınıyor ama 180 yetiyor..
hala kullanmıyorum canım serum :) ama olumsuz bir etki de görmedim şu ana kadar..canim oncesinde bi serum suruyomusun?
hala kullanmıyorum canım serum :) ama olumsuz bir etki de görmedim şu ana kadar..
ama bu ürün harika bir ürün ben de kullanıyorum 205 derecelik ısı veriyor kimisi 220 derecelik ısı veriyor içine bonfile koy pişirir valla :lepi:
yanmıyor mu?
ben daha önce hiç memnun kalmamıştım korkudan düşük derecede kullanıyordum. chico 190 da dene dedi.. gerçekten harikkaa
yok ne yanma ne kırılma ne de herhangi bir hasar vermedi saçlarıma üstelik parlatıyorda çok güzel ben aldığım günden beri 205 te kullanıyorum ve saçını yaptığım insanlarında 205 te yapıyorum hiç yanmadı tutup çekiyorum ama çok hızlı değil bikaç kez aynı tutama uyguluyorum ve nerdeyse 3 yıldır kullanıyorum belki daha fazla 1 kez bile yanmadı saçımevet ürün harika ben çok memnunum eğer saçın elektriklenirse eline biraz krem al sür ve parmaklarınla saçını tarar gibi yap çok olumlu sonuç alırsın boshayallersmile
benim saçlarımın uçları biraz kırıldı gibi saçlarım sarı diye herhalde
bi de ben üst kısımlara geldiğimde çok bunalmış oluyorum sıkılıyorum yap yap bitmiyor sanki... fön çektirmeye alışık olduğum için biraz zor geliyor :) saçlarını önce ayırıp mı yapıyorsun?
saçlarımı üstten topluyorum alt kısımları kalıyor bitek sonra altları düzleştiriyorum bukez yanlardan tutam tutam alıyorum düzleştiriyorum sonra arkalardan sıra sıra falan bitiyo öyle işim 20 dk da bitiriyorum ben belki alışığım ondan yorulmuyorumdur ve saçım uzun benim daha kısa omuzlardan biraz uzun olduğu zamanlarda işim nerdeyse 10 dk ya bitiyodu şimdi çok uzunlar. yok benim arkadasların bile kırılmış benim kırılmadı valla heralde kendi saçımın özelliği bide tavsiyem saç köklerine doğru çok fazla gitme bi kere çek oraları sonra 3 4 cm altları bikaç kez çek ozaman daha hacimli görünüyor saçın kökler çok çekilince çok sönük görünüyor boshayallersmile
Kerastase Nutritive Krem Besin Şekillendirici Saç Yapılandırıcı Esas (Kurudan Hassas Saçlara) 125ml/4.8oz
Saç tellerini anında düzenler ve kaldırır. Katyonik Polimerle ile saçları besler. Saçın ısıdan gördüğü zararı minimuma indirmek için fön makinesinden koruyucu formül içerir. Saçların kolay şekil almasını ve doğalca akmasını sağlar. Kuru ve hassaslaşmış saçlar için uygundur.
Kullanımı: Her tarafa uygulayınız ve parmaklarla kurutunuz. Saç köklerini kaldırarak ışık etkisini vurgulayınız. Kayıtlı
philips kullanıyorum.
tavsiye etmiyorum kesinlikle.
igrenc cok kabarıyo saclarımbenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?