Saç Rengi ve Saç Boyama Sac rengi

Evet canım ankaradayım kuaförde öneririm reklam olmazsa

Evet canım ankaradayım kuaförde öneririm reklam olmazsa
Cok guzel olur onerirsen. Ama istedigim rengi tutturamadi cok guvendigim kuaforum.
Istiyorum ki 1000 liraya sac boyayan ama gercekten tutturan bir kuafore gideyim. Tabi o da ise baslayinca... hayal su an

Bence bu rengi tutturacak kuafor ucuk fiyatlarla calisiyordur. Cunku daha once ortalama kuaforlere gittim memnun kalamadim

Kuaför konusu tamamen şans fiyatla ilgisi yok mahalle aralarında ne kuaförler var cillop olup çıkıyorsun ama dünya para bayıldığın yerler berbat iş yapabiliyo

Bence bu rengi tutturacak kuafor ucuk fiyatlarla calisiyordur. Cunku daha once ortalama kuaforlere gittim memnun kalamadim

Belli olmaz belki de cok meshur olamamış yetenekli kuaförler vardır :)

Yani simdi mezuniyet gibi bir durumda ben risk alamazdım o yüzden dedim kuaföre git diye. Ama işte ne kadar uçuk olur bilemem :)

Cok guzel olur onerirsen. Ama istedigim rengi tutturamadi cok guvendigim kuaforum.
Istiyorum ki 1000 liraya sac boyayan ama gercekten tutturan bir kuafore gideyim. Tabi o da ise baslayinca... hayal su an

Ben Kuaför Tarık ı öneriyorum. Tarık Olgan diye googlelarsan çıkar.

Tunus caddesi shell benzinlik karşısında yeri.

Ben orda saç + kaş yaptırıyorum şiddetle tavsiye ederim. Kesinlikle ortalama üstü bir kuaför. Paraya kıyarım en iyisi olsun dersen durma git.

Benim vardı buraya eklediğim resimler acaba hangi saç başlığında...acemi şansı mıdır nedir çok güzel bi küllü kumral tutturmuştum

Bunlar ilk denemeler sonra güzel ve eşit bir tona ulaştım salak gibi de gidip gene krepe balyaj yaptırmıştım
Bence bu cok guzel dipleri kullu degil galiba..
Benim istedigim zeminde 8.1 tonunu tutturup uclara dogru dorelesip 10 tonuna dogru acilmasi
Butun kadinlarin istedigi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…