- 4 Aralık 2017
- 1.061
- 619
- 38
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
-
İğrenç gibi geliyor ama aslında değil ve şuan saçlarım hem uzadı hem gürleşti çok yıpranmıştı bence denemelisin sonuclar mükemmeliliği ben hiç deneyemedim ya iğrenç geliyor düşüncesi
saçlarım da çok cansız aslında ihtiyacım var. uf
İğrenç gibi geliyor ama aslında değil ve şuan saçlarım hem uzadı hem gürleşti çok yıpranmıştı bence denemelisin sonuclar mükemmel
Evet kasaptan alınıyor . Dondurucuda durdugu sürece bir sıkıntı olmuyor. İliği bir kaseye koyup benmari usulu eritiyoruz diğerlerinide karıstırıyoruz ama eger ilik bulamazsan bemiks bephanten evigen üçlüsünü mutlaka kullan eger imkanın varsa hepsini uygularsan daha faydalı zaten bir kaç yapmada bile farkediyor :)tarifi nası tam olarak? kokusu var mı bi de ben çok hassasım. kasaptan mı alıyoruz iliği? kaç gün dayanıyor? ne çok soru sordum :)
Evet kasaptan alınıyor . Dondurucuda durdugu sürece bir sıkıntı olmuyor. İliği bir kaseye koyup benmari usulu eritiyoruz diğerlerinide karıstırıyoruz ama eger ilik bulamazsan bemiks bephanten evigen üçlüsünü mutlaka kullan eger imkanın varsa hepsini uygularsan daha faydalı zaten bir kaç yapmada bile farkediyor :)
Yok o üçlüye sıgır iligini katıp birazda çörekotu yagı ve sarmısagı zeytinyagına koyup biraz bekledikten sonra o yagdanda katarsan süper olur zaten yag sarmısagın kokusunu alıyor sonrasında kafanı strecle sarıp poset geçir ben öyle yapıyorum bir ay olacak saclarım bayagı uzadı ve kendine geldi gürleştide :)) iki güne bir yapıyorum normalde haftada bir de ben biraz abarttım ama iyikide abartmışım
Aa birde unutmadan yıkarken kokusu gitmesi için lavanta ve menekse yagı ayrıyetten sampuana çam terebentinle yıkıyorum en son çıkarkende sirke döküp çıkıyorum biraz zahmetli oluyor ama değdi :)o üçlüyü eskiden kullanırdım ben çok iyi gerçekten. hatta elimde var baya tekrar kullanayım iyi hatırlattın canım sağol. ben bu sığır işini bi gün deneyeyim bakalım yumurta maskesi yapınca kusmuştum ondan beri korkuyorum böyle şeylere
Güzel olur ben memnunum bayaben de bu küre başladım bir kez yaptım ... umarım sonuçları güzel olur
Çünkü baska türlü erimez iligi kaseye kaseyi sıcak su dolu tavada kısık ateste eritiyorum böyle olması lazım oyuzdenSığır ilgini nasıl yapıyorsunuz anlamadım. Neden kaseye koyup eritiyorsunuz yanı dağa ince nasıl bir işlem yapıyorsunuz
Rica ederimHmm şimdi anladım ben kaseyi tavaya koyduğunuzu bilmiyordum. Teşekkür ederim.
inş güzel olur...2 ay yapacağım bu kürü, saçımın fotosunu da çektim. .karşılaştırma yapabilmek içinGüzel olur ben memnunum baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?