Merhaba kızlar bende düzleştirici alcam markası remington olcakta hangi modeli kullanlardan yardım istiyorum cevaplarınızı bekliyorum
elektırıklenme oluomu canım
bıde ıslak sacamı yapıosun
kızlar ıslak sacamı uyguluosunuz
canım zaten ıslak saç uygulamayı bence deneme sanırım saatlerini alır bide saçın uzunsa :)) kuru iken hem daha çabuk düzleşir hemde kabarmaz ben bazen hafif nemli saçıma yapıyım diyorum walla düzleştiriciyi saçıma 2-3 sürmede bonus gibi olunca delikafadulden mecburen bi sonraki güne kalıyo fönle kuruttuktan hemen sonrada düzleştirmeye kalkınca kabarıyo saçlarım..:hulya:
saçlarınızın kabarmaması için isterseniz iyon özellikli düzleştirici kullanın yada saçınıza duştan çıkınca durulanmayan bakım spreylerinden kullanın saçlarınız yatışır kabarmaz elektiriklenmez
kızlar ıslak sacamı uyguluosunuz
tatlımcım , ıslak saça uygulamak için remingtonun farklı modelleri var..normal düzleştiriciyi ıslak saça uygulama hemi, sakıncası vardır belki :)
bir de ıslak saça uygulayınca saç daha çok kırılıyor..
Remington 3x ceramic saç düzleştiricisini aldım çok çok memnundum ancak nedense kısa sürede bozuldu sonrasında rowenta ultima ionic aldım buda gayet iyi ama iyon özelliği bitti sanırım ilk aldığımdaki gibi değil
dün kuafördeydim saç maşası ütüden farksız dedi.. Fön aletiyle yapmak lazımmış. Gerçekten maşayla yaptuığımda kuaförün yaptığı kadar doğal ve parlak durmuyor
canım remingtonun servisine gönderince yenisini veriyorlarmış..garanti süresi 2 yıl tabii, süreyi aşmadıysan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?