Saç Şekillendiriciler saç maşası boyutlarını resımlı tartışalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayşül
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kesinlikle 32 lik almalıyım..:52:

bende 19 luk var ama saçlarım çok uzun kalın dalgalar da hoşuma gidiyor..19luk çok uzun saçta hoş olmuyor bence..telefon kaplosu gibi...
:9:

Telefon kablosu mu :D öldüm gülmekten:60:
Yok kız kalın almayı denedin mi yada çok ince ince alıp birbirine geçirmeyi denedin mi?? Ben genelde böle yaparım saçlarımın resmini ekledim bir önceki sayfaya bakabilirsin..Senin de mi böle oluyor yapınca??Yoksa daha ufak dalgalar mı ?

asi_melekk benim saclarim uzunda dahada uzun olmasi gerek daha daha güzel gözükmesi icin:34: sinamekiyi yapiyordum bir süre önesine kadar ancak sinamekim bitti o olmadanda olmuyor.Ama saclarim yinede cabuk uzuyor sabretmem gerek azcik :8: önerin icin tsk ed ayrica :71::54:

Benimde bitti almaya da üşeniyorum kaç haftadır almaya çıkıcam diyorum :60:

Telefon kablosu mu :D öldüm gülmekten:60:
Yok kız kalın almayı denedin mi yada çok ince ince alıp birbirine geçirmeyi denedin mi?? Ben genelde böle yaparım saçlarımın resmini ekledim bir önceki sayfaya bakabilirsin..Senin de mi böle oluyor yapınca??Yoksa daha ufak dalgalar mı ?

evt aynen telefon kaplosu gibi...:52: :60:
resmini gördüm 19 lukla yapmışşsın ve istediğim görüntü değil maalesef..benimkiler de öyle oluyor dağıtıp karıştırınca bi yere kadar ama 25 ya da 32 liğin verdiği dalga bi başka güzel oluyor..:16:
resim bulursam eklerim...

ilk sayfalarda arkadaşın biri 19 lukla 25 liğin farkını göstermiş mesela..

$uoiuo.webp

ve 19 luk hakkaten telefon kaplosu gibi :1: ama 25 lik daha
doğal ve güzel su dalgası gibi..ben 32 lik almayı düşünüyorum ama hemen
sönmesinden endişeleniyorum..:18:

Son düzenleme:
ilk sayfalarda arkadaşın biri 19 lukla 25 liğin farkını göstermiş mesela..

Eki Görüntüle 112523

ve 19 luk hakkaten telefon kaplosu gibi :1: ama 25 lik daha
doğal ve güzel ben 32 lik almayı düşünüyorum ama hemen
sönmesinden endişeleniyorum..:18:

32lik her saçı tutmuyo gerçekten de cnm :/ Umarım saçların tutar..
Burdaki 19luk çok incce amaaa :S benimkisi o kadar olmuyor 25lik gbi oluyorr herkes 25 sanıyor.Saçlarım çabuk salıyor kendini o yüzden büyük görünüyor buklelerim.

arkadaşlar geçen gün tefal mağazasında Rowenta CF6510 saç maşası gördüm. satıcı çok övdü ama ben pek anlayamadım kullanma fırsatıda olmadı. saçı maşa kısmına otomatik sarıyor dediler tecrübeli arkadaşlar bir bakarmısınız

Eklentiler

• $maşa.webp
    $maşa.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 127

bn çooook memnunum :) lcd ısı ayar göstergesinin olması avantaj ztn bende 160da yapıyorum saçlarımı kalıcı durması içnde sprey sıkıyorum çok hoş oluo birkaç saat gçnce görünümü biraz düşüo daha güzel görünüo günlerce dayanıo saçlarım :)

saçları yıpratıyormu acaba kullandığın maşa?

:84:
kızlar bende yaklaşık 7-8 aydır hangi maşa daha iidir acaba diye araştırıp durdum. nerdeyse forumda okumadıgım konu kalmadı bunla ilgili :) babayliss ve remington arasında kalmıştım. bir de tabi 19 mm 25 mm meselsi var. bi türlü karar veremedm. bi çoğumuz gibi bende düğün saçı istemiodum yani. doğal dalgalar olsun abartı olmasın fln. en sonunda bugün remington CI 76 modelini aldım. çok fazla koruması var gibi geldi bana teflon, tourmoline ve seramik 3ü bi arada. güzel yapmasının yanında sacı yakmaması da önemliydi bnm için. bugün denedm. 19 mm olmasına ragmen gayet doğal dalgalar oldu bende kalın tutamlar almak bunun için yeterli sanırım. fazla özenmedim saclarımı tokayla toplamadım bile ama coook ama coook begendm. bence remingtona güvenebilirsiniz..

günlerdir site site forum forum maşa araştırıyorum
ben de aynen sizin gibi düşünüyorum yani saça zarar vermemesi çok önemli benim için düzeleştiricim remington maşayı da belki remington alırım karar vermedim henüz ilk önce 19 luk mu 25 lik mi almalıyım ona karar verebilmeliyim.bir de araştırmalarım sonucunda wigo ve fonex marka maşalara ulaştım onlar da iyi gibi
ama remingtonun koruma faktörleri daha fazla şaşırmış durumdayım :15:

:84:
kızlar bende yaklaşık 7-8 aydır hangi maşa daha iidir acaba diye araştırıp durdum. nerdeyse forumda okumadıgım konu kalmadı bunla ilgili :) babayliss ve remington arasında kalmıştım. bir de tabi 19 mm 25 mm meselsi var. bi türlü karar veremedm. bi çoğumuz gibi bende düğün saçı istemiodum yani. doğal dalgalar olsun abartı olmasın fln. en sonunda bugün remington CI 76 modelini aldım. çok fazla koruması var gibi geldi bana teflon, tourmoline ve seramik 3ü bi arada. güzel yapmasının yanında sacı yakmaması da önemliydi bnm için. bugün denedm. 19 mm olmasına ragmen gayet doğal dalgalar oldu bende kalın tutamlar almak bunun için yeterli sanırım. fazla özenmedim saclarımı tokayla toplamadım bile ama coook ama coook begendm. bence remingtona güvenebilirsiniz..

günlerdir site site forum forum maşa araştırıyorum
ben de aynen sizin gibi düşünüyorum yani saça zarar vermemesi çok önemli benim için düzeleştiricim remington maşayı da belki remington alırım karar vermedim henüz ilk önce 19 luk mu 25 lik mi almalıyım ona karar verebilmeliyim.bir de araştırmalarım sonucunda wigo ve fonex marka maşalara ulaştım onlar da iyi gibi aa bir de maksimum ısınabildiği sıcaklık değerleri car mesela 180e kadar ısınması yeterli olur mu?
ama remingtonun koruma faktörleri daha fazla şaşırmış durumdayım :15:

bende saç maşası almak istiyorum saçlarım omuzlarımdan bi karış aşşağıda uzun gibi işte 32mm almayı düşünüyorum ne dersiniz?

Bihter'in saçı bariz bir şekilde 1'' lik maşayla yapılıyor 25 mm..

Kırık fönmüş bihterin saçı,öyle diyorlar canım

benim saçlarım kalın ve gür kaç mm lik maşa alayım bana yardım edebilecek varmı ??

benim saçlarım kalın ve gür kaç mm lik maşa alayım bana yardım edebilecek varmı ??

canım önemli olan saçların uzun mu kısa mı ?
uzunsa eğer küçük çaplı maşalar hoş durmaz bence büyük çaplılar hoş oluyor , çok büyükleri de sönüyor saçta uzun süre kalıcı olmuyor..

uzunsa eğer küçük çaplı maşalar hoş durmaz bence büyük çaplılar hoş oluyor , çok büyükleri de sönüyor saçta uzun süre kalıcı olmuyor..

Bencede omuzun bir karış altına kadar 25 mm gayet güzel oluyor, ince ince tutam alırsanız sık dalgalı, kalın kalın alırsanızda daha gevşek dalgalı daha doğal duruyor...

saçarım ince telli göğüs boyunda saçlarım var acaba 25 mm mi yoksa 19 mm mi daha iyi durur saçımda?

saçlarım uzun..25mm uygun olcak sanırım

saçlarım uzun..25mm uygun olcak sanırım

evet bence de o güzel olur , remingtonun buharlı bir modelini almıştı arkadaşım 25mm, onu tavsiye ederim canım..babylissler de güzel..almadan onları da saçımda denemiştim ama 32 lik alma bence çabuk söner, 19 luk çok sık dalga yapar kısa saçlılara daha çok yakışır, sana 25 iyidir bence..
hadi bakalım alınca fotolarını bekliyoruz ona göre :27::66::34:

saçarım ince telli göğüs boyunda saçlarım var acaba 25 mm mi yoksa 19 mm mi daha iyi durur saçımda?

Back
X