Kızlar,biri bana 10.1 olam saçlarımın dipleri gelince hangi no ile dip boya yapmak gerektiğini söyler mi lütfen ? 10.1 Kullanınca havucumsu oluyo dipler
Kızlar,biri bana 10.1 olam saçlarımın dipleri gelince hangi no ile dip boya yapmak gerektiğini söyler mi lütfen ? 10.1 Kullanınca havucumsu oluyo dipler
boya aldığım satıcı 10 volüm kullanırsam turuncu olmaz dedi ama saç rengim koyu olduğu için pek mantıklı gelmedi. Kaç volüm kullanmak gerek bir fikrin var mı ?
boya aldığım satıcı 10 volüm kullanırsam turuncu olmaz dedi ama saç rengim koyu olduğu için pek mantıklı gelmedi. Kaç volüm kullanmak gerek bir fikrin var mı ?
Majirel de lorealin markasi ama profesyonel diye geciyor. Kuaforler genelde majirelle calismadigindan kendim alip kuafore goturuyorum. Siddetle oneririm
Ya ben de 6.64 bakır kızılını aldım bu markanın çok iyi olduğunu duydum . Ama burda 6 yıkamada tamamen eski haline döndü aktı gitti yazmışlar moralim çok bozuldu