- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
Iyi bir kuafır yok mu ayşecim ankara büyük memleket, istedigin sonucu verdirecek bi kuaför vardır bence. Sorustursana bi arkadaslarinda hocalarnda?
Böyle sanki riskli gibi
Aa hattaAdAm_OLaCaK_KIZ da ankaradaydı yanlış hatırlamıyosam
selam bana da kuaförü yazar mısınız? saçımı boyatmayı düşünüyorum da yakında ve ankaradayımEvet canım ankaradayım kuaförde öneririm reklam olmazsa
Cok guzel olur onerirsen. Ama istedigim rengi tutturamadi cok guvendigim kuaforum.Evet canım ankaradayım kuaförde öneririm reklam olmazsa
özelden sanmıştım ehe tamam teşekkürlerHatta önericem batikentte anıt iş merkezi civarında naturel kuaför var Yücel bey var sahibi, git gözün kapalı boyat bakarsın karşılaşırız da
Bence bu rengi tutturacak kuafor ucuk fiyatlarla calisiyordur. Cunku daha once ortalama kuaforlere gittim memnun kalamadimIyi bir kuafır yok mu ayşecim ankara büyük memleket, istedigin sonucu verdirecek bi kuaför vardır bence. Sorustursana bi arkadaslarinda hocalarnda?
Böyle sanki riskli gibi
Aa hattaAdAm_OLaCaK_KIZ da ankaradaydı yanlış hatırlamıyosam
Majirel de lorealin markasi ama profesyonel diye geciyor. Kuaforler genelde majirelle calismadigindan kendim alip kuafore goturuyorum. Siddetle oneririmBen marijel hiç kullanmadım
Lorealden şaşmam, çok iyi olduğundan mi, hayır,takıntı işte
Bence bu rengi tutturacak kuafor ucuk fiyatlarla calisiyordur. Cunku daha once ortalama kuaforlere gittim memnun kalamadim
Cok guzel olur onerirsen. Ama istedigim rengi tutturamadi cok guvendigim kuaforum.
Istiyorum ki 1000 liraya sac boyayan ama gercekten tutturan bir kuafore gideyim. Tabi o da ise baslayinca... hayal su an
Acaba hangi markalarla calisiyor?Ben Kuaför Tarık ı öneriyorum.
Tunus caddesi shell benzinlik karşısında yeri.
Ben orda saç + kaş yağtırıyorum şiddetle tavsiye ederim.
Buldum galibaBenim vardı buraya eklediğim resimler acaba hangi saç başlığında...acemi şansı mıdır nedir çok güzel bi küllü kumral tutturmuştum
ay aynen yaToplaşıp kuaföre gidelim bence
Bence bu cok guzel dipleri kullu degil galiba..Bunlar ilk denemeler sonra güzel ve eşit bir tona ulaştım salak gibi de gidip gene krepe balyaj yaptırmıştım
Acaba hangi markalarla calisiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?