Saç Şekillendiriciler saç maşası boyutlarını resımlı tartışalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayşül
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:79:
evet bence de o güzel olur , remingtonun buharlı bir modelini almıştı arkadaşım 25mm, onu tavsiye ederim canım..babylissler de güzel..almadan onları da saçımda denemiştim ama 32 lik alma bence çabuk söner, 19 luk çok sık dalga yapar kısa saçlılara daha çok yakışır, sana 25 iyidir bence..
hadi bakalım alınca fotolarını bekliyoruz ona göre :27::66::34:

canım bu remingtonun buharlı modeli nasıl bişey oluo ilk defa duydum da .. ben babyliss e baktım genelde şu saçı daha az yıpratanlar varmş onlardan almayı düşünüyorum ama bu deidğin marka ii se bide ona bakıcam..
alınca hemen saçımı yapar koayrım fotoyuu :49:

:79:

canım bu remingtonun buharlı modeli nasıl bişey oluo ilk defa duydum da .. ben babyliss e baktım genelde şu saçı daha az yıpratanlar varmş onlardan almayı düşünüyorum ama bu deidğin marka ii se bide ona bakıcam..
alınca hemen saçımı yapar koayrım fotoyuu :49:

evet canım remington çok iyi bir markadır..geçen sene 90 tl idi fiyatı, tam nosunu hatırlamıyorum ama senin almak istediğin ölçüde, su koymak için haznesi var,ister su koyar buharla saçlarını şekillendirirsin, istersen de buharsız da şekillendirirsin..zor şekil alan inatçı saçlar için buharlı model ideal bence..o arkadaşımın da çok inatçıdır saçları ama bundan çok memnun kaldı..ben de 19mm almıştım ama benimki buharsız..

remington(Y)
Bayılıyorum bu markaya... Bnde düzleştiricisi var harikaa..
Bide maşa alıcam ben philips'ten 15mm çokmu ince kızlar ya?

remington(Y)
Bayılıyorum bu markaya... Bnde düzleştiricisi var harikaa..
Bide maşa alıcam ben philips'ten 15mm çokmu ince kızlar ya?

$11112010052.webp

philips seramik saç maşası :) hemde kendim yaptm...

bende yarın alıcam philips canım kodunu yazabilirmisin?

Hmm... Biliyorum bende 4657 ve 4658 arasında gidip geliyorum.. Biri 15 mm biri 20 mm hangisi daha iyi olur sence canım? Saçlarım ince telli.

Hmm... Biliyorum bende 4657 ve 4658 arasında gidip geliyorum.. Biri 15 mm biri 20 mm hangisi daha iyi olur sence canım? Saçlarım ince telli.

bnm saçlarım normal ne kalın ne ince :) ben kendi kullandığımdan çok memnunum... tavsiye ederm ama senn saçında farkedermi ki karar veremedim

philipsin 4-5 yıl önce cok ucuz bir seti vardı düzlestirici-tost -birrkac tane masa su takıp cıkarılabilen modellerden kuzenim almıstı bu yıl gördüm ilk yaptıgını bende yaptım gayet güzel oldu modelini bilmiyorum kullanan oldumu veya bilgisi olan:75:

15 çok bukle bukle olur, 20 daha bir dalgalı durur..hangini seviyorsan onu seç canım..ben bukle sevmediğimden 20 yi tercih ederdim..

arkadaşlar benim saçım uzun değil, öne doğru uzuyan model boynumda, ama maşa bir kez yaptırmıştım çok güzel durmuştu, şimdi ben şu maşayı almak istiyorum, Remington-CI95-Pearl, yeni çıkmış sanırım, çok hoş bir görüntüsü var kullanımı da çok kolaymış araştırmalarıma göre, üstünde kıskaç olmaması da saçın zedelenmesini önlüyormuş, ayrıca üstündeki malzeme sayesinde saçı kırmıyormuş, fikirlerinizi yazar mısınız?
8519-Remington-CI95-Pearl-Inci-ile-Seramik-Kapl__35283669_0.jpg

arkadaşlar benim saçım uzun değil, öne doğru uzuyan model boynumda, ama maşa bir kez yaptırmıştım çok güzel durmuştu, şimdi ben şu maşayı almak istiyorum, Remington-CI95-Pearl, yeni çıkmış sanırım, çok hoş bir görüntüsü var kullanımı da çok kolaymış araştırmalarıma göre, üstünde kıskaç olmaması da saçın zedelenmesini önlüyormuş, ayrıca üstündeki malzeme sayesinde saçı kırmıyormuş, fikirlerinizi yazar mısınız?
8519-Remington-CI95-Pearl-Inci-ile-Seramik-Kapl__35283669_0.jpg

görüntü olarak çok güzel çok şık, acaba kaplama malzemesi nedir ? saça zarar vermeyen cinstense süper gerçi tüm remingtonlarda bu özellik oluyor artık saça zarar vermeyen malzemelerden üretiyorlar, kaç dereceye kadar ısınıyor bu da önemli..maşanın inceden kalına doğru gitmesi de çok kullanışlı ister ince tarafında yapar sık bukleler elde edersin ister kalın tarafında yapar kalın dalgalar elde edersin..peki benim anlamadığım tutaç kısmı yoksa elin yanmayacak mı ?

görüntü olarak çok güzel çok şık, acaba kaplama malzemesi nedir ? saça zarar vermeyen cinstense süper gerçi tüm remingtonlarda bu özellik oluyor artık saça zarar vermeyen malzemelerden üretiyorlar, kaç dereceye kadar ısınıyor bu da önemli..maşanın inceden kalına doğru gitmesi de çok kullanışlı ister ince tarafında yapar sık bukleler elde edersin ister kalın tarafında yapar kalın dalgalar elde edersin..peki benim anlamadığım tutaç kısmı yoksa elin yanmayacak mı ?

kaplama malzemesi de çok iyi tatlım..saça zarar vermeyecek kadar gelişmiş, hatta bayağı bi gelişmiş..özelliklerini aşağıya kopyalıyorum, kıskaç kısmı yok, ama en uçta soğuk tutma yeri var, bi de bazı sitelerde aksesuar olarak eldiven yazmışlar, ısı geçirmeyen ama bu pakete dahil mi onu bilemiyorum..ben bundan alacağım büyük ihtimalle..çok beğendim ama saçım kısa zorluk çeker miyim diye düşünüyorum, saçımın en uzun kısmı ön kısmı o da omzuma anca geliyo :)

Remington Cİ95 Pearl İnci ile Seramik Kaplama Konik Maşa

Gerçek inci ile yüksek gelişmiş seramik kaplama
8x daha yumuşak (Standart seramik kaplamaya kıyasla)
5x daha uzun ömürlü (Standart seramik kaplamaya kıyasla)
Muhteşem bukleler için KONİK gövde
Dijital ldc gösterge 130ºC-210ºC
30 saniyede hızlı ısınma
60 dakika sonra otomatik kapanma
Kazara ısı değişikliğini engelleyen ısı kilidi
Parmakların ısıdan zarar görmesini engelleyen soğuk uçlar
3m salon uzuluğunda kablo
Isı geçirmez saklama çantası

kaplama malzemesi de çok iyi tatlım..saça zarar vermeyecek kadar gelişmiş, hatta bayağı bi gelişmiş..özelliklerini aşağıya kopyalıyorum, kıskaç kısmı yok, ama en uçta soğuk tutma yeri var, bi de bazı sitelerde aksesuar olarak eldiven yazmışlar, ısı geçirmeyen ama bu pakete dahil mi onu bilemiyorum..ben bundan alacağım büyük ihtimalle..çok beğendim ama saçım kısa zorluk çeker miyim diye düşünüyorum, saçımın en uzun kısmı ön kısmı o da omzuma anca geliyo :)

30 saniyede hızlı ısınma

güzelmiş benim de hoşuma gitti..

30 saniyede hızlı ısınma

güzelmiş benim de hoşuma gitti..

Çok güzel bir maşa bu, ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım var çok çok memnunlar...

Ya yeni maşa almak istiorum ama biraz doğal dalga olsun istiorum.:)
Kaçlık almalıyım. 19luk anca oluyor ama saçlarım uzun olduğu için uzun sürüo iki kerede sarmak fln.

Önerilernz nedir.?

bugün boynere gittim ve babyliss ve remingtonu denemek istediğimi söyledim,görevli bayan aklınıza ve kesenize uygun olsun seramik olsun dedi.pahalı olması çok iyi olduğu anlamına gelmiyor dedi.saçımda uyguladı remington daha çabuk ısındı ve lülesi daha çabuk tuttu.cı76 indirimde dedi onu aldım ve 5 dk.da kolayca evde denedim.daha önce seramik olmayan maşam vardı babbylissin çok zaman alıyordu.ayrıca ince aldım kalın sararsanız daha geniş bukleler elde edersiniz istediğiniz gibi kullanabilirsiniz dedi yani.fiyatı 70 tl.bilgilerinize.bu arada ci95'ede baktım uc kısmı soğuk sadece eldivensiz kullanım zor gerek yok dedi.

Back
X