Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
remington kullanıyorum.
öneririm çok kısa sürede ve çok düzgün yapıyor ayrıca yıkayana kadar bozulmuyor.
geçen yıl sinbo vardı ucuz diye almıştım resmen işkenceydi ve 1 saat sonra düz saç kalmıyordu bunu aldım rahata kavuştum resmen.

remington'u tek geçerim
saclarımı kazık gibi yapmıyor
düzleştirdikten sonra yumusacık oluyor saclarım :)

evet kesinlikle REMıNGTON bende burdaki canlarımın tavsiyesi üzerine almıştım. Bir çekişte süper düzleştiriyo yumşacık oluyo kabarmıyo. kazık gibi durmuyo saçlarım kafamda. teflon seramik bide hatırlamadığım ama yanmasını azaltan 3 katlı bi koruması var kesinlikle saç ürünlerinde remingtonu tavsiye ederim. başka kullanmadım bilemem dierlerini ama arkadaşlarımın kullandıkları arasında benim saçlarımın farkı ortada =D=D

düzleştiriciler iyi hoşta saçı çok söndürüyor ya...

bende sinbo kullanıyorum.ilk deneyimim.yani düzleştiriyor evet.benim saçlarım dalgalı.ama yıpratıyor ya.ısıdan dolayı.ama yinede güzel.yıpranmaması için ne yapılabiir acaba ya.. bayanssulusmile

düzleştiriciler iyi hoşta saçı çok söndürüyor ya...

evet sanki kafama yapışıyordu saclarım
ama çözümü buldum
gece yatmadan önce fön çekiyorum
sabaha kalktıgımda kendını toplamıs oluyor :smiley-cool:

kızlar kesinliklee Babyliss ST89E IPRO230 Islak-kuru Saç Düzleştirici öneriyorum. Muhteşem yapıyor.

HairX Winter Care Protecting & Anti-static Mist
HairX Koruyucu ve Elektriklenmeyi Önleyici Kış Bakım Saç Spreyi
NutriProteX ile zenginleştirilmiş durulanmayan saç spreyi kış boyu saçlarınızı korumaya yardımcı olur, elektriklenmeyi önler, besler ve nemlendirir. Islak veya kuru saça uygulanır. 150 ml.

kızlar ben de saç düzleştiricisi alacağım ama hepsi birbirine benziyor ve arada dağlar kadar fiyat farkı var. haftada bir anca kullanırım ben. hem fiyatı uygun hem de zorlamadan çok saçı yıpratmadan düzleştirecek bir ürün arıyorum.

hala arıyorum.bayanssulusmile

benim kullandığım düzleştirici gerçekten muhteşem çok memnunum saçlarım çok seyrek,cansız + hergün kullandığım halde çok az bi kırılma var. fiyatı diğer ürünlere göre biraz pahalı ama alıcaksan paraya kıyıp düzgün bişey al derim yoksa saçlarını gerçekten mahveder. markasını eğer istersen pm olarak atabilirim

artı yiğenimin saçları çok kıvırcık onun saçında bile uğraştırmadan mükemmel sonuç alabiliyoruz

paraya kıyarsam es2 alacağım ama kıyamıyorum bilmiyorumkismile

markayı özelden yollar mısın?

maalesef özel msj gönderemiyorum daha çok mesaj yazmam gerekiyor gönderebilmem için burdan yazsam reklam olurmu yasakmıki ?

marka yazabilirsin herkes yazmış zaten

babyliss pro 230 ionic titanium bunu kullanıyorum ben bi araştır istersen aklına yatarsa sende kullanırsın

Arkadaşım sana Arçelik'in K-5127 saç düzleştiricisini şiddetle tavsiye ederim. Ben 50 liraya almıştım. Oldukça kullanışlı. Üç farklı ısı ayarına sahip. (160-180-200) Her türlü saça mükemmel görüntü veriyor. Kuaförden çıkmışçasına :) Al, eminim memnun kalacaksın. şakkıdı

sonunda karar verdim. kampanya vardı babyliss 88e aldım saç maşası da hediye. siparişi verdim elime ulaşınca kullanıp haber veririm nasıl bir şey olduğunu

remington s2024 aldım menunum

Arkadaşlar ben de Remington S2024 saç düzleştirici ile Arzum Brina Ar538 arasında kararsız kaldım. İçinizde Arzum kullanan var mı? Ayrıca Remington nun kenarındaki tarak gibi olan şekilleri kafamı kurcaladı. Aynı zamanda bukle de yapmak istiyorum çünkü.. Yardımcı olursanız sevinirim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…