Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatma

Güzel haberlerini bekliyom aybusum
Tamamdır ecca'm, kullanalı 1 hafta falan oldu biraz daha kullanayım mesaj at bana unutmıyım, inşallah etki eder canım benimde aynı 1 cm falan bak konuma

Bu gün saçlarımın heryerinde Hindistan çevizi sürdüm yarın düğün var . Düzleştiririm bari fazla zarar vermeyeyim Bi gece önceden yağladım bende

Dün de diplere dax uçlara hindistan cevizş yağı sürdüm gece kaldı saçımda bu gün akşam üstü yıkadım . Eskiden saç uçlarına sürmek için çeşit çeşit yağlar alırdım duştan sonra şimdi direkt azcık Hindistan cevizi yağı sürüyorum

Yaglarla zaman kaybediyosunuz yikamasi sorun sogan suyu kullanin yumasik yapiyo ve cok cabuk uzatiyo benim saclarim harika derece de uzadi biraktigim halde ayda 2 3 cm uzuyo

Yaglarla zaman kaybediyosunuz yikamasi sorun sogan suyu kullanin yumasik yapiyo ve cok cabuk uzatiyo benim saclarim harika derece de uzadi biraktigim halde ayda 2 3 cm uzuyo
Çok güzel ya dur deneyeyim zaten yağ bakımında çok zorlanıyorum . İki hafta üst üste sık sık yapınca döküyo. Benim saç gözeneklerim hemen kapanıyor maalesef. 3 gün yıkamayayım patır patır dökülüyor

Cidden harika zerre koku kalmiyo 1 saat bekletip normal yikiyosun yagda saclar cok yipraniyo farkina varamiyo insan uzatmakdan ben fotoda atabilirim yani atabilirsem saclarimi :)

tekrar tekrar yazmayayım konum aktif kalsın

Diplere dax. Ve karışık bakım yağı uçlara Hindistan cevizi yağı . Sülfatsız şampuanlara geçtim eskiden arada Bi restoreks kullanırdım komple attım saç diplerim acayip kaşınıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…