Saç Şekillendiriciler Saç Köpüğü tavsiyeleriniz?

perçemi denemek isterim marketlerde satılıyor mu başka kullanan arkadaşlar var mı perçemle ile naturel arasında kaldım::

Kızlar benim de bir sorum olacak:
aradım taradım bulamadım, ben dalgalı saçımı kıvırcık yapMAyacak ve ıslak göstermeyecek bir köpük arıyorum.
var mı bir bilen???

Son düzenleme:
sacıma masa yapıyorum ama bır saate fıss sonuyorlar sonmekden de kotu acılıyor buklelerım kopuk kullanmak ıstıyorum fakat kopugude nemlı saca uygulamak gerekıyo kuru saca uygulandıgında masanın yakma rıskı var dıye bılıyorum .ancak sole bı problemım var ; nemlı saca kopuk uygulasam bıle ben dırek masa yapmaya baslamıyorm .dagınık olmasın dıe fon cekıp dusletrıyorm sonra masa yapımına baslıyorm .ee pekı kopugu nsl kullancam ben masa yapımına gecen kdr kopuk etkısını yıtırmezmı.acaba fonlenms sacıma kopugu sursem ole yapıma baslasam yakarmıyım saclarımı ?

ilk defa köpük aldım, taft marka ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum. nemli saçıma sürdüm her yere eşit dağıtacak şekilde, sonra kurumasını bekledim,
düzleştiriceyle düzleştireceğim için ıslak saçımın kurumasını bekledim. ama kuruduğunda çok sert oldu. düzleştirici düzleştiremedi, saçmasapan bir şey oldu.
maşa yapayım dedi o da olmadı çünkü saçım kazık gibiydi. nasıl kullanıcaz bu mereti yahu? :44:

kımse bılgı vermıyor.sadece hangı urunu kullandıklarını belırtmısler. ben de kuru saca kopuk uygulayıp sonra masa uygulasam acaba sacı yakarmıyım dıye sordum ama ,yok kımse cvp vermemıs .bu kullandıkları kopuklerden memnun olanlar aslında nasıl kullanıldıgını bılırler .ama sadece hanı urunu kullandıklarını belırtmek yeterlı olmus .

Loreal Curl Power dalgaları belirginleştiriyor...Schwarzkopf Marka saç köpüklerinde ise sertleştirme durumu üzerinde işaretlenmiş 1 den 5 e kadar rakamlarla verilmiş oraya bakarak sert ve ya yumuşak tutan seçilebilir...

Fruit Kicks saç köpüğü gibi hayatımda güzel bir ürün kullanmadım ben,kırmızı olan müthiş saçı dolgunlaştırıyor ,kokusu ayrı güzel.deneyin kızlar pişman olmayacaksınız

Son düzenleme:
Ben de akat kullanıyorum ve memnunum . Hem fiyatı da çok uygun . Hemen de bitmiyor, 2 ay felan gidiyor bana her gün yaptığım halde.

ben taft cashmere touch mega güçlü kullanıyorum. çokta memnunum :) saçlarım çok kıvırcık gür ve kalın telli onlarla baş edemiyordum ama bu köpük muhteşem yaptı saçlarımı parıl parıl parlıyorlar sert olmuyor yapış yapış olmuyor canlı ve bakımlı görünüyor en güzel yanıda kabarmıyorlar şekli hiç bozulmuyor :))

taft'ın siyah kashmir olanı güzel denemiştim ama ben senelerdir taft'ın yeşil olanını kullanıyorum saçlarım kıvırcık ve gür olmadığı için ve memnunum..

maşayı uyguladıktan sonra köpük sür bence ..
köpüklü saça maşa yaparsan makineyede zarar verebilirsin

merhaba ben loreal taft vs bir sürü ürün kullandım hepsi de orta dereceydi. en memnun kaldığım ise amway marka saç köpüğüydü. gerçi amway marka değil avon gibi bir şey. saçım köpüklüylen kuaföre gitmiştim o bile bu köpük markası ne? çok kaliteli demişti saçımı yıkarken.. daha sonra amway satış temsilcisi bulamadım ve alamadım unuttum gitti şimdi konuyu görünce aklıma geldi.

akatın saç köpüğü iğrenç kokmuyor bi de hobby saç köpüğü nasıl kızlar şöyle kıvırcık dalgalı saçlarımı bonus yapıcak bi köpük yok mu?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…