Saç Şekillendiriciler Saç düzleştiricisinde remington s6500 mü yoksa s9500 mü?

hayır tatlım ... benimki normalde 3 yıl olması gerekiyorr resmi sitesinde böyle yazıyo(s6500) kullanma klavuzunda da böyle yazıyo ... amaaaaaaaaaaa garanti belgesinde 2 yazıyo .
nsl iş be

Valla ben baya kullanıyorum canım..İyi düzleştiremedi mi acaba?
Bir de tabi havalar yağmurlu..

cnm özellikle sana tşk ederim aklımda pek yoktu bu model bakıyodum ama dikkate almıyodum 6500 dşünüyodum iyiki almışım diyorum

rica ederim cnm memnun kalmanıza çok seviniyorum

Bana da çok yardımın olmuştu canım,teşekkür ederim bu yüzden cidden harika bir ürün..Ben de kullandıuktan sonra ısrarla tavsiye etmeye başladım

ne demek cnm memnun kaldığınızı görmek yüzümde gülümsemeye neden oluyor

inşallah hiç gerek kalmaz cnm hiç bozulmasın elim okadar alıştıki onsuz ne yaparım bilmiyorum :44:

Dimi ama
Başta ben basarım valla

cnm kutusunuda atsan elinde fişin olsun inşallah sorunsuz kullanırız

cnm ben düzleştirdikte sonra yıkayana kadar kalıyor bozulmuyor acaba tam düzleştirememiş olabilirmi çok düşük ısıda kullanmışta olabilir inşallah geçici bir durumdur :26:

bende birkaçgün önce aldım 2 yıl yazıyo kutu üstünde 5 yıl diyo anlamadım =)

kizlar bende gecen yil s6500 aldim , cok sik sekillendirici kullanmiyorum ama cok guzel bi urun. garanti suresi olayi aslinda iki yil. ek bi ucret odeyerek onu 5 yila cikartiyorsunuz, bilginizee

kardeşimin kesiminden olabilir.ikimizin de katlı kesim.kardeşim dümdüz hiç hacim istemiyor herhalde.Ama ben memnunum. arkadaşlar çok doğal olmuş yapışmamış,hacimli daha güzel dediler....

özel mesajına cevap veremiyorum mesaj kutun doluymuş, gönderemediğim mesajı burdan ekliyorum, umarım görürsün

canım hiç rahatsız olur muyum, umarım yardımcı olurum ve geç kalmamışımdır. ben 9500 aldım ve gerçekten çok memnunum diğer modellleri bilmiyorum ama yine bana en iyisi benimki gibi geliyor, gerçekten süper kayıyor tarar gibi hemen düzleştiriyor ve bende uzun süre kalıcı.dediğim gibi diğerleri hakkında bilgim yok ama şöyle bir konu vardı bayan güzel açıklamış

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-s...lanabilir-acikliyorum-detayli-yarariniza.html

ben yine de ince telli uzun saçlarına benimkini tavsiye edeceğim, inciden yapılıp çok güzel kayması 2 sürmede dümdüz yapması , kolay bukleler yapması ile... hala çok içime sinerek yapıyorum ve almışken en iyisini aldığım için çok memnunum, emin ol remingtonun hepsi güzeldir ne alırsan al memnun kalacaksın

Merhaba arkadaşlar, yorumlarınızı geçen gün okudum, s9500 almaya karar verdim. dün teknosa mağazasına uğradım fiyatı 199 tl :S Sizin aldığınız siteden baktım alacağım, bir sorun yaşadınız mı ürünle ilgili. Neden bu kadar büyük fark var çözemedim açıkçası.?

ben sorun yaşamadım canım alabilirisin bence

Alışverişi bir kaç dakika önce yapmış bulunuyorum. (S9500) İnşallah kısa zamanda elime ulaşır ürün
Benim alıp da kullanmadığım philips marka bir düzleştiricim var.. Bir kaç kez kullanmışımdır, ancak saçın üzerinden çok defa geçmek gerekiyor ve saçım yanıyor doğal olarak.. İnşallah remington da aynı şeyi yaşamam..

arkadaşlar bütün yorumlara dayanarak s9500 almaya karar verdim şimdi alıyorum
tek tereddütüm umarım s6500 kadar iyi bukle yapıyordur çünkü ben hem bukle yapmak hemde düzleştirmek istiyorum.elime ulaşıp kullanınca umarım sizler kadar memnun kalırım.yorum yapan tüm arkadaşlara içtenlkle teşekkür ediyorum:)

bu ne kararsızlıktır bende alsamda kurtulsam artık saçlarım ince telli, düz, az, hemen yağlanan kötü cinsten çoğunlukla düzleştirmek için kullanacağım ama arada bukle de yapmak isterim doğal olarak. s6500 mı ? 9500? aslında ikisindende memnun kalacağım biliyorum ama acaba saçlarım az ya, dahada hacimsiz yapar mı? nasıl yani sizce yapıştırır mı iyice acaba?? imdaattt...

canım ben de çok kararsızdım, en sonunda s95oo'da karar kıldım şimdi çok memnunum.. yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.. benim de saçlarım ince telli, düz, az sayılır seninki gibi ama en düşük 150 derecede bile yapsam dümdüz oluyor, bir kere geçmek yeterli oluyor. ayrıca hacmini de almıyor saçın, kafana yapıştırmıyor.. çok güzel bukleler de yapabiliyorum.. sana da tavsiye ederim...

millet s9500 alıcam karar verdim buraları tavaf ettikten sonra ..da şimdi acilen en uygun fiyat hangi sitede onu öğrenmem lazım..fikri olan? hazır karar vermişken

Bende cok karasızım Remington,un 2 modeli arasında kaldım ikiside hemen hemen aynı içeriğe sahip
1.Remington S6500 Sleek & Curl Saç Düzleştirici
2.Remington S6500 Sleek&Curl 6 Farklı Şekil Veren Düzleştirici
2.secenekte plakaların kapanmadığı ve ısınınca koplosunun koktuğu söylenilmiş

2 üründe hem düzleştirip hemde bukle yapabiliniyo bu ürünleri kullanıpta böyle sorunlar yaşadınızmı şaçlarım kuru cok değil ama kuru ,ne cok ince telli nede cok kalın telli orta hacimli saclarım var hanğisini alıyım..

remington 9500 al bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…