aslaaaa deneme bile...Siyah ve doğal saça sarı röfle evde yapılabilir mi? Bir kaç tane platine benzer ince sarı renk katmak istiyorum saçlarıma ama baya belirgin canlı bir sarı olacak. Kuaföre gitsem eminim abartıp fazla fazla röfle atacak ve bir ton para alacak. Evde yapılabilir mi kızlar deneyen var mı?
Cidden mi? turuncu gibi bir şey olur diye korkuyorumaslaaaa deneme bile...
Bahsettiğiniz şekilde 3-5 tane ince sarı da ben yapmak istiyorum. Kuaföre gideyim en iyisiBen denedim fakat benim saçlar sarıydı üzerine platin Yaptım 3-5 ince saç. Güzel oldu ama koyu saça cesaret edemezdim.
siyah saça öyle bir işlemi ancak kuaför yapabilir..denersen,o siyah saçı arar olursun benden söylemesiCidden mi? turuncu gibi bir şey olur diye korkuyorum
Tarif ettiginiz balyaj yada gölge gibi sanırım ama evde yapmak büyük cesaret siyah saçı açmak hüsranla sonuçlanabilir
Haklısınız, çok teşekkürler yorumlar içinsiyah saça öyle bir işlemi ancak kuaför yapabilir..denersen,o siyah saçı arar olursun benden söylemesi
Saçımda değişiklik istiyorum ne zamandır ama kendi rengini de seviyorum bir yandan.Siyah saça sarı kötü durmaz mı ya
Kömür gibi bir siyah değil aslında, koyu kumral diyelim.Siyah saça sarı kötü durmaz mı ya
Fotoğrafını çekeydin çaktırmadan :) kuaföre bunu istiyorum derdinSaçımda değişiklik istiyorum ne zamandır ama kendi rengini de seviyorum bir yandan.
Haftasonu kalabalık bir yerde bir kızda gördüm çok hoşuma gitti. Tamam bu dedim direk
Siyah saça mı yapmıştınız?SAÇLARININ DOĞAL HALİYSE ECZANEDEN ALACAĞIN PERİDYOLLE DOĞAL BİR SARI TONU YAKALAYABİLİRSİN BEN ZAMANINDA YAPMIŞTIM YOLDA DURDURUP BOYANIZIN MARKASI VE NUMARASI KAÇ DİYE SORUYORLARDI
Saçı yakmıyor mu peridyol. Benim arkadaş yapmıştı Saçları tiftik tiftik oldu ve turuncu olmuştuSAÇLARININ DOĞAL HALİYSE ECZANEDEN ALACAĞIN PERİDYOLLE DOĞAL BİR SARI TONU YAKALAYABİLİRSİN BEN ZAMANINDA YAPMIŞTIM YOLDA DURDURUP BOYANIZIN MARKASI VE NUMARASI KAÇ DİYE SORUYORLARDI
Siyah saçi kendiniz sariya açamazsinız , sari olmaz yani muhtemelen. Zaten boya kutularinin üzerinde de boyanin hangi rengi ne kadar açacaği gosterilir genelde.Siyah ve doğal saça sarı röfle evde yapılabilir mi? Bir kaç tane platine benzer ince sarı renk katmak istiyorum saçlarıma ama baya belirgin canlı bir sarı olacak. Kuaföre gitsem eminim abartıp fazla fazla röfle atacak ve bir ton para alacak. Evde yapılabilir mi kızlar deneyen var mı?
EVET CANIM SAÇLARIM O ZAMANLAR BOYASIZ DOĞAL SİYAHTISiyah saça mı yapmıştınız?
BOYALI SAÇIN ÜSTÜNE Mİ YOKSA DOĞAL SAÇININ ÜSTÜNE Mİ YAPTISaçı yakmıyor mu peridyol. Benim arkadaş yapmıştı Saçları tiftik tiftik oldu ve turuncu olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?