- 17 Haziran 2014
- 59
- 18
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnce telli saçların çok çabuk kırılır, kalın telliler de çok zor şekil olur kararını sen ver :)Bir sitedeki saç doktoruna anlattım böyle büyük ihtimalle normal tellidir dedi mantıklı geldi doğrusu![]()
Hem çabuk kırılıyorlar hem zor şekil alıyorlar kuru ve kabarıklar çok zor durumum vallaİnce telli saçların çok çabuk kırılır, kalın telliler de çok zor şekil olur kararını sen ver :)
Kuru olduğu için çabuk kırılıyordur saçın.Hem çabuk kırılıyorlar hem zor şekil alıyorlar kuru ve kabarıklar çok zor durumum valla![]()
Evet öyledir sanırım sivilce hapı kullandım 7 ay saçlarım çok formdan düştü baya bi mutasyona uğramış gibi oldumKuru olduğu için çabuk kırılıyordur saçın.
Aa bende kullandım bi de üzerine düzleştirici vurdum daha bi mahfoldu ilaç biteli bu sene temmuz da 3 yıl olacak yeni düzelecek. Saçlarını yağ sür mutlaka. Ve ısıl işlemlerden uzak dur.Evet öyledir sanırım sivilce hapı kullandım 7 ay saçlarım çok formdan düştü baya bi mutasyona uğramış gibi oldumşimdi cildiyelerden çıkamıyorum bakalım hayırlısı
![]()
Eyvaaah 3 yıl oldu ancaaAa bende kullandım bi de üzerine düzleştirici vurdum daha bi mahfoldu ilaç biteli bu sene temmuz da 3 yıl olacak yeni düzelecek. Saçlarını yağ sür mutlaka. Ve ısıl işlemlerden uzak dur.
Rica ederim benim saçlarım da ara makas vardı da o yüzden dedim zor kendine geldi diye çünkü hep araları kırılmıştı :) Çok geçmiş olsun.Eyvaaah 3 yıl oldu ancaaben de düzleştirmemeye çalışıyorum o yüzden saçlarıma iyi bakmam lazım çok kafayı taktım gerçekten aşırı döküldü ilaç kullanırken de sonrasında da. 4 ay oldu biteli. İlaç cildi çok kuruttuğu için sedef hastası olmuşum o da saç dökülmesi yapıyor şu an onla cebelleşiyorum. Teşekkürler önerilerin için
![]()
Hmm anladım bi de koparak dökülüyor saçlar o daha sinir bozucu. Sana da geçmiş olsun yüzümüz düzeldi en azından saçı da bir şekilde halledicezRica ederim benim saçlarım da ara makas vardı da o yüzden dedim zor kendine geldi diye çünkü hep araları kırılmıştı :) Çok geçmiş olsun.