Saç Kesim Şekilleri saç kesimi hakkında yardım

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

buse_04

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2010
27
0
36
İstanbul
Ben 18 yaşındayım.Sonunda saçlarımı kestirmeye karar verdim, ama nasıl kestireceğimi bilmiyorum.Şuan saçlarım uzun ve artık sıkıldım.Alnım açık 8cm kahkül de kestirmeyi düşünüyorum,bıktım artık saçımı topladığımda alnımın kabak gibi meydana çıkmasından kahkül çeşitleri ile ilgili pek bilgim yok resimlerle örnek gösterirseniz sevinirim yaşımada uygun olması lazım, hem ortada hem de yanda kullanmak istiyorum.Saçımıda kahküle uygun kestireceğim ama nasıl bir model bilmiyorum.Önerilerinizi bekliyorum .Şimdiden teşekkürler birde saçlarım dalgalı ama çok değil ve kalın telli .Saçımı yarın kestireceğim acil cevaplarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
Ne kadar kısa düşünüyorsun bilmiyorum? Ama hemen sana perçemli sevdiğim bir modeli yolluyorum ilk olarak =)

çene hizasıyla omzumun altında olabilir aralık olarak ama perçem düşünmüyorum hep perçem kullandım zaten

Son düzenleme:
hilary duff ve anne hathaway in kahkül modellerini paris hiltonun saç modeli beğendim ama paris hiltonun baya kısa geldi o kadar kestiremem heralde ama anne nin kahkülü ve 5 katlı omuz altında kestirsem nasıl olur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…