Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

Saçım kahverengiydi ve tüm saçıma balyaj attırdım. Bir hafta sonra bakıra boyattım. Bir hafta sonrada çikolata kahvesine. Bir ay felan sonra ise kızıl-çikolata karışımı bir renge. Ve aktı şuan kahverengi saçım. Bu anlattıklarımı millet saçına bir senede yapıyor fakat ben bir ayda yaptım. Saçım nasıl maffoldu bilemezsiniz. İpek gibiydi benim saçlarım capcanlıydı. Ve fönlüymüş gibi dümdüzdü. Ama şimdi ne düz ne dalgalı. Saçma sapan bir hal aldı. Ne kadar şekil versemde tarasamda sanki bakımsız ve taranmamış gibi duruyor hep. Yılan/badem/susam/hint/zeytin yağı karışımı kullanmaya başladım. İki günde bir yapıyorum. Saçlarım ince telli ve dökülmeyede başladı. Ayrıca ne kadar tararsam tarayayım hep dolaşık bir türlü adam olmuyor. Çıldırmak üzereyim. Önerebileceğiniz bir şey var mı? Yani istediğim geçici değil kalıcı bir şey =(( Eski sağlıklı saçlarıma kavuşmayı o kadar çok istiyorum ki ='(

merhaba

keşke ben de önce size danışsaymışım

saçlarımı 2 sene siyaha boyadım. doğal renkleri koyu kestane, ve ince telliler
2 hafta önce de siyahtan dönmek için Loreal preference serisinin Ultra açıcı Doğal Kahvesine boyadım. saçlarım doğal rengine döndü. yaklaşık koyu kahve gibi bi renk oldu. tabi biraz da yıpranıp kurudu ama aşırı değil.

bir ay daha bekleyip saçımı palette'nin dore sarısına boyamayı düşünüyorum, 2-4 ton açabilmek için.. sonra yine bir ay daha bekleyip sıcak ama mümkün olduğunca açık bir kahve tonuna boyamayı ve bi süre o rengi korumayı düşünüyorum. palette'nin altın karamel, altın pırıltılı tofee veya kahve köpüğü renklerinden biri olabilir diye düşünüyorum..tenim buğday gözlerim kahve.. saçlarım ince telli ve seyrek.. uçlar kuru, beslemek için badem yağıyla bakım yapıyorum.. dipler ise normal..

ne derseniz böyle yaparsam iyi sonuç alır mıyım? tavsiyelerinizi heyecanla bekliyorrum şimdiden teşekkürler..

Son düzenleme:
loreal recital preference açık kestane dore akaju rengine boyamıstım ben.ılk once cok parlak oldu ama sonra renk aktı gıttı.excellence daha basarılı bence.

canım merhaba yine ben =) seni dinledim majireli kullanmadım acık renk sactan da sıkıldım dun sacımı voilanın 5.1 buzlu kahvesine boyadım katalogdaki rengi cok hosuma gitmişti ama sacım acık renk olduğu için tam kapatmadı renk koyu yine ama tam rengi vermedi sence 2, boyayı ne zaman atmalıyım en kısa zamanda tam o renk olsun istiyorum ya da loreal de ona benzer bi ton kac numaradır biliyosan bilgiendirir misin voilayı da ilk kez kullandım cunku boyadan mı ilk yapışta tutmadı bilemiyorum boyamadan önceki saçım hafif turuncumsu bi sarıydı

ben kumral larını kullanmışdım hatta koyu renklerınıde bende muthiş olmusdu :1shok:

canım görmüşken paylaşıyım dedim kadinlar kulubunde yine recitalle excellence farkını sormuslardı sürekli loreal kullanan biri dedi ki recital direk boya usundeki renk tutar ama cabuk akar 2 hafta gibi bi sürede ama akan renk sonrası da cok güel bi ton cıkar ortaya excellence ise kolay kolay akmaz demişti

[

e sen kaşınmışsın kuzucugum şakkıdı şimdı saçına işlem yapmayuı kesıyorsun,boya fön maşa vs yasak sana....mecıtefendı bakım yagını al haftada 3 kere uygula masajla hatta gece yat sabah yıka...
sac serumu al ornegın elıdorunkını..kuruyken sur...
tahta tarakla tara saçını...sık sık orgu yap
arada kestır sacını ...

canım cok karışık bunlar neden bukdr yoruyorsun sacını anlamadım...
dore sarıyla açmazsın sacını açıcı ıster sacların ınce tellı yanabılır benden soylemesı loreal 01 le açabılırsın sacını ama sonrasına karışmak ıstemem dogrusu cunku ben onermıyorum bukdr sık işlem...

loreal recital preference açık kestane dore akaju rengine boyamıstım ben.ılk once cok parlak oldu ama sonra renk aktı gıttı.excellence daha basarılı bence.

canım recıtal beyazı olmayan hemen hemen dogal saçlar ıcın uygundur exelanceyle kıyaslanamaz bıle o mukemmel kapatıcıdır kremdır recıtal elbete jel boya herkesde garantı deıldır ama exelance garantıdır ama recıtal kötudur demek dogru olmaz...oda guzel boyadır herkesde işe yaramaz o ayrı

selam mirina,

senden saç rengim için öneri rica ediyorum..

]

bence cok guzel saç rengın ama 6.35 loreal cok guzel olur sana...
ahh benı dınlemıosunkııı canım sacınız rısklı tonlardaysa mukemmel kapatıcı kullanmalısınız lorealden şaşmayın dıyorum ... haftaya boyayabılırsın açıcı deıl sonucta lorealde buzul kahve var arastrabılırsın guzel renktır

canım buyuk harf kullanmak yasak oncelıkle...
saçlarım hoş bence yakışıyor tahmınımce cıkolata kahvede hoş olabılır

yukarıda arkadasa dedıgım gbı recıtal jel boyadır hafıf deişimler ıcındır exelance mukemmel kapatıcıdır

@ Mirina

canım 6.35 loreal ;
havana açık amber olan mı çikolata kahve olan mı ?

rengin ve boyanın tam adını yazabilir misin canım loreal marjinelde de varmış 6.35 kafamçokkarıştı..

bana koyu renkler çok yakışmıyor esmerim ama açık bişey istiyorum aslında ama kaşlarımla da çok zıt durmasın..

Son düzenleme:
[

canım buyuk harf kullanmak yasak oncelıkle...
saçlarım hoş bence yakışıyor tahmınımce cıkolata kahvede hoş olabılır

Miriana peki ben nasıl dönebilirim çikolata kahveye?

yaklaşık 1 haftadır saçlarım aşırı dökülüyor. dökülmeyi önlemek için napabilirim?

ben saçlarımı yıllardır kızıl tonlarına boyuyorum
iki ay önce bakır kızılına boyadım saçlarımı resimde biraz daha canlı çıkmış bu kadar deildi aslında

bi iki hafta saçlarmı beyaz sabunla yıkadım baya aktı rengi soldu bende küllü kumrala boyadım geçen hafta ama saçlarım koyu kızıl kahve bi renk oldu bide diplerim açık renk oldu uçlar koyu duruyo renk farkı var.

bu renk çok hoşuma gidiyo ama cesaret edemiyorum bana gider mi diye.beyaz tenliyim saçlarım kalın telli bide ben sürekli düzleştirdiğim için yıpranık belime yarım karış falan uzunluğu

çok kararsızım saçlarmı kapatıcak bi renge mi boyasam ya da kuföre gidip bu rengi mi yaptırsam ya da bana gidebilcek başka bi renkte olabilr her türlü öneriye açığım

bide saçlarım çok elektrikli ve kabarık ne yapabilirim :1no2:

Son düzenleme:

benım dedıgım exelance serısı cnm..cıkolata kahve yanı..
yalnız sımdıkı koydgn resmle ılkı farklı anladım fıkır ama asıl rengın nedır o onemlı benım ıcın suan ne renk ona gore onereyım? eger ılk resımdekı gbıyse zaten açık tonlar neyse sen rengını solede ona gore

Miriana peki ben nasıl dönebilirim çikolata kahveye?

yaklaşık 1 haftadır saçlarım aşırı dökülüyor. dökülmeyi önlemek için napabilirim?
şuankı saçına tutar zaten guzel bır ışıltı verır..3 ay devam edersın aynı boyaya en sonunda tutarr...çam derebentın al aktardan şampuanına bır mıktar koy onler dokulmeyı

canım saçların cok guzel ama ah bu kızıl işde donulmezı zor bır renk...eger resmdekı rengıı ıstıosan kuafore gdıp sıldırme ıslemı yaptracaksın..aktılcak kızıl ve dore sarıya boyancak..guzel renk sanada yakışır ama makyaj ıster hep benden demesı şimdı saçın kızıl koyu renk versem kızıl hep alttan sırıtacak sonra donmek ısteyeceksın ıyıce mahvolacak canım en ıyısı gt sıldır bu rengı açık kumral yada bu sarı tonlarında yaptır kızılada bıdaha donme uuzn sure derım ben...kuafor yapacagı ıcın tam renk detayı veremıyorum..karamel,bakır sarı,dore sarı sana uygun renkler...

uçlarından kestır 4-5 cm kadar gene uzar uclar yemesın vıtamını

kabarıklık ıcın banyoda elseve sac kremı kullan
banyo sonrasıda kuruyken elıdorun saç serumunu sur..yada banyo sonrası panthene 7.24 ıle ıslakken sacına sur kendı halınde kurumaya bırak
sevgıler

canım ben baktım lorealinkine kızılımsı duruyo buzlu kahvesi beğenmedim tonunu benim aldığım boyada külü duruyodu boya kutusu üstünde kızıl yansımalar da yoktu palettenin 10 dk serisindeki 510 noluydugaliba o sac rengi gibiydi oyle bişey istiyorum ben ama paletteyle ilgili de hiç olumlu seyler duymuyorum ki

canım ışıktan farklı çıkmış renkler saçlarımı düzleştirince ilkine yakın duruyor rengi..son fotodaki kadar koyu değil..
yani rengi biraz açık ama bu rengi bana yakıştırmadılar kaşlarımla uyumsuz olmuş..daha bana yakışacak tonda bir renk istiyorum ama o da koyu olmasın canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…