Ama benim sacim cok kullu su anKaramele çalar ama dorelik ağır basar o lanet dorede sonra kolay kolay kaybolmuyo
Ben loreal bal karamel diyorum şuanki saçının üstüne. Hatta Belki parlak kumral ile bal karamel karıştırılabilir
Bence de mantikli. 7.0 ile 7.3 diyorsunuz sanirimBen loreal bal karamel diyorum şuanki saçının üstüne. Hatta Belki parlak kumral ile bal karamel karıştırılabilir
Bakir da cok severim ama kendi sacim kullu koyu kumral tonlarinda. Ozlersem geri donemem sanirim Sonra bakirdan kurtulmak zor olur diyorlar hepAma bence sana biraz daha bakıra çalan bi ton daha çok yakışır. Beyaz ten ve yeşil gözlüsün sanırım. O daha krem karamel daha bakır olur rsimdekinden biraz farklı olur amadaha güzel olur diye düşünüyorum
Pek de zor değil sonuçta kızıl değil. bakır küllü tonlarla kolay kapanıyor diye düşünüyorumLoreal casting 8.32 ile karıştırılabilir
Boyatirsam mezuniyetimden hemen once boyatacagim icin cok turuncu ya da cok yesil olmasi gibi durumlarda kurtarmak zor olacakEvet küllüymüş zemin 8.3 al en fazla ne olacak ki üç bir renk değil sonuçta
Bence sinan bilir
Kuafor degil miydi ????
Tesekkurler uyari icin.
Diplerim de kullu ama daha koyu tabii. Cok kizila kacar mi dipleri?Turuncu olmaz yeşil olması da çok açık rengi birden küllüye boyarsan olur
Ama dibin gelmiş biraz ton farkı olur
Tesekkurler uyari icin.
Sinan da doktor bu arada meslegiyle ilgilendiginiz icin belirteyim dedim
Diplerim de kullu ama daha koyu tabii. Cok kizila kacar mi dipleri?
Ha bu arada ben sizi tebrik etmeyi unuttum... Gecenlerde sonunda is bulabildiginizi yazmistiniz. Yolunuz acik olsun insallah.Tam ciddi bisi yazicam
Bi gulme geliyo
Neyse boyarsam majirel alacagim o da cok turuncumsu olmuyor dogal bir yansima veriyor ona guvenicem artikDoreye kaçar turuncumsu yani
Ha bu arada ben sizi tebrik etmeyi unuttum... Gecenlerde sonunda is bulabildiginizi yazmistiniz. Yolunuz acik olsun insallah.
Neyse boyarsam majirel alacagim o da cok turuncumsu olmuyor dogal bir yansima veriyor ona guvenicem artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?