Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Fiberi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Saç Fiberi

Saç fiberi lifleri leke yapmaz ve bırakmaz. 4 - 5 cm yakınlıktan bakanın bile fark etmesi söz konusu değildir. Fiber içindeki keratin lifleri saçınızla o kadar mükemmel bir uyum sağlar ki saçınıza keratin liflerini uygulamış olduğunuzu bilen birinin bile bu lifleri ayırt etmesi imkansızdır. Saç Fiberleri saçınızı saniyeler içinde gürleştiren özel keratin lifleridir.Formüllerinde yer alan keratin , saçın doğal proteinidir.İçlerinde, küçük, mikrolifler halinde keratin molekülleri vardır.Kutusunu sallayarak seyrek saçlı bölgeye döküldüğü zaman, bu moleküller, statik enerji ile yüklenir ve saç tellerinizle birleşir. Saniyeler içinde dolgun saçlara kavuşursunuz.

$sac_fiberi.webp

evet konu sahibine katılıyorum bende saç fiberi kullanmaktayım bununla ilgili bir yazıda paylaştım gerçekten fiberin hiç belli olmaması bir mucize gibi fixplant kullanıcısyım saç fiberi kullanmak isteynlere tavsiye edebilirim

bende fixplant kullanıcısıyım gerçekten bir mucize gibi yani saçım dökülmemiş gibi sanki hiç saç fibberi kullanmıyor gibiyim okadar doğal duruyor.uzun bir süre çok çektim saç dökülmesi sorunu piskolojimi bozmuş gibiydi fakat fixplant piskolojimide saçımıda düzeltti::):):):)

ben ayrıntılı anlatıyım fixplant toppik gibi bir tozdur sunu söyleye bilirim toppikten daha iyi çap olarak daha ince ve daha güçlü tutunuyor.açık olan bölgeye uyguluyorsun ve doğal bir saç görüntüsü veriyor fixplant.com yada saç fiberi.com dan da araştıra bilirsin

ben ayrıntılı anlatıyım fixplant toppik gibi bir tozdur sunu söyleye bilirim toppikten daha iyi çap olarak daha ince ve daha güçlü tutunuyor.açık olan bölgeye uyguluyorsun ve doğal bir saç görüntüsü veriyor fixplant.com yada saç fiberi.com dan da araştıra bilirsin

Bu konu uzun zamandir bos ama hala kullanan var mi merak ediyorum.

evet konu sahibine katılıyorum bende saç fiberi kullanmaktayım bununla ilgili bir yazıda paylaştım gerçekten fiberin hiç belli olmaması bir mucize gibi fixplant kullanıcısyım saç fiberi kullanmak isteynlere tavsiye edebilirim

canım ayrıntılı bahsedermisin değer mi aldııgmıza ? benim sadece dipleri değil kendi de az saçlarımın sadece diplerinde etkili oluyor uçlarına sıakmıyoruz tabii değil mii

bu ürünün sürekli kullanıcısıyım senede takriben 3-4 şişe kulanıyorum ürün toz halinde seyrek olan kısma bu tozu serpiyorsun ve yapıştırıcısı var sıkıyorsun. saçında 2-3 gün kalıyor yakından beli olmuyor. fiyatı 75 lira (siprey dahil) en güvenilir markalar TOPPİK ve Fixplant ama bu ara topiğin sahtesi çok fiyatıda daha pahlı. ben fixplant kulanıyorum tavsiyede ederim.

merhaba arkadaşlar bende fıxplant kullanıyorum cok memnunum hepinize tavsiye ederim....

Topik ve Luis Bien kullandım. Tercihim kesinlikle luis bien den yana olur. Kadınlarında saç problemi var!

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X