Saç Uzatma Yöntemleri Sac uzatma resimli

saç kestirirken ayı takip edin bi foruma daha yazmıştım. saç uzatmak için dolunaya yakın günler kullanılmalı saç kesimi için daha hızlı uzuyorlar.
yeni aydan sonraki günleri tercih etmeyin o zaman ağır uzar. bu günleri de mesela epilasyon için kullanabilirsiniz

Onu bende duymustum ama inanmadim dogrulugu olabilir ama ben sacin uzamasi dolunayla falan uzamasi tuhafima gidiyo
Bu ayni fal gibi. Fala bakilip inanip inanmamak gibi sacma bisey
Ya fala hic baktirmazsin inanmadigun icin yada baktiriyosan inaniyosun demektir.

sandriyon falın ay döngüsüyle ne alakası var çok anlamadım. ayın insanların üzerindeki bilimde kanıtlanmış insanı bırakın doğada bile etkisi çok fazla ..depremler olsun sulardaki gel gitler olsun vs. .. doğayla birlikte öğrenmiş zamanında insanlar herşeyi saçma değil bunlar gerçek.
falla bende hiç ilgilenmiyorum ama ikisini kesinlekle ayrı tutarım

Ornek olsun diye soyledim yani ben fala inanma bakmam sac kesiminde takvimede inanmadigim icin uygulamiyorum demek istedim yani
Dediklerin dogrudur acikcasi ben sadece duyum olarak sacma buldum hic arastirmadim etrafimda uygulayanda bilmiyorum
Simdi yazarken merak ettim goz aticam bi kere denemekle bisey kaybetmem demi

Ben bu ay sacimi ay koç burcunda yukselirken kestirdim insaAllah uzama olur cunku kisa oldu ((

Gercekten cok guzel uzamış masallah sadece hindistan cevizi sütüylemi uzadı boyle baska fotografiniz yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…