Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Remington s9500, Remington s8002, Remington s5520, Braun es2 ve Braun satin hair 7 düzleştiricileri arasında kaldım. İçlerinden herhangi birini kullanan varsa yorum yapabilir mi?

bende de braun var çok önerilen bir marka olduğu için almıştım seneler evvel ama beklediğimi bulamadım arkadaşımda da var o da aynı şeyleri söylüyor çok iyi düzleştirmiyor ya bizim saç yapımız müsait değil ya da makina gerçekten iyi değil tam çözemedim.

Remington s9500, Remington s8002, Remington s5520, Braun es2 ve Braun satin hair 7 düzleştiricileri arasında kaldım. İçlerinden herhangi birini kullanan varsa yorum yapabilir mi?

1 aydır remington s9600 kullanıyorum internetten aldım.

9500 almıştım satıcı o yok üst modelini s9600 ü göndermiş

azklasın iade edicektim.iaede etmeden bi deniyim dedim

o gün bu gündür kullanıyorum, saçlarım bir seferde dümdüz.

kesinlikle bunu al internette daha ucuza bulursun

n11 de 165liraya satılıyordu ben 129 dan aldım.

uygun bulursanız hiç kaçırmayın

remington s9600 en iyisi altıncı düzleştiricim.

Babyliss sac şekillendirme seti almistim bundan birkaç ay önce, içinde duzlestirici maşa tost aparati vs var ama sıcakligi yeterli gelmiyor istediğim verimi alamadim. Simdi philips İn sac düz kestiricisi bu aldim tavsiye ederim

Bu arada benim sacim elektriklenip kabariyor bazen, buda kurumadan kaynaklanıyor muş, philips sac duzlestiricisi elektriklenme yi de onledi

Ya bi yanlış yaptım ben galiba Saçlarımı normalde düzleştiren biri değildim fakat bugün ilk kez nemliyken düzletirdim ya bi sorun olur mu acaba?

nemli saça uygun düzleştirici kullanmalısın, ben bir ara remington 82 ile başlayan bir model kullanmıştım tam modelini hatırlamıyorum.onun üzerinde hava delikleri vardı alırken satıcı özellikle nemli saç için bu deliklerin olduğunu söylemişti.her zaman nemliyken yapmıyordum ama nemliyken işe yarıyordu.interntten baktım bu şekilde hangi marka var diye babyliss st89 ve remington s7200 bu özellikteymiş.

ha bu arada belirteyim ıslakken kesinlikle kullanmayın saç resmen yanıyor coss diye.havluyla iyice kurula canım saçını.kurutma makinesine gerek kalmıyor.özellikle yazın çok pratik işin çarçabuk bitiverir

Saç düzleştiricim elim bir kaza sonucu kırılınca yeirne Remington Keratin therapy aldım, başarılı...

Braun kesinlikle çok iyi 6 yıldır sorunsuz kullanıyorum

merhaba arkadaşlar bende saç düzleştirici alacağım fakat karar veremedim.saçlarım ince telli ve dalgalı. Remington s6500 ile s 9500 arasında kaldım kullanan arkadaşlardan rica etsem öneride bulunabılırler mi?

Benim saçlarımda ince telli ve düz hemde baya düz bende saç şekillendirici almak istiyorum ama saçlarım çok düz olduğu için çabuk sonmeyecek güzel bisey olu istiyorum. Yorumlarddn yola çıkarak babyliss veya remington arasinda kaldi m. Acaba hangisi daha iyi ve hangi modelini önerirsiniz ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar öncelikle merhaba.

Ben de saç düzleştirici alacağım ama bir türlü karar veremedim. Buradaki yorumları da az çok okudum, birkaç model arasında kaldım..

Saçlarım kalın telli, dalgalı ve uzun. Geniş ya da normal plaka olması çok önemli mi? Yoksa saçlarım uzun olduğu için geniş plakalı olanlara mı bakmalıyım?
Benim arasında karar veremediğim modelleri aşağıya yazdım.

Geniş plakada: 1) Philips HP8346 Care Serisi ve 2) Philips HP8350 Salon Straight Pro XL
Normal plakada: 3) Philips HP8361 Keratin ve 4) Philips HP 8363 Jojoba

Saçları benim gibi olan ve bunlardan herhangi birisini kullanan varsa lütfen cevap yazsın.. :44:

Son düzenleme:

Saç tiplerimiz aynı gibi.İclerinden sadece bir tanesi bende var o yüzden tek onun hakkında yorum yapabilirim :) "hp 8361" şimdi doğruyu söylemek gerekirse tek geçişte düzlük imkansız.Ben saçımın yıpranmaması için 180 de yapıyorum.Ama normalde 230 dereceye kadar var yani :) Ya bi de saçını düzleştirdikten 1-2 saat sonra yavas yavas bozuluyor ama ben yaz günü yaptığım için belki de terden falan bozuluyodur tam bilmiyorum

ilk düzleştiricim arzumdu Formina modeli hakkını yemeyeyim 2006-2013 arası kullandım bpzuldu, uğraştırıyordu ama işimi görüyordu. Bozuldu servisine göndermeye değmezdi...

Sonra Fakirin romeosunu aldım. Acil almam gerkeiordu ve bütçem yoktu. O fiyata muhteşem denebilir.

Bu hala bende duruyor ama daha çok kullanabileceğim ve rahat bir şey arayışına girmiştim o sırada remington ın kampanyası vardı maşa ile birlikte onu aldım.

hepsinden önce sinbonun kalın ağızlı tost ta yapan bir düzleştiricisi vardı o nu ne akılla almışım bilmem.

maşaya gelince konusu değil ama yazayım fakirin regna modeli varı onu 2006 dan beri hep kullandım hala kuşşanıyorum veee çok memnunum iyi ki almışım. 25 mm

remintonın yanında hediye edilen maşa da oldukça güzel 19 mm. fakat fırçası ne işe yarıyor anlayamadım aydınlatanilirsiniz.

selam kizlar :) bir süredir duzlestirici arastiriyorum uzun çabalar sonunda remington 9600 modeline karar verdim magazadan satın almak istiyorum ancak hic bir yerde bulamadim internette var ancak. Bugün Teknosa ya gittim kadin bana phlips in jojoba yağlı bir ürününü önerdi sacimda da denedi titresimli güzel bir ürün gibi. kullananlar var mi ne onerirsiniz bu ürünü mü almaliyim yoksa remington internetten mi getirtmeliyim. yada onereceginiz farki bir ürün var mi yardim ederseniz cooook sevinirim

kızlar ben de yıllardır (ki sanırım 10 seneye yakındır) braun kullanıyorum düzleştirici olarak. ama artık ionu falan gitti böyle tıslamıyor bile...
şimdi araştırdım sanırım phillips in pro care keratin saç düzleştirici alacağım. aranızda bunu kullanan var mı? yorumlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…