- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
Bu senin saclarin mii saka yapiyosun
Bu senin saclarin mii saka yapiyosun
Assiri guzel, cit cit falan mi var
O zaman boyalari da kalitelidir diye dusunuyorum. Tesekkurler tavsiye icinKanka ben boyatmıyorum o yüzden boya markalarına bakmadım . Şampuanlar John Friedaydı galiba.
Nasil bakimlar yaptin cok guzel ve iyi uzatmissin gercekten uzatmak cok zor bir isBenim saçlarım elbette bu hale berbat bir kuaför sayesinde geldiler,bakıma boğdum
Şimdi balyajlı değil zemin benim elde ettiğim renk diyerekten koydum şu an koyu kestane ama boyu ve kesimi aynı
Fotograf atabilir misin rica etsemSaclarim su an loreal 8.3 boyali ama bundan daha acik... benim zemin rengimle alakali olabilir sanirim
Nasil bakimlar yaptin cok guzel ve iyi uzatmissin gercekten uzatmak cok zor bir is
Fotograf atabilir misin rica etsem
Ozelden de olur
AdAm_OLaCaK_KIZ in muhtesem saclarindan sonra benimkiler kedi tuyu kivaminda ama Eki Görüntüle 2007911 i
HAhahahaAdAm_OLaCaK_KIZ in muhtesem saclarindan sonra benimkiler kedi tuyu kivaminda ama Eki Görüntüle 2007911 i
Tam secemedim ama bana da oyle geldiPelinin dipleri senin istediğin sanki
İnce telli ama bakımlı duruyo en azından yumuşaktır
HAhahaha
Sonucta duz oldugu icin hacimsiz gorunmesi normal
Rengine bayildim tek renk mi? Uclari daha acik sanki ama dipleri 8.3e yakin
Cok sag ol yardimlarin icinBeyaz tenli ve renkli gözlüsün sırıtacak bir renk olmaz sende, her ton uyar yani, ama gene de gözünü karartıp kendin boyama bence, mezuniyet falan diyosun önemli bir gün, kuaför bi dibi ucu eşitlesin sen sonra evde devam edersin
Arkadaşım geçen hafta naturel kuaförde gölge yaptırdı 170 lira ödemiş az çok fikir verir sana fiyat konusunda
Benim fikrim yok valla olsa su an burada boyle olmazdimMadem burda aşşşırı bakımlı hanimları buldum soruyorum
Saçlarin uzarken kırılmasını engelleyecek bir formül bir sey var mı? Bir de saçları yumuşatan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?