Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

meraba bende yardım istiyoruum :2: saçımı geçen yaz kınayla boyamıştım ondan sonra bi daha hiç boyamadım kına baya aktı siyahtı şimdi bakır rengi oldu dogal sac rengım kulak hizama gelıyo şu an ama ben o bakırlıgı akıtıp dogal sac rengıme dönem ıstıyorum. bunu evde nasıl yapabılırım lutfen yardım edın. bnm sac uzunluğum omuzlarımın bıraz altında çok fazla kırıgı yok öyle cok yıpranmış da değil dogal sac rengım de lale devrındekı serenay sarıkayanın sac rengıne çok yakın ben koydum bı resım hemen hemen bu renk.
ben bu renge nasıl ulaşıcam sacımı acmak ıstesem yıpratırmıyım lutfeen yardıım

Merhaba kızlar... saçlarımı bakıra boyatayım derken truncu oldum cumarteside nişanım var saçımı kumral yapmak istiyorum olurmu ? saçlarımı önce oryelle açtılar sonra boya boyanınn üstüne ışıltı vercez diye dore sarı yaptılar 2.gün bugün ve ben cumartesi nasıl nişan yapıcam bilmiyorum biri bana yardım etsin resim eklemek istedim ama olmadı.:18:

kendiniz birşey yapmayın bence şu anda başka iyi bir kuaföre istediğinizi söyleyin halledecektir ama ilk boyamada olmasa bile birkaç boyamada sanırım küllü kumrallarla saçınızı toparlayabilir en azından nişanınızda saçlarınız bugünkünden güzel olacaktır ama yeni açıp boyattığınızı belirtin saçı fazla hırpalamasınlar belki bir cila işlemiyle yavaş geçişlerle bişeyler yapabilirlerbu arada hayırlı olsun tebriklermutluluklar dilerim

bende aslı enverin saç renginden istiyorum zemin renginin,hangi renk olduğunu biliyor musunuzz??:44:

Eklentiler

• $41276_148111011873214_100000229470089_363725_1549908_n.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 61
  • $61031_155782254439423_100000229470089_408564_4141561_n.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 51
  • $4.webp
    17 KB · Görüntüleme: 72
  • $216343_123933867683401_100002003664943_176856_4102686_n.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 77
selam kızlar
sizce dore bakır ve kızıl kahve rengini karışıtırsam nasıl olur
bugün deneyeceğim de:)
bi yardımcı olsanız çok güzel olur ya

Son düzenleme:
arkadaşlar saçlarımı 2 seferdir koleston terracottaya boyuyorum çok güzel bir renk aktıkçada bile çok hoş bakır yansımalı kahve oluyor. ama yaza yaklaşıyoruz biraz daha açık ton istiyorum yada daha belirgin bakırımsı bi ton. bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi.? koleston gizemli kahveyide çok beğeniyorum. terracottayla gizemli kahve karıştırsam nasıl olur sizce ?

Son düzenleme:
kızlar bnm saçımda karemel ve fındık kabuğu var aslında karemel rengini seviyorum ama biraz turunculuk oluyo röfle yaptırcam yakında küllü kumral aldım turunculuğu gitsin diye küllü kumral üstüne röfle yaptırcam sizce nasıl olur kararsızım:97::97::97:

kızlaaarrrr saçlarını palette 10.1 küllü sarıya boyayan var mı yeşerme yapar mı yoksa 9.0 sarıyla mı karıştırsam? bu arada saçlarımın dipleri açık karamel geri kalan kısımlar koyu sarı

selam arkadaşlar,
benim de saçımda platine yakın sık röfle var 1 cm kadar diplerim çıktı. ben artık açıcısız evde boyayabileceğim altın ışıltılı renklere geçmek istiyorum. bana önerebileceğiniz bir boya var mı? kızıllık olmayan kumral ve bal köpüğü tonları istiyorum.

bi arkadaşım palette altın karamele boyamıştı çok güzel olmuştu tavsiye edebilirim ışıltılı bi renk olmuştu ama kızıllık yoktu

bi arkadaşım palette altın karamele boyamıştı çok güzel olmuştu tavsiye edebilirim ışıltılı bi renk olmuştu ama kızıllık yoktu

çok tesekkur ederim canım. bugun forumları gezince o renkle ilgili çok övgü okudum deneyesim geldi..saçımın altından bir kısmına deneyeyim diyorum. bakalım nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…