Saç Rengi ve Saç Boyama Sac rengi

Bu senin saclarin mii saka yapiyosun
Assiri guzel, cit cit falan mi var

Benim saçlarım elbette bu hale berbat bir kuaför sayesinde geldiler,bakıma boğdum

Şimdi balyajlı değil zemin benim elde ettiğim renk diyerekten koydum şu an koyu kestane ama boyu ve kesimi aynı

Benim saçlarım elbette bu hale berbat bir kuaför sayesinde geldiler,bakıma boğdum

Şimdi balyajlı değil zemin benim elde ettiğim renk diyerekten koydum şu an koyu kestane ama boyu ve kesimi aynı
Nasil bakimlar yaptin cok guzel ve iyi uzatmissin gercekten uzatmak cok zor bir is

İnce telli ama bakımlı duruyo en azından yumuşaktır

Evet cidden yumusak, bizim kedinin tüyleriyle tam ayni kivamda :)

HAhahaha
Sonucta duz oldugu icin hacimsiz gorunmesi normal
Rengine bayildim tek renk mi? Uclari daha acik sanki ama dipleri 8.3e yakin

Benim orjinal sac rengim bu renkten acik, uclar sari gibi (tatil vs iyice acilmisti) dolayisiyla uclar akti yine, ilk boyadigimda daha koyuyudu. Normal bir sacta tamami dipteki gibi olur yani.

Beyaz tenli ve renkli gözlüsün sırıtacak bir renk olmaz sende, her ton uyar yani, ama gene de gözünü karartıp kendin boyama bence, mezuniyet falan diyosun önemli bir gün, kuaför bi dibi ucu eşitlesin sen sonra evde devam edersin

Arkadaşım geçen hafta naturel kuaförde gölge yaptırdı 170 lira ödemiş az çok fikir verir sana fiyat konusunda

Madem burda aşşşırı bakımlı hanimları buldum soruyorum

Saçlarin uzarken kırılmasını engelleyecek bir formül bir sey var mı? Bir de saçları yumuşatan :)

Cok sag ol yardimlarin icin
Zaten kendim boyamicam boyayi alip kuafore giderim en fazla
Insallah naturel kuafor deneyimini yasarim yakin zamanda
Fiyati da iyiymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…