Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış SaçlarSaç gözeneklerini açmak için ne yapmalı?
ayda bır veya ıkı kez 2 yemek kasıgı sampuana bır o kadar karbonat katıp sacınızı bununla ıyıce yıkayın ve son durulama suyuna elma sırkesı kullanın bundan ıyı cozum yok bence
arkadaşlar çoook uzun süredir saçlarım dökülüyor.geçenlerde eczaneye gittim ve saçıma bi aletle bakıp saç gözeneklerimin kapalı olduğunu bu nedenle hava alamayıp döküldüğünü söyledi ve bi şampuan tavsiye etti ben de aldım.merak ettiğim bu gözenekleri doğal yollarla nasıl açabiliriz?nane ve biberiyeyi duydum kaynatıp suyunu saça sürmek iyi geliyomuş.başka bi önerisi olan var mı acaba?
Eki Görüntüle 2139602
Eki Görüntüle 2139602
Merhaba aynı sorun bendede vardı internette bi ürün buldum önce tereddüt ettim ama bi deneyeyim diye aldım gözenek açıcı serum mus kullanıyorum işe yaradı saçlarım dökülmüyor artik. İse yarayınca bende setini aldım tekrardan.. sanada tavsiye ederim istersen bi bak lore keratin diye bi marka .....