Saç Uzatma Yöntemleri ♡saç uzatma günlüğüm♡

Elekktram

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
12
9
1
26
Benim yaptıklarımı zararlı zararsız olan herşeyi yazıcam saç için,birlikte başlamak isteyen varsa yazsın. evvela İnşAllah diyoruz at kuyruğu şapuanın kullanıyorum.saçlarımı maşalamıyorum kurutmuyor ve kırıklarını aldırıyorum,hiç boyamadım nede rengini açtırmadım hep kısa kullandım şimdi uzun olsun istiyorum şimdiki hayalim INŞALLAH OLUR AMİN

bende gecen ay başladım hayırlı olsun topiğin tatlım

bende saçlarımı röfle yüzünden kestirdim hemde kulak memesi hizasında7 ay sonra gecen ay boyadım çünkü kendi saçım siyah ve beyazlarım vardı bende çikolata kahveye boyadım gecen 1 ay boyunca her hafta aynı gün sıgır iliği kürü yaptım bu ay haftada günde bir yaptım ve ay sonu son kürüm sonra ayda düşürücem 6 ay yapıcam onun dışında haftada 1 susamyağı+z.yağı+bemiks+evigen+bepanten+çörekotu+kayısı yağı+lavanta yağı karıştırıp sürdüm

bende saçlarımı kurutmuyorum hiç bir ısı işlem yapmıyorum otacının limonlu +zeytinyağlı şampuanı aldım şuan onu kullanıyorum

evet pes etmeden devam et iyi olucağını diliyorum,çok fazla boyama kimyasalar çok yıpratıyor döküyor,saçı en iyi kurtarıcısı kına ,kına saçları vitaminle besliyor hem uzuyor hemde dökülmesi duruyor ben denedim çok işe yaradı saçımı canlandırı ama şimdi xardal denicem

bende biraz daha beyazlarım çıksın kına yakıcam canım o yüzden bu renge boyadım güzel kına tarifin var mı evde şarap var onu katmayı düşünüyorumartık kimyasallar hayatımda yok

bende biraz daha beyazlarım çıksın kına yakıcam canım o yüzden bu renge boyadım güzel kına tarifin var mı evde şarap var onu katmayı düşünüyorumartık kimyasallar hayatımda yok
ben kınaya biraz zeytin yağı döküyorum saçları nemli yapiyor kirilma azalıyor parlıyor yumurta sarısınıda ilave ediyorum ama şarap duymadım hiç kullanma bence

ben kınaya biraz zeytin yağı döküyorum saçları nemli yapiyor kirilma azalıyor parlıyor yumurta sarısınıda ilave ediyorum ama şarap duymadım hiç kullanma bence
kurutur diye mi canım susam yağı +zeytinyağı katarsam kurutmaz gibime geliyor canım birde ceviz yağıda koyarım

bide rengsiz kına Biliyormusunuz cilde de çok iyi geliyor sivilcelerede, eyer çok yağlı teinin varsa normale salar beyazlatır siyah noktaları yok eder

Bende şimdi son sığır iliği kütümü yaptım içine susam yağı+lavanta yağı+biraz kokusu bastırsın diye portal esansı koydum masaj yaptım üstüne goloş onun üstüne bere sonra saç kurutma makinesi tuttum sonrada eşarp ile bağladım türbe gibi oldum 6 saat bekletim yıkamayı planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…