ne kadar canım remington?merhaba arkadaşlar ben düzleştiriciyi daha iki gün önce aldım almadan önce buradaki yorumları okudum ne zamandır takip ediyordum herkesin tavsiyesi üç ürün genel de burda çoğunlukla tabi remington s1051 bunlardan bitanesi gittiğimde aklımda remington s1051 le babylis vardı ama magazaya gittiğimde remington s1051in hem iyi oldugunu hemde en son çıktıgını ve teflon oldugu için saçı yakmadıgını söyledi bende aldım eve gelip yaptğımda sonucu çok begendim. ve eklemek istiyorum ben daha önce philips de kullandm 3 sene o da çok güzldi sonra sinbo aldm sinbo berbat saçları mahvediyor kazık gibi oluyor. !
ne kadar canım remington?
yha arkadaşlar marka olarak değilde model olarak söylermisiniz ben size modelleri yazıcam bunların arasından en iyi olanı söylerseniz sevinirim philips hp 8310,braun ES1,rowenta cf 7132,felix FL 571, felix FL 572, felix FL 573, remington S2013,remington S2014
yaa bende öyle düşünüodum ama yorumlara bakınca herkes babyliss ve remingtonu öneriyo oyüzden kararsız kaldım vede benfiyatı en fazla 50 olan bi düzleştirici istiyorum ona göre fikir verirseniz sevinirimPhilips ve braunu al gerisini çöpe at derim ben zemuszemus
yaa bende öyle düşünüodum ama yorumlara bakınca herkes babyliss ve remingtonu öneriyo oyüzden kararsız kaldım vede benfiyatı en fazla 50 olan bi düzleştirici istiyorum ona göre fikir verirseniz sevinirim
yaa bende öyle düşünüodum ama yorumlara bakınca herkes babyliss ve remingtonu öneriyo oyüzden kararsız kaldım vede benfiyatı en fazla 50 olan bi düzleştirici istiyorum ona göre fikir verirseniz sevinirim
arkadaşlar bende daha yeni phlipsin 8355 kodlu ürününü aldım (mor ve titreşimli olan) yorumlardan etkilenerek ama plakaların arası açık yetkili servise götürdüm ürünün özeliği böyle dediler aranızda bu ürünü kullanıp aynı sorunu yaşayan var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?