- Konu Sahibi SacDuzlestirici
-
- #1.041
bu sensin değil mi tatlım ?
çok hoş bir rengi var saçlarının,sana da çok yakışmış..
kendiniz birşey yapmayın bence şu anda başka iyi bir kuaföre istediğinizi söyleyin halledecektir ama ilk boyamada olmasa bile birkaç boyamada sanırım küllü kumrallarla saçınızı toparlayabilir en azından nişanınızda saçlarınız bugünkünden güzel olacaktır ama yeni açıp boyattığınızı belirtin saçı fazla hırpalamasınlar belki bir cila işlemiyle yavaş geçişlerle bişeyler yapabilirlerMerhaba kızlar... saçlarımı bakıra boyatayım derken truncu oldum cumarteside nişanım var saçımı kumral yapmak istiyorum olurmu ? saçlarımı önce oryelle açtılar sonra boya boyanınn üstüne ışıltı vercez diye dore sarı yaptılar 2.gün bugün ve ben cumartesi nasıl nişan yapıcam bilmiyorum biri bana yardım etsin resim eklemek istedim ama olmadı.:18:
selam kızlar
sizce dore bakır ve kızıl kahve rengini karışıtırsam nasıl olur
bugün deneyeceğim de:)
bi yardımcı olsanız çok güzel olur ya
saçların ne renk
selam arkadaşlar,
benim de saçımda platine yakın sık röfle var 1 cm kadar diplerim çıktı. ben artık açıcısız evde boyayabileceğim altın ışıltılı renklere geçmek istiyorum. bana önerebileceğiniz bir boya var mı? kızıllık olmayan kumral ve bal köpüğü tonları istiyorum.
bi arkadaşım palette altın karamele boyamıştı çok güzel olmuştu tavsiye edebilirim ışıltılı bi renk olmuştu ama kızıllık yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?