Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Remington S1009 syahat tipi saç maşası hakkında bilgisi olan varmı ben çantamda taşıorum düzlştrcilrmi bu dzlştrici katlanıomuş ayrıca ince görünüo maşa gbide kullnblrm çok işlevli çabckta ısnıo ama iyimdr acba çokda uygun yeni kullnıcym 100msja ulaşmdğmdn lnk eklymiorm

Arkadaşlar merhaba teknosadan babylıss mp88e saç düzleştirici almaya karar verdim ürünü kullanan veya bilen varmı birde kampanya var almayı düşünen arkadaşlar babylıss 2319e saç maşası hediyeli fiyat da 139,90 tl size napayım alıyımmı kararsız kaldım

sana tavsiyem kesinlikle al pisman olmazsın

arkadaşlar bende bugün internetten babyliss i pro 230 aldım birazcık saçlarımda denedim çok güzel yaptı bakalım ilerleyen günlerde nasıl olacak saç düzleştirici ile bukle yapmayı bilen varmı
yardımcı olurmusunuz

internetteki alışveriş sitelerindeki yorumlara bakıyorum ama fiyat kalite konusunda kararsız kaldım. remington ve braunun bi ürünü arasında 10 tl fark var ama braunu kullananlar çok fazla ve çoğunluğu çok memnun remingtonu kullananlarda öyle ama kullanan sayısı az. karar veremedm hangisini alsam acaba CADIARZU

bende braun saç düzleştırıcısını kullanıyorum çok memnunum düşük derecede bıle etkisini görüyorum 1 senedir kullanıyorum

bende philips almayı istemiştim ama eşim babyliss almış saçlarım uzun düzleştiriciminde eni ince ama gayet memnunum hemen ısınıyo 10 dereceye kadar ayarı var... tavsiye edebilirim a.s

bende bugün remington kalın plakalı aldım. taktım denedim mükemmel kesinlikle tavsiye ederim cok kısa sürede ısınıyor ve üç geçişte dümdüz yapıyor. yalnız saçlarım ince telli ve seyrek buna rağmen neden kalın plaka aldım bilmiyorum sanırım zamandan tasarruf etmek istedim =) pişmanda olmadım değil ama yapacak bişey yok artık sanırım :)

arkadaşlar ben de şu ana kadar hiç düzleştirici vs almadım o yüzden pek fikrim de yok markalarla yada modellerle ilgili.. şimdi benm istedigim hem düzleştirici hem de sac sekillendirici olanlardan en kaliteli marka ve modeli rica etsem yazar mısınız ? genelde braun ismini fazla duyuyorum çevremde ama emin değilim iyi midir vs bi de bunların kaç çeşit modeli var hangisini almalıyım ?

ben rowentanın maşasını aldım fakat hiç memnun kalmadım. pahalı değildi aldığımda ama.. geçen gün philips in düzleştiricisini aldım gayet memnunum çabuk ısınıyo iyon özelliğide war. Arkadaşlar remington un maşasını kullanıyor gayet memnunlar bende denedim kesinlikle ben kendiminkiyle yapıyorum yarım saatte sönüyo ama onunla akşam yaptık ertesi gün hala duruyodu. braun kullanmadım ama iyi marka. braun philips remingtona bak bence:)

bende sonunda aldım felix fl 572 memnunum ama uzun saçlar memnun kalırmı bilemem

bende philips hp salon straight 8350 kullanıorum memnunumlcd ısı ayar göstergeli ısısı 140-220 derece seramik kalın plakalı olduu içn 10 dkda düzleştiriyorum

bende philips hp salon straight 8350 kullanıorum memnunumlcd ısı ayar göstergeli ısısı 140-220 derece seramik kalın plakalı olduu içn 10 dkda düzleştiriyorum

elektırıklenme oluomu canım
bıde ıslak sacamı yapıosun

Dün YKM'ye remington almaya diye gittim fakat satıcının aşırı ısrarına dayanamayıp braun es3 aldım.Saçlarım aşırı gür,kalın telli ve kuru..Eve geldiğimde çok şüphelerim vardı,hata mı ettim bunu almakla diye..Kullandım ve gerçekten memnun kaldım.Bu sabah yataktan kalktıktan sonra aynaya baktığımda da saçlarım hiç bozulmamıştı..Umarım performansını zamanla yitirmez...

Merhaba kızlar bende düzleştirici alcam markası remington olcakta hangi modeli kullanlardan yardım istiyorum cevaplarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…