Saç Şekillendiriciler Saç Maşası için hangi markayı önerirsiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi LayLayLomHop
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşam phılıps 25 mm 210 dereceye kadar ısısı var memnunum ben kaydirigubbakcemile2 tavsiye ederim :)

benimde phılıps bende memnunum gerçi biraz daha kalın olursa daha iyi olur maşa

kızlar ben de Remington 19MM kullanıyorum gayet memnunum fiyatı da uygun 39 TL tavsiye ederim yerimseniben

arkadaşlar ben philips hp 4658 kullanıyorum ve çok memnunum ince olanı tercih edin derim..

Arkadaslar bu maşalarda kalınlık ve inceliğin en ideal olanı hangisi. bayblisin önceki sayfalarda fotografı olanı var o nasıl fiyatıda uygun geldi arzumun iyonlusu cıkmış 79 lira ne dersiniz .Ben sürekli kullanmıyacagım o yuzden cokta para vermek istemıyorum .

remington...teknosadan temin edebilrsiniz

babyliss 2361ce(19mm)pro200 titanium maşa aldım çok ama çok memnunum :):)ince alıyorum ince oluyor kalın alıyorum kalın oluo buklelerim ilk gün güzel duruo 2.gün hafif inio o da güzel oluo 3.gün daha doğal duruo üstelk sprey flnda sıkmıyorum sıkmadıım halde yinede dayanıo çooook memnunum :):)

kızlar iyi güzel de
benim saçım ince telli zor şekil alıyor
evde bi maşam var ama onunla şekil almıyor ısı en yüksek olan ürün hangisi

roventanın almıştım zamanında ben hiç memnun değilim ama kerdeşimin saçlarını çok güzel yapıyo. Bide ben iri dalga istiyorum :s

Rowenta kullanıyodm daha önce şimdi philips kullanıyorum çok daha memnun kaldım...

ben babyliss kullanıyorum 25mm.memnunum

maşada çok kalın olanları almamalısınız.braun 33mm aldım.diğerlerine göre pahalıydıda.arkadaşım babylissin incesini aldı.onun ki daha güzel oluyor.benimkinde saçı çok alman gerekiyor o da çok doğal oluyor çok maşa yapmışa benzemiyor.inceler maşaya benziyor.bu arada çok pahalı almanıza gerek yok düzleştirici gibi değil.

roventanın almıştım zamanında ben hiç memnun değilim ama kerdeşimin saçlarını çok güzel yapıyo. Bide ben iri dalga istiyorum :s

o zaman kesinlikle braunun 33 mm almalısın.o iri dalgalar yapıyor.ben aldım ama ben ince dalgalar istediğim için memnun kalmadım.kaydirigubbakcemile

bende philipsin hem seramik hemde daha önceden olan seti var. set alman daha iyi iri yada ince bule yada ütü hepsi bir arada oluyor.

ben braun satin hair maşasını kullanıyorum uzun zamandır.çokta memnunum çok güzel yapıyo ve saçlarım hemen düşmüyo rahatlıkla bi kaç gün kullanıyorum saçımı ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…