- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
Madem burda aşşşırı bakımlı hanimları buldum soruyorum
Saçlarin uzarken kırılmasını engelleyecek bir formül bir sey var mı? Bir de saçları yumuşatan :)
Saçlarını kuru kuru tarama sık sık da yıkama, ben kışın haftada 2 yazın 3 kere yıkarım ve sadece banyoda saç tararım, havluyla harala gürele ovalama kurutucam diye,giymediğin bir tişörtü kullan bu iş için,hatta saçın uzunsa erkek tişörtü, dokusu daha yumuşak saçı kırmaz,ısıl işlemi minimuma indir
Yumuşaklık için ise Hindistan cevizi yağı öneririm gece uçlara sür iyice sabah yıka dipleri gelmesin yağlandırır
Çinko ve b12 vitamini saç için çok önemli baktım gerekirse destek al bol su iç protein ağırlıklı beslen, ben karataya geçtim geçeli saçlarım ciddi düzeldi doğum sonrası berbatlaşmıştı
Ya ben de 2-3 günde 1 yıkıyorum saçlarımı hep islakken tararım. Zaten cok kolay taranıyor hic dolasmiyor. Ama kiruyunca bir bakıyorum ucları sertlesmis. Madem yıprandın tararken nasıl taranıyosun, madem taranıyosun kuruyunca niye sert sert oluyosun..
Ya hindistan cevizi icin önerebilecegin bir marka var mı? Bir de yag sürüp yatılıyo ya o yağ yastık kılıflarına bulaşmıyo mu hep bunu düşünüyorum da
Fil gibi su içiyorum afedersinben en kısa zamanda degerlerime de baktıraym bari
Su an fotodaki gibi degil sac rengimFotoğraftakinin sen olduğunu iddia ediyorsun her topicte, eğer fotodaki sen isen zaten renk hemen hemen aynı paylaştığın fotoda ışık yansımaları falan da var onu da hesap etmek lazım, hiç bir zaman fotoğraftakiyle birebir aynı ton elde edilmiyor...
Fotoğraftakinin sen olduğunu iddia ediyorsun her topicte, eğer fotodaki sen isen zaten renk hemen hemen aynı paylaştığın fotoda ışık yansımaları falan da var onu da hesap etmek lazım, hiç bir zaman fotoğraftakiyle birebir aynı ton elde edilmiyor...
Saç renginden de kavga çıkarsa şak diye bayılırım şurada
Su an fotodaki gibi degil sac rengim
Ben bir sey iddia etmiyorum sen misin diye soranlara yalan mi soyleyim
8.3 yanliz resimdeki sensen ve suanki rengi hala kullaniosan sacindaki renk şuan koyu ve olmaz önce akitilmasi lazım edıt:kuaforumEki Görüntüle 2007883
Bu ne renk Allah rizasi icin dusun dusun bulamadim
8.0 mi 8.1 mi 8.3 mu 9.0 mi ne bu?
Edit: Dalginlikla buraya acmisim konuyu tasir misiniz?
Mune
@Margarikotin
Avatarımdaki benim evet ama aysenazın olay da ayrı bi farklı
Foto eklemistim su an cok kullu sacim ustlerde var bakarsaniz8.3 yanliz resimdeki sensen ve suanki rengi hala kullaniosan sacindaki renk şuan koyu ve olmaz önce akitilmasi lazım edıt:kuaforum
aa benim boyatmak isteğim renge o kadar yakınki eheh
Tesekkur ederimaa benim boyatmak isteğim renge o kadar yakınki eheh
güzel olmuş güle güle kullan:) nereye boyattın? tarık olgan mı diğeri mi önerilenlerden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?