Saç Şekillendiriciler saç maşası boyutlarını resımlı tartışalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayşül
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cyn; canım evet kısa saçta vardı yaptıklarımız arasında. önleri hafif uzun arkası daha kısa küt saç modeli var ya o saç tipindendi yani çok da kısa değil. onu saçı ucundan maşaya sararak yaptık, saç dibinden olsa zor olurdu heralde. ilk andaki görüntüsü dalgalı değil de bukleydi ama çok hoş olmuştu. bi süre sonra açıldı ama dalga gibi oldu.
benim saçım uzun saçın kökünden başlayıp ucuna doğru sarıyorum maşaya çok ince tutamlar almıyorum bide sarmadan önce ya da sonra çok az saç köpüğü sürüyorum daha kalıcı oluyor, şekli de su dalgası gibi oluyor.

cyn; canım evet kısa saçta vardı yaptıklarımız arasında. önleri hafif uzun arkası daha kısa küt saç modeli var ya o saç tipindendi yani çok da kısa değil. onu saçı ucundan maşaya sararak yaptık, saç dibinden olsa zor olurdu heralde. ilk andaki görüntüsü dalgalı değil de bukleydi ama çok hoş olmuştu. bi süre sonra açıldı ama dalga gibi oldu.
benim saçım uzun saçın kökünden başlayıp ucuna doğru sarıyorum maşaya çok ince tutamlar almıyorum bide sarmadan önce ya da sonra çok az saç köpüğü sürüyorum daha kalıcı oluyor, şekli de su dalgası gibi oluyor.

evet benim saçım da anlattığın bob modeli diyolar victoria beckham modeli diyolar ondan. ben denedim ama kendim yaptığım için arkası çok zor oldu.

evet arkalar zor oluyor, ikiye ayırıp yapıyorum ben, kuaförde fön çekilirkenki gibi. biraz daha kolay oluyor o zaman.

Bir maşalı saç tutkunu olarak yeni aldığım Braun 32 mm iyonlu bukle maşasının resini koyuyorum hihoyyyt

1000830.jpg

25 mm babylis ile 32 mm braun arasındaki farkı görerek,maşa alanlara yardımcı olması için koyuyorum bayanssulusmile

1000828m.jpg

canımcım bende alcam ama saçlarm çok uzun ve ince telli 32lik tutmaz 25lik aliyim diyorum sen hem braun hem babyliss kullanmş biri olarak bilirsin sence hangisini aliyim?
kuzenim braun kullanıo çok güzel diyo,satıcılar braun daha pahalı olmasna rağmen adı var babyliss daha iyi diyolar kuaförlerde onu kullanıo..napçaambilmiyorumkismile

Saçlarım omuzumu biraz geçiyo orta uzunlukta yani karar veremedim henüz 25 mm'lik mi daha uygun olur? Bir de Babyless mi Braun mu ona karar veremedim tam .bilmiyorumkismile

ben de almayı düşünüyorum bana satıcı saçlarım omuzlarımdan biraz aşağıda olduğu için 19 mmliği vericem sana dedi kalın olanı uzun saçlar için dedi.

yalnız benim saçlarım zaten çok da öyle sağlıklı değil maşaya sarmadan önce saçı düzleştirmek gerekiyor değilmi?işte bunu benim saçlar kaldıramaz eyvahedigeldismile

Babylis'in kalitesi nasıl arkdaşlar daha önce hiç bir ürününü kullanmadım açıkçası tereddüt ediyorum biraz .:uhm:

kızlar saçlarım belimde bugün 19 mm saç maşası aldım babylissten deneyip resimlerimi atarım

ne kadara aldın canım 19'luğu ben de almayı düşünüyorum saçlarım omuzumu biraz geçiyor.

44 küsüratlı birşeydi,normalde fiyatlarını araştırır alırım,bu sefer direk aldım ama sonradan netten baktığımda gayet uygun olduğunu gördüm.

resmini koyuyorum.kızlar aynı ürüne sahip olup memnun olmayan varsa söylesin lütfen iş işten geçmeden değiştiririmboshayallersmile

29679192shc.jpg

bu arada kullandım kızlar,makinam olmadığı için çekemedim resmini,normalde philips geometrix serimden olan maşayı 20 sn tutuyodum,bunu 5 sn falan tutsam oluyo,yakmadı da saçımı çok doğal durdu.memnun kaldım yani

benimkinde yok sanırım ya. göremedim hiç. bnmkisi philips salon curl essential sanırım öyle bişeydi

Ben de bu ürünü alıcam galiba memnun olanları duyunca böyle heveslendim şimdi.kaydirigubbakcemile2

44 küsüratlı birşeydi,normalde fiyatlarını araştırır alırım,bu sefer direk aldım ama sonradan netten baktığımda gayet uygun olduğunu gördüm.

resmini koyuyorum.kızlar aynı ürüne sahip olup memnun olmayan varsa söylesin lütfen iş işten geçmeden değiştiririmboshayallersmile

canım bende aynı ürünü kullanıyorum 40 liraya almıştım bimeksten iyiki 80 90 lira vermemişim çok memnunum hatta yaptığım saçlarımın resmini de eklemiştim çok güzel herkese tavsiye ederim boşuna servet dökmeyin maşaya bayanssulusmilebayanssulusmile

19la 25lik arasında kararsız kaldım benim saçlarım orta gürlükte hatta az sayılır kalın telli ve belime kadar.Acaba hangisi olur :uhm:

Babyliss 2361CE Pro 200 almaya karar verdim arkadaşlar. Kullananlar memnun kalanlar var mı?

Babyliss 2361CE Pro 200 almaya karar verdim arkadaşlar. Kullananlar memnun kalanlar var mı?

bn çooook memnunum :) lcd ısı ayar göstergesinin olması avantaj ztn bende 160da yapıyorum saçlarımı kalıcı durması içnde sprey sıkıyorum çok hoş oluo birkaç saat gçnce görünümü biraz düşüo daha güzel görünüo günlerce dayanıo saçlarım :)

Back
X