- Konu Sahibi karelibattaniye
-
cocugun kime cektigi belli babaya..semekki babanne ogretmis cocuk nerden bilsin bunu..[/QUOTE
Aynen o öğretti zaten ya bahanede hazır zaten eşim çok uzun zaman bırakmamış hatta kayınvalidem anlatır ani bir işi çıkmış eşimi komşusuna bırakıp gitmiş komşularınında saçı kısaymış uyumamış sabaha kadar sen git annem gelsin senin saçın kısa diye
Kızım 6 yaşında hala yumus kol diye koluma sarılı uyamaya çalışıyor of ya.ve geçen çok eski komşuyu gördüm oğlu kocaman olmuş 19 yaşında hala annesinin kolunu tutuyormus
Oda biseymi benim yegenim kas tutarak uyuyorduMerhaba annişler
Benim 2 yaşında cadımı cadı bir kızım var. Kızıma 5 aylıktan beri kv bakıyor ve kızıma saç tutarak uyumaya alıştırdıve artık bırakmasını istiyorum çünkü kafamda saç kalmadı istemeden de olsa yoluyor saçlarımı daha öncede bir iki girişimim oldu bu konuda ve diş çıkarma dönemine falan denk geldi o yüzden vazgeçtim ama bebekle falan kandıramadım onların saçına dokunmuyor ıslakken eskiden tiksiniyordu ama gene kokluyordu şimdide durup durup koklayıp mis miss çok güzelmiş diyor bana anneme k.v. yengeme ve 4 yaşındaki kız kuzenine yapıyor bizden başkasına yapmıyor sizce nasıl bir yol izlemeliyim pedagoga falan gitmeli miyiz
Cok sevdigi bebegi aysesi var diyorum annecim saril hadi ayseye bak seni cok ozlemis diyorum ama yok atiyo aysetiBir oyuncak hediye edip onu tutmasını sarıp uyumasını söyleyebilirsiniz. Oğlum da iki yaşında ne söylersek anliyo ve uyguluyor .mesela dön arkani gözlerini kapat vs.ttabi kv de size uyacak bir davranmaniz gerek ciddiyeti anlasin
Oda biseymi benim yegenim kas tutarak uyuyordubir eliyle kas tutuyordu dier elinin bas parmaginida emerek uyudu yillarca
Ablam kasli oyuncak bebek ariyordu kaslarini yolunmus tavuga cevirnisti
8 yasina kadar dvm etti bu surec bu sene birakti
benim erkek yegenimde annesinin yada babasinin kulak memesini tutarak dokubarak uyuyordu belli bir zamandan sonra birakti kendiliginden.
kizimda emerken gomlegimi sacimi bisetleri tutarak hareket ettirerek uyuyor ben normal buluyorum ..ama 2 yas icin bilemiycem.
ben soyle yorum getirim.uyuyana kadar birileri yanimizdn ayrilmasin diye tutuyorlar ayrilinca uykuya dalmadiysa anliycaklar.pek akilli bu bidiklar..
Canım ilerde kendiliğinden unutur ama o zamana kadar sende saç kalır mı bilemem. Akşamları bone veya esarpla yatsanız. Saçınıza dokunamaz.Bu süreçte de bu durumdan rahatsız olduğunuzu artık bırakması gerektiğini öğretirsiniz. Ama siz yokken babaannesi gizliden gizliye saç oynatmaya devam ederse hiçbir gelişme olmaz. Herkes bu kurala uymalı.
Arkadaşın kızı 5 yaşında kulak oynardı
Yani küçükken bıraktırmak daha iyi
Bir de bunu marifet gibi anlatır kızım kulak düşkünü diye
Ben fetişe karşıyım yani uyku arkadaşı battaniye vs bence gereksiz ve ileride sorun nesne bağımlılığı olmamalı
Kararlı olun 3 gün ağlar sonra unutur
Evleneceği kadına yazık vallaKızım 6 yaşında hala yumus kol diye koluma sarılı uyamaya çalışıyor of ya.ve geçen çok eski komşuyu gördüm oğlu kocaman olmuş 19 yaşında hala annesinin kolunu tutuyormus
kadın 60 yaşına gelmiştir kocaman bir erkek ve mıncıklanan bir kolEvleneceği kadına yazık valla
Saca nasil alistirilir ya eni konu sacini ellerine uzatip oyle uyutmaya mi calismis ne sacma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?