- Konu Sahibi limonatam
-
- #1.901
Remington s9500, Remington s8002, Remington s5520, Braun es2 ve Braun satin hair 7 düzleştiricileri arasında kaldım. İçlerinden herhangi birini kullanan varsa yorum yapabilir mi?
Ya bi yanlış yaptım ben galibaSaçlarımı normalde düzleştiren biri değildim fakat bugün ilk kez nemliyken düzletirdim ya bi sorun olur mu acaba?
nemli saça uygun düzleştirici kullanmalısın, ben bir ara remington 82 ile başlayan bir model kullanmıştım tam modelini hatırlamıyorum.onun üzerinde hava delikleri vardı alırken satıcı özellikle nemli saç için bu deliklerin olduğunu söylemişti.her zaman nemliyken yapmıyordum ama nemliyken işe yarıyordu.interntten baktım bu şekilde hangi marka var diye babyliss st89 ve remington s7200 bu özellikteymiş.
arkadaşlar ben normalde saçlarıma ütü yaparak düzleştiririm ısısını iyi ayarladıpğım için saçlarım yanmıyordu ayrıyetten bakımınıda yapıyorum zaten. ama bu sıcaklarda ütüleyemiyorum çok bunalıyorum zaten hamileyim çok zor oluyor. bir ara simbo marka saç düzleştirici aldım orda burda dandik küçük mağazalarda alışveriş yerlerinde satıyorlar fiyatıda 10ytl idi. aldığıma çok pişman oldum ütü yaptığımda ki gibi sonuç alamadım nedense ısısı yetmiyor gibime geldi iğrenç bir makinaymış. şimdi şöyle kaliteli düzleştirici arıyorum fiyatı hiç önemli değil saçıma değdirdiğim anda dümdüz kaymak gibi yapmasını istiyorum sizlerin kullandığı yada önerceğiniz bir düzleştirici markası varmı hemen almak istiyorum şimdiden teşekkür ediyorum
Arkadaşlar yok mu bana yardımcı olacak ve bana cevap verecek :18:
Kızlar öncelikle merhaba.
Ben de saç düzleştirici alacağım ama bir türlü karar veremedim. Buradaki yorumları da az çok okudum, birkaç model arasında kaldım..
Saçlarım kalın telli, dalgalı ve uzun. Geniş ya da normal plaka olması çok önemli mi? Yoksa saçlarım uzun olduğu için geniş plakalı olanlara mı bakmalıyım?
Benim arasında karar veremediğim modelleri aşağıya yazdım.
Geniş plakada: 1) Philips HP8346 Care Serisi ve 2) Philips HP8350 Salon Straight Pro XL
Normal plakada: 3) Philips HP8361 Keratin ve 4) Philips HP 8363 Jojoba
Saçları benim gibi olan ve bunlardan herhangi birisini kullanan varsa lütfen cevap yazsın.. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?