Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
avonun yenı duzlestırıcı kremı cıkmıs kullanan varmı acaba

arkadaşlar çok kırıyor saçları.. benimki de remington.bir sürü koruyucu sürüyorum yine de fayda etmiyor kırılıyor saçlarım düzleştirdiğim zaman.ayrıca düzleştiricimle kalın dalgalı maşa gibi de yapabiliyorum ama o zaman daha çok kırılıyor saçlarım.iki aydır düzleştirmiyorum saçlarım eski sağlığına kavuştu resmen.boya da yok zaten ...aslında doğal hali çok güzel yapılı gibi hafif dalgalı önleri katlı model.ama okullar açıldığı zaman dayanamam yine düzleştiririm.biliyorum çünkü tanıyorum kendimi.jilet gibi dümdüz çok rahat oluyor ama alışkanlık yapıyor ne yazık ki..eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
Braun ES 2 Satinliner Ion-Shine benim makinem de herkes bu kadar memnunken ben niye değilim acaba yeni de almadım kaç sene oldu..

yha arkadaşlar ben remingtonun s2014 modelini almayı düşünüyorum nasıldır acaba bide felixin düzleştiricileri hakkında bilgi verirmisiniz kullanan varsa

gercekten banada iyi birtane lazım saçlarım düze yakın dalgalı ama cok kalın onun icin evde yapınca saatlerimi alıyo kaliteli bir düzleştirici olursa cok daha cabuk yapabilirim :S:S

aslında o çok güzel bi düzleştirici ama tam bilmiyorum
sen saçını düzleştirdiğin zaman güzel duruyomu ve saçına zarar veriyomu ona bak derim ben

daha yeni aldığım için 1 defa kullandım zarar verip vermediğini fakedemedim yani. Benim saçım zaten düz o yüzden midir bilmem pek fark olmadı gibi geldi bana...bu düzleştiriciden siz de yada arkadaşınızda mı var??? güzel düzleştirici demişsiniz ya acaba onun da mı plakalarının arası açık eğer oda açıksa demek ki ürünün özelliği buymuşş.....

düzleştiriciden bende yok ama arkadaşımda var vede onunda plakaları açık bencede özelliği bu vede zaten bu düzleştiriciyi okadar çok öneren varki anlatamam

remington alın arkadaşlar tavsiye ederim benimki öyle çok özellikli bile değil tek ısı ayarı var ama jilet gibi yapıyor. remington ın şimdiki modelleri çok daha iyidir. hem çabuk hem kolay uygulaması.ayrıca fiyatıda philips-baybliss ve brauna göre daha uygn

o remingtonun modeli ne acaba ayrıca remingtonun s2014 modeli nasıl ben onu almayı düşünüyorumda

Son düzenleme:
canım remingtonun bütün modelleri çok iyi bende 2 seneye yaklaştı alalı kutusunu atmıştım o yüzden modelini bilmiyorum ama ben en ucuzunu almama rağmen çok iyi çıktı düşün yani.seramikler çok iyi oluyor yani.arkadaşlarımda hep diyorlar senin düzleştiricinden iyisi yok diye

canım bunu söylediğin çok iyi oldu remigtonun çok pahalılarıda var uygun fiyata olanlarıda var oyüzden bende tereddütte kalmıştım iyi o zaman %70 remington alıcam tabi satıcı fikrimi değiştirmezse

Ben babyliss in elagans serisinin buharlı saç düzleştiricisini beğendim.Daha öncede maşasını almıştım çok güzel bukleler yapıyor...Tabi beğeniler kişiden kişiye saç özelliğine göre yada beklentilere göre değişebilir...

arkadaşlar arzumun ar 552 iyonya iyonlu saç düzleştiricisi nasıldır acaba bilgi verir misiniz

Herkese merhaba,
Ben geçtiğimiz hafta sizlerin yorumlarını ve internette ürünle ilgili başka yorumları da okuyarak remington S9950 modelini aldım. Sizlerden çok yardım aldığım için siteye üye olarak hem teşekkür etmek hem de kendi tecrübelerimi paylaşarak kafasında soru işareti olanlara yardımcı olmak istedim.

Önce kendi saç tipimden ve daha önce kullandığım ürünlerden söz etmek istiyorum. Benim saçım ince telli ve dalgalıdır. Saçım düzleşir ama makinayı kapatır kapatmaz bozulur. Bu yüzden performansı yüksek bir ürüne ihtiyacım vardı. Daha önce sinbo ve rowentanın adını hatırlamadığım düzleştiricilerini kullandım ve ikisinden de memnun kalmadım. Model olarak karar vermemiş olsamda marka olarak remington almak konusunda çok kararlıydım bu sefer ve gerçekten ne kadar haklı olduğumu ilk kullanışımda anladım. Burdan saç düzleştiricisi alacak arkadaşlara en büyük tavsiyem eğer dümdüz saçlar istiyorlarsa yani performansı yüksek bir ürün istiyorlarsa remingtondan şaşmasınlar.

Markaya karar verdim hatta 230 dereceye çıkabiliyor olması gerektiğine de karar verdim ama o kadar çok model vardı ki kafam çok karışıktı.Kendime göre model karşılaştırmamı şu şekilde yaptım:

ince plak - kalın plak : ince plak daha kolay kullanım imkanı verirken kalın plak bi seferde daha fazla alana etki ettiğinden daha hızlı kullanım sağlıyordu. Benim için rahat kullanım daha önemli olduğu için max. 2-3 dk fark edeceğini düşünerek ince plakta karar kıldım. Nitekim şu anda belime kadar olan saçlarımı düzleştirmek 10 dkımı alıyor.

ıslak - kuru kullanım: saçı ıslakken kurutmaya gerek olmadan kurutmak zaman tasarrufu olur kesinlikle ama saçın en zayıf olduğu zamanın ıslakken olduğunu her fırsatta söylüyor uzmanlar. Islakken saça zarar vermemek adına kuru olandan almaya karar verdim. Gerçi diğerini de illa ki ıslak kullanmak gerekmiyo ama kullanmayacağım özelliği almak istemedim ben.

sadece düzleştirici - bukle yapabilen düzleştirici : Benim önceliğim saç düzleştirmek olmasına rağmen hem düzleştirip hem bukle yapma fikri cazip geldi bana da ama benim tereddütüm saça bukle verebilmesi için cihazın arkasınında ısınması gerektiği dolayısıyla normalde ısınmaması gereken arka yüzeyin ısınmasından dolayı elim, kulağım, boynum yanmasa bile kullanım konusunda beni zorlayacak olmasıydı. Gerçi kullananlar memnun ama bi kaç tane olumsuz yorum okudum bu konuyla ilgili.

seramik kaplama- kumaş kaplama : kumaş mı deniyor çok emin değilim ama kumaş gibi olan kaplamlar için saça az zarar veriyor deniyor. Öyledir belki ama bana nedense sürtünme olur gibi geldi. Seramik kaplamada saçım akıp gidiyor, kumaş kaplamada sürtünme olur düşüncesiyle seramik kaplamada karar kıldım.

buharlı düzleştirici : benim saçım nemden çok fazla etkilenir. Havadaki nem yüzünden saçım bozulur hemen, sisli havalarda ya da nemli havalarda ne kadar uğraşırsam uğraşayım bozulur saçım. O yüzden buhardan olabildiğince uzak durmam lazım diye düşündüm.

Kalan alternatifler arasında remingtonın eski modelleri ve benim aldığım S9950 vardı. Eminim ki remingtonın eski modelleri bile gayet başarılı bir şekilde düzleştiriyordur ama ben almışken yeni modellerinden olsun dedim. Vitaminli olmasıyla ilgili olumlu yorumlar okudum ama kafamı karıştıran şey accaba saçımı yağlandırır mı sorusu oldu. Buna rağmen saçıma daha az zarar versin de yağlanmasına rağzıyım diyerek 9950 de karar kıldım. Sonuçları paylaşmak gerekirse kesinlikle beklediğimden çok daha iyi düzleştiriyor, jilet gibi diyebilirim. (ama eminim diğerleri de çok iyi düzleştiriyodur). Saçlarıma parlaklık verdi ve korktuğum gibi yağlanma falan yapmadı.
Herkese merhaba,
Ben geçtiğimiz hafta sizlerin yorumlarını ve internette ürünle ilgili başka yorumları da okuyarak remington S9950 modelini aldım. Sizlerden çok yardım aldığım için siteye üye olarak hem teşekkür etmek hem de kendi tecrübelerimi paylaşarak kafasında soru işareti olanlara yardımcı olmak istedim.

Önce kendi saç tipimden ve daha önce kullandığım ürünlerden söz etmek istiyorum. Benim saçım ince telli ve dalgalıdır. Saçım düzleşir ama makinayı kapatır kapatmaz bozulur. Bu yüzden performansı yüksek bir ürüne ihtiyacım vardı. Daha önce sinbo ve rowentanın adını hatırlamadığım düzleştiricilerini kullandım ve ikisinden de memnun kalmadım. Model olarak karar vermemiş olsamda marka olarak remington almak konusunda çok kararlıydım bu sefer ve gerçekten ne kadar haklı olduğumu ilk kullanışımda anladım. Burdan saç düzleştiricisi alacak arkadaşlara en büyük tavsiyem eğer dümdüz saçlar istiyorlarsa yani performansı yüksek bir ürün istiyorlarsa remingtondan şaşmasınlar.

Markaya karar verdim hatta 230 dereceye çıkabiliyor olması gerektiğine de karar verdim ama o kadar çok model vardı ki kafam çok karışıktı.Kendime göre model karşılaştırmamı şu şekilde yaptım:

ince plak - kalın plak : ince plak daha kolay kullanım imkanı verirken kalın plak bi seferde daha fazla alana etki ettiğinden daha hızlı kullanım sağlıyordu. Benim için rahat kullanım daha önemli olduğu için max. 2-3 dk fark edeceğini düşünerek ince plakta karar kıldım. Nitekim şu anda belime kadar olan saçlarımı düzleştirmek 10 dkımı alıyor.

ıslak - kuru kullanım: saçı ıslakken kurutmaya gerek olmadan kurutmak zaman tasarrufu olur kesinlikle ama saçın en zayıf olduğu zamanın ıslakken olduğunu her fırsatta söylüyor uzmanlar. Islakken saça zarar vermemek adına kuru olandan almaya karar verdim. Gerçi diğerini de illa ki ıslak kullanmak gerekmiyo ama kullanmayacağım özelliği almak istemedim ben.

sadece düzleştirici - bukle yapabilen düzleştirici : Benim önceliğim saç düzleştirmek olmasına rağmen hem düzleştirip hem bukle yapma fikri cazip geldi bana da ama benim tereddütüm saça bukle verebilmesi için cihazın arkasınında ısınması gerektiği dolayısıyla normalde ısınmaması gereken arka yüzeyin ısınmasından dolayı elim, kulağım, boynum yanmasa bile kullanım konusunda beni zorlayacak olmasıydı. Gerçi kullananlar memnun ama bi kaç tane olumsuz yorum okudum bu konuyla ilgili.

seramik kaplama- kumaş kaplama : kumaş mı deniyor çok emin değilim ama kumaş gibi olan kaplamlar için saça az zarar veriyor deniyor. Öyledir belki ama bana nedense sürtünme olur gibi geldi. Seramik kaplamada saçım akıp gidiyor, kumaş kaplamada sürtünme olur düşüncesiyle seramik kaplamada karar kıldım.

buharlı düzleştirici : benim saçım nemden çok fazla etkilenir. Havadaki nem yüzünden saçım bozulur hemen, sisli havalarda ya da nemli havalarda ne kadar uğraşırsam uğraşayım bozulur saçım. O yüzden buhardan olabildiğince uzak durmam lazım diye düşündüm.

Kalan alternatifler arasında remingtonın eski modelleri ve benim aldığım S9950 vardı. Eminim ki remingtonın eski modelleri bile gayet başarılı bir şekilde düzleştiriyordur ama ben almışken yeni modellerinden olsun dedim. Vitaminli olmasıyla ilgili olumlu yorumlar okudum ama kafamı karıştıran şey accaba saçımı yağlandırı mı sorusu oldu. Buna rağmen saçıma daha az zarar versin de yağlanmasına rağzıyım diyerek 9950 de karar kıldım. Sonuçları paylaşmak gerekirse kesinlikle beklediğimden çok daha iyi düzleştiriyor, jilet gibi diyebilirim. (ama eminim diğerleri de çok iyi düzleştiriyodur). Saçlarıma parlaklık verdi ve korktuğum gibi yağlanma falan yapmadı.

Sonuç olarak aldığım üründen çok çok memnunum.

Bir not daha eklemek istiyorum. Ben mağazaya gttiğimde bütün modelleri tek tek elime alıp plakların nasıl kapandığına baktım. Yani tam olarak kapanıyor mu yoksa çok az da olsa boşluk kalıyor mu diye baktım. En iyi kapanan 9950 ve kumaş kaplı olan bir modeldi. Ama benimkinin plakları nasıl desem biraz yaylı gibi olduğu için diğerinden de iyi kapanıyordu.

Yorumlarını paylaşan herkese teşekkürlerimi iletiyorum.

o zaman iyi canım benim almakta düşündüğüm remingtonun yeni bi modeli deil

Babyliss saç düzleştiricisini beğendiğimi soylemiştim.Ama gördümkü çok işlem görmekten mahvolmuş saçlarım onu kullanınca kuaförden çıkmış gibi olmuyor..Belki saçı doğal yıpranmamış yada düz olanlarda farklı etkisi olur onuda denemek lazım bilemiycem.. 6 aylık fön diye bi uygulama çıkmış belki onu yaptırırım..

Babyliss elagans buharlı saç düzleştirici hakkında yukarda yaptığım yorumu geri alıyorum.Çünü; Saçlarım çok yıpranmış olduğu için daha fazla yıpranmaması için bugüne kadar hiç en son seviyede düzleştirmedim.
Bugün en üst seviyede düzleştirdim.Saçlarım dümdüz oldu..Demekki bana uygun ısı seviyesini seçmem gerekiyormuş..

Son sıcaklıkta düzleştirince de çok yapışık oluyor, ben daha kabarık hacimli olsun istiyorum..

arkadaslar cogu kisisel esyalarimi buradaki yorumlara bakarak aldim ama cok arastrdm..su an hepsinden cok memnunmm.duzlestiriciyide 4 sene once yine buradaki yorumlara bakarak aldim..harika bi sey 4 seneden beri kullaniyorum plakalarina hicbir sey olmadi hala ilk gunku gibi dumduz yapioo ve herkes hayran kaliyo:):) markasi philips HP 4667 salonstraight PRO XL ..genis plakalari var harika otesi bi kere bence ince plakali asla almayin cok ugrastirir kalin plakayla kisa surede isiniz bitio..cokk seviyorum duzlestiricimii:teytey::teytey:

-tatlicadiarzu-kızzlarr bana yardım edinnbgn teknosaya gittim remigtona baktım kalın plakalı olanlarına bnm saçlarım hemen bozuluyor braun war bende satin iyon ama3 sene olacak artık hiç memnn diilim bierde ben öyle 200 dercelerde hiç kullanmdım yıprattı ztn saçlarımı 180 dereceddene almalıyım kalın plakamı ince plakamı marka ne olmalı lütfen artık hergün düzlestirmek istemyrm saçlarımısenağlamaturkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…