Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kızlar bende düzleştirici alcam markası remington olcakta hangi modeli kullanlardan yardım istiyorum cevaplarınızı bekliyorum

remingtonun son bir ürünü çıkmş aşırı güzelmş teknosadaki satış elemanı baya bi övmüştü üstelik içnde nsl düzleştirilio düzleştiricide nsl maşa nsl kıvrım saçlar yapıo bunların dvdside varmş almanı öneririm

elektırıklenme oluomu canım
bıde ıslak sacamı yapıosun

kuru saça uyguluyorum elektiriklenme yapmıyor saçım ince telli hafif dalgalı 10 dkda dümdüz oluo saçım zamandan tasarruf yapmak içn kalın plakalı almştm ben..

Rowenta supremium ionic kullanıyorum, 1,5 sene önce çeyizime almıştım, sürekli kullanıyorum, çok memnunum..

kızlar ıslak sacamı uyguluosunuz

canım zaten ıslak saç uygulamayı bence deneme sanırım saatlerini alır bide saçın uzunsa :)) kuru iken hem daha çabuk düzleşir hemde kabarmaz ben bazen hafif nemli saçıma yapıyım diyorum walla düzleştiriciyi saçıma 2-3 sürmede bonus gibi olunca delikafadulden mecburen bi sonraki güne kalıyo fönle kuruttuktan hemen sonrada düzleştirmeye kalkınca kabarıyo saçlarım..:hulya:

benımde dalgalı sacım var fonle kurutunca kabarıo sınır oluomm

saçlarınızın kabarmaması için isterseniz iyon özellikli düzleştirici kullanın yada saçınıza duştan çıkınca durulanmayan bakım spreylerinden kullanın saçlarınız yatışır kabarmaz elektiriklenmez

organıx ın elektırıklenen saclar ıcın urunu var ama 38 lıraydı

ben kuaförümden aldım bir ürün saçı onarıyor elektiriklenmesini ve kırılmasını önlüyor 8 tlye almştm..birde gliss kullanıyorum turuncu şişedeki saç onarım spreyi durulanmıyor oda kokusu çok hoş

ben geçen yıl philips 8350 almştm kalın plakalı zamandan tasarruf ediim diye kalın aldım şimdi pişmanım keşke iyon özellklimi alsaydm diyorum hala düzleştiricimn taksidinide ödüyorum..philipsin 8361 pro keratin özelliği çıkmş 150 tlye ondada gözüm kaldı :S:S

kızlar sizce dönen fırçalı modeller nasıl ?
remingtonun da var sanırım..
kullandınız mı hiç ?

tamam sekerparemm tsk ederımm hayatımmm
ben hala alamadım ama
ıyısı olsun ıstıorummmm bı turlu karar verıp alamadımm

Remington 3x ceramic saç düzleştiricisini aldım çok çok memnundum ancak nedense kısa sürede bozuldu sonrasında rowenta ultima ionic aldım buda gayet iyi ama iyon özelliği bitti sanırım ilk aldığımdaki gibi değil
dün kuafördeydim saç maşası ütüden farksız dedi.. Fön aletiyle yapmak lazımmış. Gerçekten maşayla yaptuığımda kuaförün yaptığı kadar doğal ve parlak durmuyor

canım remingtonun servisine gönderince yenisini veriyorlarmış..garanti süresi 2 yıl tabii, süreyi aşmadıysan..

philips hp8350 geniş plakamı yoksa philips pro keratin 8361 ince plakamı daha iyi???

bendfe braun satin heir colour aldım şuan için güzel şlk düzleştiricimde braundu ilk çıkan oda çok iyidi 4 yıl kullandım çook abartılı bi yıpranma olmadı

benim sacım da hafif dalgalı ama yinede düz olsun istiyorum düzleştirici kullanıyorum kuaförde çekilen fönler hoşuma gitmiyo düzleştrici daha düz yapıyo diye düşünüyorum uçları dalgalı düzleştiricimin markasını merak etdiyseniz
'' philips 4667 straıght pro xl saç düzleştirici '' Bulunamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…