Dore gibi sanki?kullu kumral 8.1olabilir
Degil maalesef...Bence sinan bilir
Kuafor degil miydi ????
Boyamak konusunda kararsizim ama bu rengi de cok merak ediyorumFOToğraftaki sizseniz eğer zaten çok yakın bir renk sizin kendi renginiz boyamayın
Boyamak konusunda kararsizim ama bu rengi de cok merak ediyorum
Boyamak konusunda kararsizim ama bu rengi de cok merak ediyorum
Kk'ya direk bir derdim var'dan girdigim icin yanlis yere acmisim.
Hangi rengi mesela? Denersem kac numara olmalio zaman direkt bütün saçınızı boyamadan önce ufak bir tutamda deneyin. boyalar genel olarak kutudaki gibi durmuyor, akınca oluşan kızıllık vs baya yoruyor insanı.
Hangi rengi mesela? Denersem kac numara olmali
Cok guzel bir renk bu aslinda,Benim eski saç rengim bu, bakır-kahve akınca bu renk kalmıştı. Karamel tonu demişti kuaför, bir arkadaş ısrarla kuaförüne sor ben de boyatacağım diyince sormuştum, gerçi bi tık daha farklıydı benimki.
Baktim da bu renge cidden cok benziyor. Tesekkur ederim ama kutudaki gibi ciksa keskeben palette deluxe un 10-1 ile boyuyorum ama benim kendi saç rengim açık olduğundan kızıllık vs olmuyor. deneme amaçlı garnier 7.0 bal kumral rengine bakın, yumuşak ve hoş bir renk. sizde de çok sırıtacağını düşünmüyorum.
Tesekkurler karamel cikmaz umarim o renk
Tesekkurler karamel cikmaz umarim o renk
Koyu bakır, bir dahakine de açık bakır olacak. Ben bakır seviyorum; ama bi anda boyatamadım işte.Cok guzel bir renk bu aslinda,
Sonra neye boyattiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?