- 29 Haziran 2013
- 1.017
- 884
- 123
- Konu Sahibi Hayriye birdal
-
Tamamdır ecca'm, kullanalı 1 hafta falan oldu biraz daha kullanayım mesaj at bana unutmıyım, inşallah etki eder canım benimde aynı 1 cm falan bak konumaGüzel haberlerini bekliyom aybusum
Süpersin, az kaldı birimde saçlarımızın uzun olmasına ecca'mDiplere dax uçlara Hindistan cevizş yağı sürdüm :)
Can'ım benim senin tablet vardı piorin nasıl gidiyo. Şeytan beni de dürtüyo al al deyiSüpersin, az kaldı birimde saçlarımızın uzun olmasına ecca'm
Çok güzel ya dur deneyeyim zaten yağ bakımında çok zorlanıyorum . İki hafta üst üste sık sık yapınca döküyo. Benim saç gözeneklerim hemen kapanıyor maalesef. 3 gün yıkamayayım patır patır dökülüyorYaglarla zaman kaybediyosunuz yikamasi sorun sogan suyu kullanin yumasik yapiyo ve cok cabuk uzatiyo benim saclarim harika derece de uzadi biraktigim halde ayda 2 3 cm uzuyo
Valla bu sıralar güzel uzuyo ama yağdan mı tabletten mi bilmiyorumCan'ım benim senin tablet vardı piorin nasıl gidiyo. Şeytan beni de dürtüyo al al deyi
tekrar tekrar yazmayayım konum aktif kalsınBende gratis den Himalaya ve Otacı şampuan aldım arındırma için hc care kullanıyordum ya o pahalı kıyamıyorum çok güzel Bi şampuan . Dermaderm almıştım doğal diye meğer bütün kimyasallar içinde imiş. Almam Bi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?