Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç tipime karar veremiyorum yardımm

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

cokofest

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2014
59
18
88
Arkadaşlar saç tipime karar veremiyorum yani ince telli mi kalın telli mi olduğuna. Her ince saç ince telli saç mıdır yani saçları az olup kalın telli olan olmuyor mu kafamda deli sorulaaar bana yardım etseniz bu konuda ben de ona göre şampuanımı seçsem :KK16::KK16:

Yardım eden yok mu herkes diyor saçım ince telli kalın telli diye ben ne diyceğimi bilemiyorum lütfeeen :kızgın:

Bir sitedeki saç doktoruna anlattım böyle büyük ihtimalle normal tellidir dedi mantıklı geldi doğrusu :-)

Bir sitedeki saç doktoruna anlattım böyle büyük ihtimalle normal tellidir dedi mantıklı geldi doğrusu :-)
İnce telli saçların çok çabuk kırılır, kalın telliler de çok zor şekil olur kararını sen ver :)

Evet öyledir sanırım sivilce hapı kullandım 7 ay saçlarım çok formdan düştü baya bi mutasyona uğramış gibi oldum :KK53: şimdi cildiyelerden çıkamıyorum bakalım hayırlısı :KK48:
Aa bende kullandım bi de üzerine düzleştirici vurdum daha bi mahfoldu ilaç biteli bu sene temmuz da 3 yıl olacak yeni düzelecek. Saçlarını yağ sür mutlaka. Ve ısıl işlemlerden uzak dur.

Aa bende kullandım bi de üzerine düzleştirici vurdum daha bi mahfoldu ilaç biteli bu sene temmuz da 3 yıl olacak yeni düzelecek. Saçlarını yağ sür mutlaka. Ve ısıl işlemlerden uzak dur.
Eyvaaah 3 yıl oldu ancaa o_O ben de düzleştirmemeye çalışıyorum o yüzden saçlarıma iyi bakmam lazım çok kafayı taktım gerçekten aşırı döküldü ilaç kullanırken de sonrasında da. 4 ay oldu biteli. İlaç cildi çok kuruttuğu için sedef hastası olmuşum o da saç dökülmesi yapıyor şu an onla cebelleşiyorum. Teşekkürler önerilerin için :KK24:

Eyvaaah 3 yıl oldu ancaa o_O ben de düzleştirmemeye çalışıyorum o yüzden saçlarıma iyi bakmam lazım çok kafayı taktım gerçekten aşırı döküldü ilaç kullanırken de sonrasında da. 4 ay oldu biteli. İlaç cildi çok kuruttuğu için sedef hastası olmuşum o da saç dökülmesi yapıyor şu an onla cebelleşiyorum. Teşekkürler önerilerin için :KK24:
Rica ederim benim saçlarım da ara makas vardı da o yüzden dedim zor kendine geldi diye çünkü hep araları kırılmıştı :) Çok geçmiş olsun.

Rica ederim benim saçlarım da ara makas vardı da o yüzden dedim zor kendine geldi diye çünkü hep araları kırılmıştı :) Çok geçmiş olsun.
Hmm anladım bi de koparak dökülüyor saçlar o daha sinir bozucu. Sana da geçmiş olsun yüzümüz düzeldi en azından saçı da bir şekilde halledicez :21:

Benim saçlarım da uzun, gür ama ince telli. Saç gür olunca göz yanılması oluyor, saçın cinsi ince mi kalın mı olduğu gerçekten anlaşılmıyor. Ben şöyle anladım:

Duştan sonra saçlarını şekillendirmeden doğal haliyle kurut. Kuruduktan sonra avucunla saçlarını kavradığında yoğun bir doku var mı, yok mu? Varsa saç telin gürdür, yoksa incedir.
2. Yöntem: Aynı şekilde duştan sonra saçlarını şekillendirmeden doğal haliyle kurut. Sonra saçlarını savur, savurduğun zaman sert, keskin bir şekilde ahenkle dans ediyorsa saç telin kalındır ama yok saçların hareket bile etmiyorsa ya da hareket ediyor ama çok yavaş yavaş savruluyorsa saç telin incedir.

Biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir :KK48:

Back
X