- Konu Sahibi karelibattaniye
-
Yıkamayın madem mis diye koklayıp duruyo, bu da saçma ama aklıma ilk bu geldi
bende küçükken annemin saçını tutup uyuyodum ya çok güven verici bişey o ama. bırakın tutsun bence bebiş
Alışkanlıkları geçirmek için kararlı olduğunu göstermen gerek .birde sen onun hatalı olduğunu söylediğinde sacina dokundugu kişilerin hepsinin onun yanlış yaptığını belli etmesi gerek.
eşimin yeğenide memeyi tutardı sürekli annesi konuşa konuşa çözdü olayı ama kadın krizlere giriyodu ağladığını biliyorum.
gerçi o kendi alıştırmıştı ama olsun
2 yaş anlayabileceği bir yaş olduğu için tek kesin çözüm konuşmaktır bence.
Kural koyun ve kv nize de bu kuralı uygulamasını isteyin ..
2 yaş artık hayır ve eveti anlayacağı bir yaş .
dün akşam eşim anlattı baya çünkü ben kriz geçirdi saçımı yemeye çalıştıeşim aldı karşısına anlattı ama pek fayda etmedi tabi zamanla tekrar tekrar anlatmak gerekecek galiba
KV nin yaptıgı o kadar yanlış birsey ki. Anlatamam... Resmen çocuğa şimdiden yalan söylemeyi örnekliyor, öğretiyor. Bence yapmasın. Birlikte hareket edin. Yavrucak daha o, bir fidan . Ağlasın biraz sonra başka şeylere alışıp o alışkanlığını unutur. Siz kararlı olun.k.v. o konuda biraz gevşek yanı önceki denememizden biliyorum sorduğumda yok koklamıyor ellemiyor diyor ama ben anlıyorum gündüz ağlamasın üzülmesin diye ellettiğini bu seferde ben kötü anne oluyorum kızım kızım babaanne diye tutturuyor
kardeşim yapardı onu,parmağına saçı dolaya dolaya uyur, bir de bi çekişi vardı ki sormayın :/ hiç bir şekilde vazgeçiremedik biz.Yalnız yanlışı doğruyu anlayacağı yaşta bana yapamadı mesela, ama ablamın senelerce yoldu saçlarını.Benim kızdığımı, müsaade etmeyeceğimi anlıyordu yapamıyordu.Herkes aynı tepkiyi verirse, yanlış olduğunu anlayabilir.Ama benim ablam gibi kıyamayan çıkarsa arada biraz zor işiniz.
KV nin yaptıgı o kadar yanlış birsey ki. Anlatamam... Resmen çocuğa şimdiden yalan söylemeyi örnekliyor, öğretiyor. Bence yapmasın. Birlikte hareket edin. Yavrucak daha o, bir fidan . Ağlasın biraz sonra başka şeylere alışıp o alışkanlığını unutur. Siz kararlı olun.
benim erkek yegenimde annesinin yada babasinin kulak memesini tutarak dokubarak uyuyordu belli bir zamandan sonra birakti kendiliginden.
kizimda emerken gomlegimi sacimi bisetleri tutarak hareket ettirerek uyuyor ben normal buluyorum ..ama 2 yas icin bilemiycem.
ben soyle yorum getirim.uyuyana kadar birileri yanimizdn ayrilmasin diye tutuyorlar ayrilinca uykuya dalmadiysa anliycaklar.pek akilli bu bidiklar..
cocugun kime cektigi belli babaya..semekki babanne ogretmis cocuk nerden bilsin bunu..çocuklar mutlaka bişeylerle oynayarak yada tutarak uyurlar o yüzden ben kızım ilk doğduğundan işe başlayana kadar ki dönemde hep gözünün üstüne mendil örterdim oda ona tutup uyurdu sallamazdım bile ne zmn işe başladım uyarmama rağmen böyle oldu bahane BABASIDA SAC TUTARAK UYURDU ki eşim hala elini kafama koyup öyle uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?