- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
-
iyi senin 3 yılmış.bizimki 2 yıl
s 9500 kullanan kızlar,kardeşim de almıştı onun ki acayip kabarmış,dalgalanmış ben görmedim.acaba havalardan mıdır:44: ben 1 gün kullandım düz.sizinde hemen bozulup kabrıyor mu?
s 9500 kullanan kızlar,kardeşim de almıştı onun ki acayip kabarmış,dalgalanmış ben görmedim.acaba havalardan mıdır:44: ben 1 gün kullandım düz.sizinde hemen bozulup kabrıyor mu?
cnm özellikle sana tşk ederim aklımda pek yoktu bu model bakıyodum ama dikkate almıyodum 6500 dşünüyodum iyiki almışım diyorum
Bana da çok yardımın olmuştu canım,teşekkür ederim bu yüzden cidden harika bir ürün..Ben de kullandıuktan sonra ısrarla tavsiye etmeye başladım
karamel sana da teşekkür ederim.bana da çok yardımcı olmuştun.kullananların yorumu çok önemli.bilmeden almamak lazım hiçbirşeyi.dediğin gibi kutusunu atmayalım.fişinde de alım yılı yazınca satıcının dükkanını basarız tüm kadınlar kulübü olarakburadan baya bir müşteri kazandılar.haberleri yok
Dimi ama
Başta ben basarım valla
aaaa benmkinde de öyle yazıyomuşşşşşşşşşşşşkullanma klavuzunda ürün garanti süresi 3 yıldır yazıyor ama garanti belgesiinnde 2 yazıyoooooooo aaaa nasıl iş bu??? kutusunu attımmmm. ama kullanma klavuzunda da yazıyo 3yl diye .
byle şey olurmu hiç??? :O
bende birkaçgün önce aldım 2 yıl yazıyo kutu üstünde 5 yıl diyo anlamadım =)
Merhaba arkadaşlar, yorumlarınızı geçen gün okudum, s9500 almaya karar verdim. dün teknosa mağazasına uğradım fiyatı 199 tl :S Sizin aldığınız siteden baktım alacağım, bir sorun yaşadınız mı ürünle ilgili. Neden bu kadar büyük fark var çözemedim açıkçası.?
bu ne kararsızlıktır bende alsamda kurtulsam artıksaçlarım ince telli, düz, az, hemen yağlanan kötü cinsten çoğunlukla düzleştirmek için kullanacağım ama arada bukle de yapmak isterim doğal olarak. s6500 mı ? 9500? aslında ikisindende memnun kalacağım biliyorum ama acaba saçlarım az ya, dahada hacimsiz yapar mı? nasıl yani sizce yapıştırır mı iyice acaba?? imdaattt...
gg'da 129 du en son tatlım.millet s9500 alıcam karar verdim buraları tavaf ettikten sonra..da şimdi acilen en uygun fiyat hangi sitede onu öğrenmem lazım..fikri olan? hazır karar vermişken
millet s9500 alıcam karar verdim buraları tavaf ettikten sonra..da şimdi acilen en uygun fiyat hangi sitede onu öğrenmem lazım..fikri olan? hazır karar vermişken
gg'da 129 du en son tatlım.
Bende onu düşünüyorum. 129 olan kampanya bitmiş. Şimdi 145 kargo dahil gg da.
sözünü ettiğim yerden verdim sipariş,hadi hayırlısı:18:
Bende cok karasızım Remington,un 2 modeli arasında kaldım ikiside hemen hemen aynı içeriğe sahip
1.Remington S6500 Sleek & Curl Saç Düzleştirici
2.Remington S6500 Sleek&Curl 6 Farklı Şekil Veren Düzleştirici
2.secenekte plakaların kapanmadığı ve ısınınca koplosunun koktuğu söylenilmiş
2 üründe hem düzleştirip hemde bukle yapabiliniyo bu ürünleri kullanıpta böyle sorunlar yaşadınızmı şaçlarım kuru cok değil ama kuru ,ne cok ince telli nede cok kalın telli orta hacimli saclarım var hanğisini alıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?